Evo imas i u penny-u skroz desno ( kasa broj 6)

Metalni i spojeni ali 29 KM

Moderator: O'zone
hvala! ako ne nadjem nesto sto ne ostavlja rupu u novcaniku, znam gdje cu sad
. S farbanjem koze, nemam dobre rezultate- probala tasnu u Visokom- (davno) kao poznati i dobri --kozari- i nisam bila zadovoljna... s odjecom je problem - kako ofarbati konac i tkaninu ako je ima.... ja bih je radije - dobro ocistila- namazala kremom ili nekim uljem - osvjeziti samo...
Probaj sport vision, oni imaju modele za veći raspon brojevamade_in_sarajevo wrote: ↑18/10/2020 20:38Gdje u drzavi ima obuce broj 48-48.5 ili ako su fakat normalni brojevi 47, ali da je kvalitetna obuca za 110kg+?
Jebo majku prije sam nalazio u 2 radnje sve, sad grad obletim ne mogu broj zimskih tena naci, xxl majica do pupka dodje, itd...
Pogledaj na www.sierra.com, pa naruci preko Pesoto-amade_in_sarajevo wrote: ↑18/10/2020 21:23Ma vala dacu i 300 KM za tene sad zimske, nesto na fazon salomon, la sportiva, samo da budu izdrzljive i da ima brojeva. Bukvalno udjem za najskuplje fatam i nema. Pa kome narucuju toliko za neuhranjene, jebo majku furka biti anoreksican i onda se ima kupiti svega
Xl columbia jakna mi moze, xxl jedva zakopcam po drugim radnjama.
Zna li neko po Beogradu jel sta bolja situacija?
https://www.sportvision.ba/patike/52850 ... x3-mid-gtxmade_in_sarajevo wrote: ↑18/10/2020 21:23Ma vala dacu i 300 KM za tene sad zimske, nesto na fazon salomon, la sportiva, samo da budu izdrzljive i da ima brojeva. Bukvalno udjem za najskuplje fatam i nema. Pa kome narucuju toliko za neuhranjene, jebo majku furka biti anoreksican i onda se ima kupiti svega
E vidis probao sam par modela terrexa kod nas i ne mogu. 48 broj mi knap, vise ne moze nego sto moze. Prosle godine u zagrebu u nekoj radnji ko office shoes usao, cat cizme 46 broj. Iz zajebancije probam ma kao da su pravljene za mene. Ovdje neki dan slican cat probam u office shoes i to 48, jedva ih obukao, a ne da mi mogu.mk ultra wrote: ↑18/10/2020 22:06https://www.sportvision.ba/patike/52850 ... x3-mid-gtxmade_in_sarajevo wrote: ↑18/10/2020 21:23Ma vala dacu i 300 KM za tene sad zimske, nesto na fazon salomon, la sportiva, samo da budu izdrzljive i da ima brojeva. Bukvalno udjem za najskuplje fatam i nema. Pa kome narucuju toliko za neuhranjene, jebo majku furka biti anoreksican i onda se ima kupiti svega
Kaze da ima u scc 47 1/3
Probaj vidjeti ako ti je pod rukom Aba sport i Inn sport u Skenderiji to ti je isto kao Sportvision ali su jeftiniji da li imaju vece brojeve modela tih koje trazismade_in_sarajevo wrote: ↑18/10/2020 21:23Ma vala dacu i 300 KM za tene sad zimske, nesto na fazon salomon, la sportiva, samo da budu izdrzljive i da ima brojeva. Bukvalno udjem za najskuplje fatam i nema. Pa kome narucuju toliko za neuhranjene, jebo majku furka biti anoreksican i onda se ima kupiti svega
Možda je do konstrukcije jbg
Soory na offtopoc poruki,ako mozemade_in_sarajevo wrote: ↑19/10/2020 21:45Ja se patim sa odjecom i obucom vec godinu i jace. Haj ima me, 195 i 120kg, ali patnja je i majicu naci. Onda reko sam vec, nadjem.columbia jaknu xl u juventi i moze mi bez problema
![]()
Vjeruj veze nemam. Inace nista kozno ne nosamSociolog wrote: ↑19/10/2020 22:08Soory na offtopoc poruki,ako mozemade_in_sarajevo wrote: ↑19/10/2020 21:45Ja se patim sa odjecom i obucom vec godinu i jace. Haj ima me, 195 i 120kg, ali patnja je i majicu naci. Onda reko sam vec, nadjem.columbia jaknu xl u juventi i moze mi bez problema
![]()
Da li znas ima li igdje u Sa ili okolici, ko popravlja, boji ,kozne jakne? Imam solidnu koznu jaknu, malo se boja pocela habati.
Dosta raje pitam, slabo ko zna.
Columbia jakne imaš u onom američkom outletu u tržnom centru Tom u Lukavici.made_in_sarajevo wrote: ↑19/10/2020 21:45Ja se patim sa odjecom i obucom vec godinu i jace. Haj ima me, 195 i 120kg, ali patnja je i majicu naci. Onda reko sam vec, nadjem.columbia jaknu xl u juventi i moze mi bez problema
![]()