Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
VenomousV wrote: ↑26/09/2024 08:23
Gdje kupiti kvalitetnu posteljinu?
Ako je za vlastitu upotrebu, ne mora neko eksluzivno pakovanje, ja fine pamučne kupim u onom Dalasu na Otoci, ima neka prodavnica sa njemačkom robom, ima dosta tekstila i suđa nekog. Kad uđeš, desno je ulaz u Bingo a lijevo se ide do te prodavnice. Nekad je bio otvoren i ulaz okrenut prema glavnoj cesti, pored one apoteke, ne znam da li je još uvijek
VenomousV wrote: ↑26/09/2024 08:23
Gdje kupiti kvalitetnu posteljinu?
Ako je za vlastitu upotrebu, ne mora neko eksluzivno pakovanje, ja fine pamučne kupim u onom Dalasu na Otoci, ima neka prodavnica sa njemačkom robom, ima dosta tekstila i suđa nekog. Kad uđeš, desno je ulaz u Bingo a lijevo se ide do te prodavnice. Nekad je bio otvoren i ulaz okrenut prema glavnoj cesti, pored one apoteke, ne znam da li je još uvijek
hvala
Kakve su cijene?
Sjetila sam se naziva radnje, Tehnostar Posteljine su Tac i Hobby. Idu od 50 pa do 150 uglavnom. Ima i satenskih od 300 Ja uzimala pamučnu Tac, single je oko 80 KM, ali bilo tad još na to sniženje 30%
Ja kupila u posteljine.ba ali ono upakovano u kutiji, naletila kada je bilo dosta izbora dezena....sviđa mi se što je došlo sve, i čaršaf, navlaka i dvije jastučnice, pamuk fin nije onaj mlohavi...doduše prošle godine....ono u kesi izloženo mi se nije svđalo.
Ne znam što sada većinom dođu samo navlaka za jorgan i jastučnice
suspect_zero wrote: ↑29/09/2024 13:46
Ja kupila u posteljine.ba ali ono upakovano u kutiji, naletila kada je bilo dosta izbora dezena....sviđa mi se što je došlo sve, i čaršaf, navlaka i dvije jastučnice, pamuk fin nije onaj mlohavi...doduše prošle godine....ono u kesi izloženo mi se nije svđalo.
Ne znam što sada većinom dođu samo navlaka za jorgan i jastučnice
Meni to i odgovara jer imam carsafa za izvoz
Pogledacu
I od mene preporuka za ovu radnju, kupili prije 6-7g tu posteljine jos uvjek nigdje koncic ne viri, rajsferslusi ferceraju. A tad nije bilo nesta ni skupo
I od mene preporuka za ovu radnju, kupili prije 6-7g tu posteljine jos uvjek nigdje koncic ne viri, rajsferslusi ferceraju. A tad nije bilo nesta ni skupo
Jesu one naslagane onako, naročito dječije spajdermen i ostale....tanko i ode boja....ali ja potrefih baš dobru, peri deri, doduse možda nije bila njihova proizvodnja Pakovanje bilo drugačije.