Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MHAB "Imaš prodavnicu Franz & Sophie (valjda se ovako piše) koja se nalazi malo iznad Muzičke akademije ili ako ti je lakše tik uz nekadašnju Jerlagićevu pekaru. Izbor čajeva je definitivno najbolji u gradu, a možeš i degustirati čajeve u samoj radnji."
DM, ako su boje na koje ja mislim, tj. za farbanje tekstila u drugu boju, ne pisanje .
Eh to to...a kakav je kvalitet nisi nista farbala?
upadam ali mi treba info...nisam prije nista bojila a rado bih neke stvarcice, jel se moze vise stvari odjednom ili treba jednu po jednu znam, sta cu...laik sam po tom pitanju
Piše koja kilaža je maksimalna za najbolji efekat, to bude otprilike da bude puna 1/3 mašine, pogotovo ako se boji u crnu boju, tu je potrebno što manje odjeće da ne ostane neki dio neobojen.
LieToMe wrote:
upadam ali mi treba info...nisam prije nista bojila a rado bih neke stvarcice, jel se moze vise stvari odjednom ili treba jednu po jednu znam, sta cu...laik sam po tom pitanju
@swirl, @Filter, hvala za odgovore
U Konzumu nisam gledala, potražiću, a ova radnja kod muzičke mi je baš blizu, ali nikad nisam obratila pažnju. Otići ću čim prije
LieToMe wrote:
nemam pojma ja sam jedno po jedno farbala.
ma kontam zao mi masinu pustati sve jedno po jedno ne bih do sutra
ema_ wrote:Piše koja kilaža je maksimalna za najbolji efekat, to bude otprilike da bude puna 1/3 mašine, pogotovo ako se boji u crnu boju, tu je potrebno što manje odjeće da ne ostane neki dio neobojen.
ma i pretpostavila sam da treba ostati nesto prostora u masini. ja bih svakako crnu garderobu bojija u crno (samo da osvjezim). hvala puno odoh za vikend u nabavku boja
Ja sam probao s bojom iz dm-a ali nije nesta bilo savrseno, lakse ti je a i bolje ako dadnes u hemijsku cistionu da ofarbaju ako je odjeca, tako sam ja uradio.
Urban B. wrote:
hvala
a koliko ste ga platili?
dosad nisam nikad imao srece sto se ovog tice,gdje god nadjem najveci broj bude L il neki italijanski xl koji mi ni do lakta ne moze a kamoli u ramenima
bio je 360, a ja ga kupio za 150... i to na rate...
doduse kupio ga u proljece, tri puta ga obukao...
il cekaj proljece da prodjes jeftino, ili sad trazi sto povoljnije
Urban B. wrote:
hvala
a koliko ste ga platili?
dosad nisam nikad imao srece sto se ovog tice,gdje god nadjem najveci broj bude L il neki italijanski xl koji mi ni do lakta ne moze a kamoli u ramenima
bio je 360, a ja ga kupio za 150... i to na rate...
doduse kupio ga u proljece, tri puta ga obukao...
il cekaj proljece da prodjes jeftino, ili sad trazi sto povoljnije
hvala
a sutra cu otici da vidim imal gdje kakav
za one malo manje medju nama ima u azel france-u kod centralne banke slican za nekih 100KM al su mali brojevi pravo!
imam ja jedni plasticnu od nesscafe, dodji do mene na posao dacu ti. ova ima duplu plastiku, poklopac na zavrtanje i mice se na poklopcu otvor za popiti
javi se na pp.