Gdje u Sa......

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
suncica24

#751 Re: Gdje u Sa......

Post by suncica24 »

shambho wrote:
ema_ wrote:Gdje kupiti neke dobre uloške za obuću, slične onima što su se nosale u osnovnoj ko je imao problema sa stopalima :D , one čvrste, tvrđe..
Ima u DM-u nekih sad ne znam jesu to ti na koje mislis :| .. Pogledaj mozda se potrefi :) .
OrtoSar, na Grbavici prekoputa Ekonomske skole
Imas univerzalne uloske, a ljudi rade i uloske po mjeri. Meni su spasili stopalo i kicmu, a ni ne osjetim ih
Mr.Penguin

#752 Re: Gdje u Sa......

Post by Mr.Penguin »

Cossack wrote:
Mr.Penguin wrote:
Cossack wrote:Gdje kupiti Samsungov monitor BX 2231 :? Gdje god nazovem a da su imali u ponudi... kazu nestalo nestalo i ne moze se nabaviti :roll: Valjda ima negdje ustekan jos jedan komad :-D
http://www.prizmacomputer.com/default.a ... run=1034#.
Zvao danas, kazu nestalo i ne mogu nabaviti :x Hvala u svakom slucaju :thumbup:
Probaj ako nisi probao didaktu, a-computers, imetc, mobil media, plus.ba
http://www.terabajt.ba/index.php?page=s ... &Itemid=74 ovi imaju bx2331
kusur

#753 Re: Gdje u Sa......

Post by kusur »

gdje u sa kupiti sredstva protiv zohara?
Cossack

#754 Re: Gdje u Sa......

Post by Cossack »

Mr.Penguin wrote: Probaj ako nisi probao didaktu, a-computers, imetc, mobil media, plus.ba
Ovaj BX 2331 je preskup. Jedan inch veci a cca 140 KM skuplji.. :) U svakom slucaju toliki kesh za monitor mi se ne daje. Hvala jos jednom na pomoci...
Mr.Penguin

#755 Re: Gdje u Sa......

Post by Mr.Penguin »

Cossack wrote:
Mr.Penguin wrote: Probaj ako nisi probao didaktu, a-computers, imetc, mobil media, plus.ba
Ovaj BX 2331 je preskup. Jedan inch veci a cca 140 KM skuplji.. :) U svakom slucaju toliki kesh za monitor mi se ne daje. Hvala jos jednom na pomoci...
;-)
ema_

#756 Re: Gdje u Sa......

Post by ema_ »

suncica24 wrote:
shambho wrote:
ema_ wrote:Gdje kupiti neke dobre uloške za obuću, slične onima što su se nosale u osnovnoj ko je imao problema sa stopalima :D , one čvrste, tvrđe..
Ima u DM-u nekih sad ne znam jesu to ti na koje mislis :| .. Pogledaj mozda se potrefi :) .
OrtoSar, na Grbavici prekoputa Ekonomske skole
Imas univerzalne uloske, a ljudi rade i uloske po mjeri. Meni su spasili stopalo i kicmu, a ni ne osjetim ih

Hvala objema, vidjet ću :thumbup:
sarajevomd

#757 Re: Gdje u Sa......

Post by sarajevomd »

kusur wrote:gdje u sa kupiti sredstva protiv zohara?
Ja korsitim raid u spreju ali nije nesto bas efikasan...dobro jest ako svaki dan spricas ali bi i meni bilo potrebn nesto novo pa eto, ako ko zna neka napise :) Pozz
kusur

#758 Re: Gdje u Sa......

Post by kusur »

sarajevomd wrote:
Ja korsitim raid u spreju ali nije nesto bas efikasan...dobro jest ako svaki dan spricas ali bi i meni bilo potrebn nesto novo pa eto, ako ko zna neka napise :) Pozz
ja sam gledao u merkatoru al nema nista, samo taj raid

a u zadnje vrijeme se pojavili nemam pojma sta je ovo :x
ema_

#759 Re: Gdje u Sa......

Post by ema_ »

Kad je već do tih sredstava, ima li nešto osim onog AUTAN-a za one kuhinjske leptiriće, crkli daBogda :roll: Lijepila sam ono čudo po kuhinji, jest da ih pohvata sve, ali isto tako je i haman 9 km :zoka:
Mr.Penguin

#760 Re: Gdje u Sa......

Post by Mr.Penguin »

kusur wrote:
sarajevomd wrote:

Ja imam mrave zato nemam zohare :-D
dottore

#761 Re: Gdje u Sa......

Post by dottore »

idi u poljoopremu... ima tamo insekticida svih vrsta... :thumbup:
kusur

#762 Re: Gdje u Sa......

Post by kusur »

dottore wrote:idi u poljoopremu... ima tamo insekticida svih vrsta... :thumbup:
gdje se nalazi?
alica.k

#763 Re: Gdje u Sa......

Post by alica.k »

kusur wrote:
sarajevomd wrote:

pogledajte poljoprivredne apoteke...
sarajevomd

#764 Re: Gdje u Sa......

Post by sarajevomd »

pa dobro, tacno je da ima li mi pitamo ima li sta provjereno :) Kupovao sam sve po merkatoru sto je bilo i nista ne pomaze
MAN-lion's coach

#765 Re: Gdje u Sa......

Post by MAN-lion's coach »

Od kada su prestali prodavati-proizvoditi TUS trake kolju me komarci,neke lude mušice i dosađuju muhe.Tako da svi ovi proizvodi Raid i sl. u raznim izdanjima je čisto bacanje para.Jedino se poslužim Pitroidom,ali usput i sebe udavim.
kusur wrote:
gdje se nalazi?
Poljoopremu imaš u gradu u Mula Mustafe Bašeskije nezz koji broj,odmah preko puta DP-a,imaš na Marin Dvoru prodavnicu,Srđana Aleksića na broju 20(Alipašino),Rajlovac bb.Ima još neka poljoprivredna apoteka odmah preko puta DZ-a Omera Maslića,tačnije kad hoćeš skrenuti u DZ odmah sa lijeve strane.
kusur

#766 Re: Gdje u Sa......

Post by kusur »

MAN-lion's coach wrote:Od kada su prestali prodavati-proizvoditi TUS trake kolju me komarci,neke lude mušice i dosađuju muhe.Tako da svi ovi proizvodi Raid i sl. u raznim izdanjima je čisto bacanje para.Jedino se poslužim Pitroidom,ali usput i sebe udavim.
kusur wrote:
gdje se nalazi?
Poljoopremu imaš u gradu u Mula Mustafe Bašeskije nezz koji broj,odmah preko puta DP-a,imaš na Marin Dvoru prodavnicu,Srđana Aleksića na broju 20(Alipašino),Rajlovac bb.Ima još neka poljoprivredna apoteka odmah preko puta DZ-a Omera Maslića,tačnije kad hoćeš skrenuti u DZ odmah sa lijeve strane.
hvala :thumbup:
Mr.Penguin

#767 Re: Gdje u Sa......

Post by Mr.Penguin »

MAN-lion's coach wrote:Od kada su prestali prodavati-proizvoditi TUS trake kolju me komarci,neke lude mušice i dosađuju muhe.Tako da svi ovi proizvodi Raid i sl. u raznim izdanjima je čisto bacanje para.Jedino se poslužim Pitroidom,ali usput i sebe udavim.
kusur wrote:
gdje se nalazi?
Image ovo je preko puta DZ
MAN-lion's coach

#768 Re: Gdje u Sa......

Napisala sam kad hoćeš skrenuti prema DZ-u.Ali hvala ti na lijepoj fotografiji.Preko puta može biti i sa 4 strane.
Image
Vidi se Apoteka.

A još,kad već postavi sliku ima i Agricom u zgradi stometarka.Možeš i tamo pogledati imaju li šta.
Last edited by MAN-lion's coach on 06/09/2011 00:38, edited 4 times in total.
Mr.Penguin

#769 Re: Gdje u Sa......

Post by Mr.Penguin »

MAN-lion's coach wrote:Napisala sam kad hoćeš skrenuti prema DZ-u.Ali hvala ti na lijepoj fotografiji.Preko puta može biti i sa 4 strane.
:D moja greska :D
shambho

#770 Re: Gdje u Sa......

Post by shambho »

ema_ wrote:Kad je već do tih sredstava, ima li nešto osim onog AUTAN-a za one kuhinjske leptiriće, crkli daBogda :roll: Lijepila sam ono čudo po kuhinji, jest da ih pohvata sve, ali isto tako je i haman 9 km :zoka:
Jooooj mi ih godinu dana imamo ne mozemo se nikako rijesit.. Njabitnije je naci izvor (grah, riza, papirne kese, orasi..mi smo im tu legla nalazili).. I plus lijepili to cudo ono je prilicno pomoglo..al' ne mozes ih se rijesit dzaba.. :roll: S obzirom da ne volim 'hemijska' sredstva nismo nis 'zesce' probavali a vjerovatno ima neko sredstvo..
MAN-lion's coach

#771 Re: Gdje u Sa......

shambho wrote:
ema_ wrote:Kad je već do tih sredstava, ima li nešto osim onog AUTAN-a za one kuhinjske leptiriće, crkli daBogda :roll: Lijepila sam ono čudo po kuhinji, jest da ih pohvata sve, ali isto tako je i haman 9 km :zoka:
Jooooj mi ih godinu dana imamo ne mozemo se nikako rijesit.. Njabitnije je naci izvor (grah, riza, papirne kese, orasi..mi smo im tu legla nalazili).. I plus lijepili to cudo ono je prilicno pomoglo..al' ne mozes ih se rijesit dzaba.. :roll: S obzirom da ne volim 'hemijska' sredstva nismo nis 'zesce' probavali a vjerovatno ima neko sredstvo..
Probaj brašno,šećer,tjesteninu,prezle ili šta već sve držiš u kredencu staviti u tegle ili posude koje se dobro zatvore.Bar sam ja tako riješila problem žižka u brašnu koji se uvalio.Sa kuhinjskim moljcima nisam imala posla.Možda upali.Cedrovina rastjeruje moljce pa et.I lavanda pa sad ne znam kako bi to bilo ostaviti da ne poprimi mirise :-)
Cholina_Lokica

#772 Re: Gdje u Sa......

Post by Cholina_Lokica »

kusur wrote:
gdje se nalazi?
Uzimali iznad katedrale, imaju kuglice protiv zohara, fenomenalna stvar :D
kanga

#773 Re: Gdje u Sa......

Post by kanga »

Raid ima neke kucice protiv zohara i mrava pa probaj to.

http://www.killsbugsdead.com/home.asp#Roaches
ema_

#774 Re: Gdje u Sa......

Post by ema_ »

Gdje ima za kupiti ono dobro ljepilo za obuću što imaju postolari :D ? Znala bih i ja sebi sama zalijepiti ponešto, a da ne plaćam okolo :oops: :D
Maharadža

#775 Re: Gdje u Sa......

Post by Maharadža »

Ima li se igdje u Sarajevu kupiti Camel bez filtera?
Post Reply