Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Naime, hocu da kupim chizme....ali ja se nesto ne mogu sjetit gdje ima shop?
Bio je nekada kod epohe u staklenom gradu ali mislim da ga vise nema, pa ako ko zna da jaFne..
zhera wrote:Naime, hocu da kupim chizme....ali ja se nesto ne mogu sjetit gdje ima shop?
Bio je nekada kod epohe u staklenom gradu ali mislim da ga vise nema, pa ako ko zna da jaFne..
unaprijed zahvalan
U srcu Bosna u glavi fosna....
prosle godine je taj u staklenom gradu radio... cini mi se... bio je jos jedan iznad katedrale gore... kod muzicke... ali je davno zatvoren... mislim da je bio isti vlasnik...
zhera wrote:to znachi nigdje... e sto smo civilizovani
jadan li sam a valja sad kese nosat imal ko kesa broj 43? nek javi na pm hehe hvala kolega za info
jos da te razocaram juce sam (jest da ja surfam kroz bare) prepjesacila u M jedno 10ak km i biilo bi bolje da sam ponijela kese!
a jesu me smorile
ako os da kupis moje (br 39 ) u pola cijene heheehe (posto su za pola noge)
Last edited by zlotscha on 23/10/2007 12:46, edited 1 time in total.
ja koliko znam to neradi godinama.... kickers...
a za martinke....ja kupih prije 7 god...i vise ne udzoh u tu radnju a mogu izgleda jos toliko da izdrze...
Jedino da ih prosirim sjekirom ko Radosav iz Dzekne na "4x" a imam i ja marte vec 6-7 god al su toliko se izNohale da nemresh gledat nunjih!
zato hocu da kupim nove jer su neunistive i samo njih nosam ali je problem sto Lafo Mamone shopa. a kad ce ga bit "ne znamo"
zhera wrote:Jedino da ih prosirim sjekirom ko Radosav iz Dzekne na "4x" a imam i ja marte vec 6-7 god al su toliko se izNohale da nemresh gledat nunjih!
zato hocu da kupim nove jer su neunistive i samo njih nosam ali je problem sto Lafo Mamone shopa. a kad ce ga bit "ne znamo"
zhera wrote:Naime, hocu da kupim chizme....ali ja se nesto ne mogu sjetit gdje ima shop?
unaprijed zahvalan
U srcu Bosna u glavi fosna....
nedavno sam bio u mostaru i u onom velikom trznom centru (ne znam kako se zove) sam vidio da ih ima kostaju 199 KM (cini mi se da je snizenje neko)
Amazonka27 wrote:ja koliko znam to neradi godinama.... kickers...
a za martinke....ja kupih prije 7 god...i vise ne udzoh u tu radnju a mogu izgleda jos toliko da izdrze...
Ja imam jedne,evo 11 godina i još uvijek ih ponekad nosim,kad su baš one velike bljuzge.Definitivo,te nikad ne propuštaju..a ne mogu loše izgledat na nozi i što neko reče,fakat su neuništive
Ja imam Martinke 5 godina - hem ne propustaju kad je ovakvo vrijeme, hem su jos u super stanju, hem ih mogu nositi od septembra do maja. Martinke su zakon.
Nisam znala da nema vise one prodavnice u Staklenom gradu.
Isplati se otici do Kiseljaka. Isplati se dati svaku paru za martinke.
zhera wrote:Jedino da ih prosirim sjekirom ko Radosav iz Dzekne na "4x" a imam i ja marte vec 6-7 god al su toliko se izNohale da nemresh gledat nunjih!
Ja imam Martinke 5 godina - hem ne propustaju kad je ovakvo vrijeme, hem su jos u super stanju, hem ih mogu nositi od septembra do maja. Martinke su zakon. Nisam znala da nema vise one prodavnice u Staklenom gradu.
Isplati se otici do Kiseljaka. Isplati se dati svaku paru za martinke.