Gdje u Sa......

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Filadendron96

#21751 Re: Gdje u Sa......

Post by Filadendron96 »

Gdje se mogu kupiti original Vans patike?
Angel_of...

#21752 Re: Gdje u Sa......

Post by Angel_of... »

Gdje kupiti "ručni blender" onaj kao na povlačenje. Idemo na put a treba mi za bebu da mogu izblendati mu hranu... :-)
Angel_of...

#21753 Re: Gdje u Sa......

Post by Angel_of... »

Filadendron96 wrote:Gdje se mogu kupiti original Vans patike?
Pogledaj Office Shoes :-D
LikeLike

#21754 Re: Gdje u Sa......

Post by LikeLike »

Ko je generalni zastupnik za baterije marke Sony, Kodak ili Duracell u Sarajevu? Trebala bi veca kolicina baterija pa se ne isplati kupovati po maloprodajnim cijenama. Moze i neka druga kvalitetnija marka.
Plavo-bijeli

#21755 Re: Gdje u Sa......

Post by Plavo-bijeli »

Image

Mogu li se gdje ove muške kupiti? Vidio sam one fušerske da se prodaju po 60km, ali htio bih original.
i agree

#21756 Re: Gdje u Sa......

Post by i agree »

Plavo-bijeli wrote:Image

Mogu li se gdje ove muške kupiti? Vidio sam one fušerske da se prodaju po 60km, ali htio bih original.
Sto znam imaju ove slicne tim

https://www.buzzsneakers.com/BIH_ba/pat ... force-1-07
LikeLike

#21757 Re: Gdje u Sa......

Post by LikeLike »

U Nike shopu nemaju, a ostali ako imaju, imaju fuserske.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#21758 Re: Gdje u Sa......

Post by mk ultra »

LikeLike wrote:Ko je generalni zastupnik za baterije marke Sony, Kodak ili Duracell u Sarajevu? Trebala bi veca kolicina baterija pa se ne isplati kupovati po maloprodajnim cijenama. Moze i neka druga kvalitetnija marka.
Duracell radi orbico, ja sam sebi nabavljao paket 24x4 AA i definitivno najduze instrument radi... koliko se sad sjecam 130KM bilo, samo se sad promijenio ovaj komercijalist i nemam mu broj... nazovi ih, a imaju ti oni dole u krugu i mali maloprodajni shop
LikeLike

#21759 Re: Gdje u Sa......

Post by LikeLike »

mk ultra wrote:
LikeLike wrote:Ko je generalni zastupnik za baterije marke Sony, Kodak ili Duracell u Sarajevu? Trebala bi veca kolicina baterija pa se ne isplati kupovati po maloprodajnim cijenama. Moze i neka druga kvalitetnija marka.
Duracell radi orbico, ja sam sebi nabavljao paket 24x4 AA i definitivno najduze instrument radi... koliko se sad sjecam 130KM bilo, samo se sad promijenio ovaj komercijalist i nemam mu broj... nazovi ih, a imaju ti oni dole u krugu i mali maloprodajni shop
Hvala
Plavo-bijeli

#21760 Re: Gdje u Sa......

Post by Plavo-bijeli »

LikeLike wrote:

U Nike shopu nemaju, a ostali ako imaju, imaju fuserske.
Ehh znam da imaju tipa u Amsterdamu, a u Istanbulu nisam našao. Koliko je realno da će doći ove sezone kod nas?!
addem

#21761 Re: Gdje u Sa......

Post by addem »

Zna li ljudi iko gdje se moze popraviti kisobran u sarajevu. Ponavljam pitanje
mayab

#21762 Re: Gdje u Sa......

Post by mayab »

DON_eARL

#21763 Re: Gdje u Sa......

Post by DON_eARL »

Da li je neko vidio muholovke u cvjećarama?

Image
Nedoumica

#21764 Re: Gdje u Sa......

Post by Nedoumica »

Ima lik iz BL na piku
Zoranov zeleni vrt ili tako nešto
tempuser

#21765 Re: Gdje u Sa......

Post by tempuser »

LikeLike wrote: U Nike shopu nemaju, a ostali ako imaju, imaju fuserske.
Neki da odem u onaj Nike shop na Stupu, neko snizenje, probam najobicnije Nike MD Runner (kakve vec imam) i:
1. Izbocine na anatomskom ulosku uopste nisu gdje bi trebale biti, kao da sam obukao 2 broja vecu tenu
2. Desna tena toliko lose ukalupljena kao da je neko ravnih tabana nosio.
Fush 1/1 i jos jedna potvrda da se kod nas original tena ne moze kupiti ni u brand shopu. Lijepi Interposrt i inostranstvo.
mali Ninja

#21766 Re: Gdje u Sa......

Post by mali Ninja »

tempuser wrote:
LikeLike wrote: U Nike shopu nemaju, a ostali ako imaju, imaju fuserske.
Neki da odem u onaj Nike shop na Stupu, neko snizenje, probam najobicnije Nike MD Runner (kakve vec imam) i:
1. Izbocine na anatomskom ulosku uopste nisu gdje bi trebale biti, kao da sam obukao 2 broja vecu tenu
2. Desna tena toliko lose ukalupljena kao da je neko ravnih tabana nosio.
Fush 1/1 i jos jedna potvrda da se kod nas original tena ne moze kupiti ni u brand shopu. Lijepi Interposrt i inostranstvo.
Neki dan odem vidjet obucu na stupu onaj outlet, nadjem neke adidas tene reko ajd da probam, jedva sam skontao koja je lijeva koja desna... Nekakva asimetrija na tenama, pitam onog radnika sto su ovoliko snizene, kaze dugo stoje....
Better Man

#21767 Re: Gdje u Sa......

Post by Better Man »

Kupiti patike za tračanje ili neku drugu vrstu rekreacje kod nas je utopija. Dovoljno je spomenuti da ne možeš kupiti patike za pola broja veće. kad se kupuju patike uvijek se uzmu za pola broja veće od broja koji nosite kad su cipele u pitanju, inaće vam budu male. Zato vani kupujem i znam da sam kupio original i kvalitet. Evo imam jedne Nike za trčanje. Mislim da im je 4 ili peta godina i kao nove su. Nigdje se nisu oštetile ili ofucale.
tempuser

#21768 Re: Gdje u Sa......

Post by tempuser »

U Intersportu si bezbrizan sto se originala tice...
LikeLike

#21769 Re: Gdje u Sa......

Post by LikeLike »

Ja patike kupujem iskljucivo u Nike shopu, Adidas shopu i Intersportu. Ostale radnje uopste ne obilazim jer sam siguran da ne prodaju originale. U outletu se po mom misljenju prodaje neispravna roba, bar ono sto sam ja vidio do sada.

Sto se tice patika za trcanje, nosim Nike Lunar 6 cini mi se i predobre su. Kupio u Intersportu. Kao da hodam po oblacima :mrgreen:
Dzontra_Volta

#21770 Re: Gdje u Sa......

Post by Dzontra_Volta »

Gdje se preselio Navigare?
Dosadno mii

#21771 Re: Gdje u Sa......

Post by Dosadno mii »

LikeLike wrote:Ja patike kupujem iskljucivo u Nike shopu, Adidas shopu i Intersportu. Ostale radnje uopste ne obilazim jer sam siguran da ne prodaju originale. U outletu se po mom misljenju prodaje neispravna roba, bar ono sto sam ja vidio do sada.

Sto se tice patika za trcanje, nosim Nike Lunar 6 cini mi se i predobre su. Kupio u Intersportu. Kao da hodam po oblacima :mrgreen:
Pa nike i adidas je valjda isti vrag ko i sport vision i buzz
LikeLike

#21772 Re: Gdje u Sa......

Post by LikeLike »

Dosadno mii wrote:
LikeLike wrote:Ja patike kupujem iskljucivo u Nike shopu, Adidas shopu i Intersportu. Ostale radnje uopste ne obilazim jer sam siguran da ne prodaju originale. U outletu se po mom misljenju prodaje neispravna roba, bar ono sto sam ja vidio do sada.

Da, sve je to jedna firma. Dosta prica sam cuo za Buzz, da ima fuserskih patika, ali ja nisam primijetio kod njih fuserske patike, a cesto i kod njih kupim ponesto. U Sportlife ne ulazim nikako, modeli su zastarjeli i nekako je ponuda siromasna iako imaju stotine modela nabacanih na policama.
tempuser

#21773 Re: Gdje u Sa......

Post by tempuser »

Dzontra_Volta wrote:Gdje se preselio Navigare?
Po njihvooj FB stranici na ahiret! Zatvoreni do daljnjeg.
tempuser

#21774 Re: Gdje u Sa......

Post by tempuser »

Dosadno mii wrote:

Jeste, ja sve te radnje, bar sto se tena tice, olimpijski preskacem. Mozda neka pamucna majica i sl, ali nesto sto ima vjestacke materijale zrdaoooo.
Prvi satro Nike shop je bio Basket u Strossmayerovoj, novo u Sarajevo, brend store, originali qu-pa! Ja kupio neke Nike ACG tene negdje vani (tek se pojavile), jaranu se svidjele, kupi u Basketu identicne, izvrne se finih para za njih. Za mjesec noga pocne da smrdi, za 6 mjeseci se pocnu raspadati. Moje i dan-danas u komadu, sluze kao radne po vikendici, a tome ima min 15 god.
LikeLike

#21775 Re: Gdje u Sa......

Post by LikeLike »

Znaci ispade u Sarajevu se ne mogu kupiti original patike? Ne lupajte bezveze, ja sam imao Nike ACG patike kupljene kod nas i poslije 3-4 godine nosanja su bile kao nove.
Prije dvije godine sam u Nike shopu kupio maksice koje su i dan danas kao nove. Adidas Superstar imam dva modela jedan star 2 godine drugi godinu isto kao nove. Prije ce biti da neko ne zna da nosi i cuva stvari. Ja cim uzmem patiku u ruku znam da li je original.
Post Reply