Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Postovanje, cijena komarnika sa ugradnjom je:
Fiksni: 25KM/m2
Komarnik na otvaranje: 30KM/m2
Rolo Komarnik: 65KM/m2
Harmonika komarnik: 49,90KM/m2
Harmonika komarnik na obostrano otvaranje 60KM (bijeli) po m2, cijena za zlatni hrast je 75KM po m2 a ostale boje su 65KM po m2.
Komarnik na kacanje:25KM po m2, 19.90KM po m2 bez ugradnje
Besplatno dolazimo na adresu, vrsimo mjerenje i prezentaciju.
Averus wrote: ↑03/06/2022 09:31
Vidio sam to, ali ne treba mi pravi komarnik nego ono jeftinoće što se zalijepi samo
Mislim da ima u OBI i Penny, pa ću pogledati
Hvala svakako!
Imas to i u jysk
Tu sam za prozor uzela
Bolje odmah kako treba uzet nego to da se lijepi
Pozdrav, imam u stanu "čičak zavjese" i pukli su mi nosači koji nose karniše. Zanima me gdje ima izbora oko tih nosača buduci da u peniju i adazalu nisam uspio naci takve nosače.
kad sam ja kupovala bilo je u vokelu, samo moras narucit iz kataloga. treba duze da stigne, al ovo je bilo za vrijeme korone, pa ne znam jel tako inace.
Pauza wrote: ↑06/06/2022 11:42
Ima li neko preporuku za ok ekipu koja radi selibde u Sa Kantonu? Treba mi Kombi, i 3-4 momka da iznesu i unesu stvari? Ukupno 2-3h posla.
PREVOZ SVIH ROBA
062/295-048 ARMAN
----Selidbe:Sa radnom snagom ----
----Prevoz namjestaja----
.
.
Ovo sam kopirao dio oglasa.
Arman ima kombi. I sa sobom uvijek vozi dvojicu koji nosaju .
Brzi i efikasni . Cijene normala
okanomalo wrote: ↑03/06/2022 16:05
gdje ima kupiti ona spravica za ciscenje kospa iz tresanja i visanja? nekad je toga bilo po TC sad ne mogu naci nikako.
Mercator. Bar je bilo prošle godine , kombinacija prese za bijeli luk i te džidže za košpice. Fackelman marka.
dragonz wrote: ↑07/06/2022 10:00
1.U koliko sati kreće zadnji autobus iz Vogošće prema Stupu?
Prema rasporedu, radnim danima posljednji autobus iz Vogošće kreće u 23:15. S obzirom da često ne voze tačno po rasporedu, najbolje je doći ranije malo.
dragonz wrote: ↑07/06/2022 10:00
1.U koliko sati kreće zadnji autobus iz Vogošće prema Stupu?
Prema rasporedu, radnim danima posljednji autobus iz Vogošće kreće u 23:15. S obzirom da često ne voze tačno po rasporedu, najbolje je doći ranije malo.
Samo pazite, taj autobus Vogošća-Stup i Stup-Vogošća je najnepouzdaniji na svijetu. To fule po četiri-pet tura, pa dođu, pa hoće li, neće li... Očaj.
Često se desi da taj zadnji ni ne dođe