Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
AhmetShabo wrote: ↑25/02/2024 15:09
Gdje uzeti dobre zemicke za hamburgere?
Da se ne raspadaju
Da su mekane i glatke
suoer su bile intagralne od vive, vako zeleno pakovanje bilo, ma preukusne
nema ih više,
jedino imaju od vive obične bijele, ali baš loše, raspadaju, onaj najgori bijeli hljeb
jaus nisu loše pakovanje od 6
Da se ne raspadaju
Da su mekane i glatke
Pekara as najjače, samo sto nema cesto.
probao sam subasic upakovane proizvode i budu ok, vidio sam sa imaju i ta hamburger peciva pa bi i ona trebala biti ok
sto se tice lanca pekara as, lutrija je potrefiti u istom plehu dvije kifle iste strukture i zapecenosti, kupujem samo zbog blizine i kad moram
Da se ne raspadaju
Da su mekane i glatke
Pekara as najjače, samo sto nema cesto.
probao sam subasic upakovane proizvode i budu ok, vidio sam sa imaju i ta hamburger peciva pa bi i ona trebala biti ok
sto se tice lanca pekara as, lutrija je potrefiti u istom plehu dvije kifle iste strukture i zapecenosti, kupujem samo zbog blizine i kad moram
U pravu si za as, ali fakat su im dobre lable. Možda malo slatkaste, ali meni odgovara. Generalno su slicnog oblika, a ukus je fakat identičan.
spree wrote: ↑04/03/2024 21:01
U pravu si za as, ali fakat su im dobre lable. Možda malo slatkaste, ali meni odgovara. Generalno su slicnog oblika, a ukus je fakat identičan.
Malo cu odlutati. Ali zato su im pletenice the best of u gradu. Probao sam ih na puno mjesta, ali niko im ne moze pera odbiti.
Kod njih sam kupovao ta hamburger peciva. Odlicna budu. Samo treba natrefiti da ih imaju. Mislim da bi se mogla i naruciti pa da te sacekaju jer su obicno nagodni.