Gdje u Sa......
-
rudy81
#8176 Re: Gdje u Sa......
gdje kupiti 'pravi' cimet u Sarajevu?
- Mračajski proto
#8177 Re: Gdje u Sa......
Imam printer, al' ga nisam koristio, brat bratu, 4-5 godina. Siguran sam da je boja ''izlapila'' i da moram one kutijice ponovo napuniti. Sad vas pitam, gdje to ima u Sarajevu uraditi i kol'ko para? Imaju ove dvije kutije, kao što znate.

Kol'ko mi para treba da obje napunim? Ako znate lokaciju, zamolio bih vas da napišete gdje tačno ovo mogu obaviti.
Hvala!
Kol'ko mi para treba da obje napunim? Ako znate lokaciju, zamolio bih vas da napišete gdje tačno ovo mogu obaviti.
Hvala!
- RoastedPumpkin
#8178 Re: Gdje u Sa......
merkator na socijalnom. knjizara "kultura"GAU8 wrote:Gdje ima ovo?
-
anonimus03
#8179 Re: Gdje u Sa......
Mračajski proto wrote:Imam printer, al' ga nisam koristio, brat bratu, 4-5 godina. Siguran sam da je boja ''izlapila'' i da moram one kutijice ponovo napuniti. Sad vas pitam, gdje to ima u Sarajevu uraditi i kol'ko para? Imaju ove dvije kutije, kao što znate.
Kol'ko mi para treba da obje napunim? Ako znate lokaciju, zamolio bih vas da napišete gdje tačno ovo mogu obaviti.![]()
Hvala!
tufahija18 wrote:Greenton na PMF-u, najkvalitetniji, cijena od 10 do cca 30km.Hedg wrote:Gdje u Sarajevu mogu ''napuniti'' one kutijice za printer?Al' da je jeftino?
Kol'ko je to love otprilike?
Nemoj ici u Hudiny u 100-metarci na C.Vili, cijena malo manja nego u Greentonu, ali sfusere (ne ociste talog i nekvalitetna im je tinta).
-
pakica_
#8180 Re: Gdje u Sa......
a ima ga i u butiku badem, koliko ja znampoticaj wrote:Najbolje je da uzmeš cimet u štapićima zbog vjerovatnoće da kupiš ono neko čudo koje prodaju kao cimet a nije pravi cimetrudy81 wrote:gdje kupiti 'pravi' cimet u Sarajevu?, pretpostavljam da si upućen/a pa zato i pitaš
. Ja sam kupovala ovaj u štapićima u Amko komercu na Otoci, proizvođač Seti i piše cimet u kori, 10 gr...ne sjećam se cijene, ali nije skupo. Ako baš hoćeš da si sigurna da je pravi cimet, možeš kupiti u MakroViti (BBI centar i Č.Vila).
- zagortenej
#8181 Re: Gdje u Sa......
Ima u onoj radnji u BBI na 5.spratu cejlonski cimet u prahu, a i u štapićimarudy81 wrote:gdje kupiti 'pravi' cimet u Sarajevu?
-
rudy81
#8182 Re: Gdje u Sa......
@poticaj_
pogledat cu u Makroviti, a cudno mi za taj Setijev obicno u supermarketima prodaju onaj iz Indonezije (kasiju).
@zagortenej, to je to, Makrovita
@pakice, nes' vjerovati nemaju pravi
to me totalno razocaralo u badem
@zagortenej, to je to, Makrovita
@pakice, nes' vjerovati nemaju pravi
- GAU8
#8183 Re: Gdje u Sa......
Hvala, pogledaćuMaharadza wrote: Imas uzeti u Hamdije Kresevljakovica 13 tj. u galeriji "paleta", gdje je kino meeting point, iza akademije likovnih umjetnosti. Ima cak razlicitih velicina, a nisu vala ni skupi nesto
- GAU8
#8184 Re: Gdje u Sa......
Izlapila nije vjerovatno, ali se vrlo vjerovatno sasušila. Međutim mlaznice su se definitivno spekle i 100% će trebati neko čišćenje, daj bože da uspije.Mračajski proto wrote:Imam printer, al' ga nisam koristio, brat bratu, 4-5 godina. Siguran sam da je boja ''izlapila'' i da moram one kutijice ponovo napuniti. Sad vas pitam, gdje to ima u Sarajevu uraditi i kol'ko para? Imaju ove dvije kutije, kao što znate.
Hvala!
- Mračajski proto
#8185 Re: Gdje u Sa......
Maloprije sam odnio ketridž i onaj brkati čiča mi je rekao da neće moći ništa sa ovom mojom kutijicom jer nije odavno korištena, ali da će potražiti da li on ima istu takvu i tu mi prodati. Sad me zvao na mobitel i rekao da dođem po ketridž, zamijenio je, a sve me koštalo 10 KM.
Hvala vam.
Hvala vam.
-
korisnik101
#8186 Re: Gdje u Sa......
..kupiti uniformu/opremu za, recimo, radnicu/cistacicu/kuharicu u necijem domu?
da li ima trgovina koja prodaje te vrste uniformi, nije vazno ako je 2nd hand? hvala!
da li ima trgovina koja prodaje te vrste uniformi, nije vazno ako je 2nd hand? hvala!
- Zovem se Zelena
#8187 Re: Gdje u Sa......
Mislim da bi to mogao/la naći u onoj radnji Uslužnost, prekoputa ambulante na Grbavici.korisnik101 wrote:..kupiti uniformu/opremu za, recimo, radnicu/cistacicu/kuharicu u necijem domu?
- Edinz
#8188 Re: Gdje u Sa......
Seti sad ima pravi cimet, koji je stvarno dobar, ima u stapicima i u kesici mljeveni, može se naći po gradu u radnjama i baš je povoljan. Ja bio oduševljen kad sam naletio na njegapakica_ wrote:a ima ga i u butiku badem, koliko ja znampoticaj wrote:Najbolje je da uzmeš cimet u štapićima zbog vjerovatnoće da kupiš ono neko čudo koje prodaju kao cimet a nije pravi cimetrudy81 wrote:gdje kupiti 'pravi' cimet u Sarajevu?, pretpostavljam da si upućen/a pa zato i pitaš
. Ja sam kupovala ovaj u štapićima u Amko komercu na Otoci, proizvođač Seti i piše cimet u kori, 10 gr...ne sjećam se cijene, ali nije skupo. Ako baš hoćeš da si sigurna da je pravi cimet, možeš kupiti u MakroViti (BBI centar i Č.Vila).
tamo ima svega
-
shandrprcSA
#8189 Re: Gdje u Sa......
Tu imas sigurno, radnja prije slasticarne "Jadranka"Zovem se Zelena wrote:Mislim da bi to mogao/la naći u onoj radnji Uslužnost, prekoputa ambulante na Grbavici.korisnik101 wrote:..kupiti uniformu/opremu za, recimo, radnicu/cistacicu/kuharicu u necijem domu?
-
rudy81
#8190 Re: Gdje u Sa......
Edinz wrote:Seti sad ima pravi cimet, koji je stvarno dobar, ima u stapicima i u kesici mljeveni, može se naći po gradu u radnjama i baš je povoljan. Ja bio oduševljen kad sam naletio na njegapakica_ wrote:a ima ga i u butiku badem, koliko ja znampoticaj wrote:
Najbolje je da uzmeš cimet u štapićima zbog vjerovatnoće da kupiš ono neko čudo koje prodaju kao cimet a nije pravi cimet, pretpostavljam da si upućen/a pa zato i pitaš
tamo ima svega
Ja nasla danas
- de facto.
- Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.
#8191 Re: Gdje u Sa......
Hvala svima.
Gledah na nekom dokumentarcu i pravo mi se sviđa taj strugač jeze,'oću sebi da kupim.Al ako je tako skupo (neko reče 20ak KM)ne pada mi na pamet.U Hrvatskoj do 10 kuna maximum.
Gledah na nekom dokumentarcu i pravo mi se sviđa taj strugač jeze,'oću sebi da kupim.Al ako je tako skupo (neko reče 20ak KM)ne pada mi na pamet.U Hrvatskoj do 10 kuna maximum.
-
Melo15
#8192 Re: Gdje u Sa......
Firma koja se bavi otkupom racunara i komponenti?
- vjesticanametli
#8193 Re: Gdje u Sa......
Imam vinjeti za madarsku za narednih 5 dana pa ako nekom treba neka se javi da preuzme 
-
Hedg
#8194 Re: Gdje u Sa......
Original CD-ove što se naše muzike tiče? Ali me zanimaju i izvođači iz komšijskih zemalja? Uvijek negdje naletim gdje je izbor pravo slab i nema nešto previše u ponudi.
Vjerujem da ovoga nema u Sarajevu, ali za svaki slučaj da priupitam...

?
Vjerujem da ovoga nema u Sarajevu, ali za svaki slučaj da priupitam...
?
- _Gea_
#8195 Re: Gdje u Sa......
moze li neko preporuciti dobrog tašnara (ako se tako kaze
)
potrebno mi je da zamijenim one kaiseve od torbe koji idu preko ramena
- Irm@
#8196 Re: Gdje u Sa......
ima u Hrasnom iza Robota tamo pored Cevabdzinice Zmaj obucar i tasnar.. meni nije trebao ali prijateljice kazu da je kvalitetan.._Gea_ wrote:moze li neko preporuciti dobrog tašnara (ako se tako kaze)
ja sam isla kod tete na carsiji ulicica preko puta one prodavnice sto se prodaju lusteri i slicne stvari iz Turske.. mala radnjica ali koga kod pitas tu znat ce..ugl teta samo tasne popravlja i odlicna je samo uvijek ima posla pa racunaj na par dana da ce joj trebati da to uraditi
- _Gea_
#8197 Re: Gdje u Sa......
hvala ti puno!Irm@ wrote:ima u Hrasnom iza Robota tamo pored Cevabdzinice Zmaj obucar i tasnar.. meni nije trebao ali prijateljice kazu da je kvalitetan.._Gea_ wrote:moze li neko preporuciti dobrog tašnara (ako se tako kaze)
ja sam isla kod tete na carsiji ulicica preko puta one prodavnice sto se prodaju lusteri i slicne stvari iz Turske.. mala radnjica ali koga kod pitas tu znat ce..ugl teta samo tasne popravlja i odlicna je samo uvijek ima posla pa racunaj na par dana da ce joj trebati da to uraditi![]()
-
anonimus03
#8198 Re: Gdje u Sa......
Ima li igdje u Sa ili okolini ovakva casa?

Hvala!

Hvala!
- DaffyDuck
#8199 Re: Gdje u Sa......
Ja sam uzimala na carsiji, od slasticarne Ramis pa prema begovoj, druga- treca radnja, puna CD-ovaHedg wrote:Original CD-ove što se naše muzike tiče? Ali me zanimaju i izvođači iz komšijskih zemalja? Uvijek negdje naletim gdje je izbor pravo slab i nema nešto previše u ponudi.
?
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#8200 Re: Gdje u Sa......
Da li neko zna gdje se u Sarajevu moze naci nesto cime bi na zid ucvrstio resiver. Znaci naprimjer neka ljepljiva plocica koja se zasarafi na zid, ista ta plocica se nalijepi na resiver i onda se pricvrsti na zid !?
Nesto na principu magneta ne dolazi u obzir.
Nesto na principu magneta ne dolazi u obzir.