Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
NerAs wrote:treba mi za noc vjestica... zubi oni vampirski (plasticni)
i boja za lice (tijelo)...
trazio sam, ali nigdje nista nasao...
Boja za tijelo imas kod sladjane milojevic, sminkerice koja radi sa KRYOLANOM i nigdje je vise neces naci...sladjanu mozes naci na FBu
a za zube- ne znam
manekenka u penziji wrote:pa vidi kod onih teta na Otoci, na otvorenoj pijaci
Kakvih teta???...kako cu ih prepoznati i pronaci.
One sto siju zavjese. Imaju svoje radnje, nisu boxovi. Ne znam bas najbolje objasniti, ali su u sredini pijace, imaju velika staklena vrata koja se guraju u stranu i u izlogu sve same zavjese. Joj, nadam se da ćeš se snaći.
mad mike wrote:kako doci do restorana kod BIbana ?
I ja sam pokušavao skontati ali mislim da je pješke/autom prilično teško doći kroz one mahale i uličice. Koliko je taxi od Sebilja?
nije uopšte teško. Bistrikom do tranzita, na semaforu pravo, za Hrid, prođe se pored Parka prinčeva i nastavi uzbrdo tom cestom. Nekih cca 300-500 metara poslije ima skretanje lijevo, a prije skretanja ima "znak" (home made tabla) restoran Biban lijevo 30 metara. Dalje tom ulicom do restorana
I ja sam pokušavao skontati ali mislim da je pješke/autom prilično teško doći kroz one mahale i uličice. Koliko je taxi od Sebilja?
nije uopšte teško. Bistrikom do tranzita, na semaforu pravo, za Hrid, prođe se pored Parka prinčeva i nastavi uzbrdo tom cestom. Nekih cca 300-500 metara poslije ima skretanje lijevo, a prije skretanja ima "znak" (home made tabla) restoran Biban lijevo 30 metara. Dalje tom ulicom do restorana
taxi 4-5KM, zavisi ko te vozi...a lako je doci, objasnio je vanbasten...ne mozes fuliti, pravo ides do table koja pokaze lijevo ...
Je li pješobusom nemoguće doći, tj. puno vremena treba?
Kombi za Hrid/Jarčedole haman nikada ne radi a i kada radi onda čekaš po sat i jače .....elem, fino uzmeš taksi sa Latinske ćuprije, dođe te oko 3,60-4,00 (ovisi jel' crveni ili sa-taxi) ....a kada se budeš vraćao onda laganini pjehoka, samo nizbrdo....eto te kod Vijećnice za 10-tak min.