Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DaffyDuck wrote:ima jedan ciko na carsiji, al moras grah bacat hoce li biti u radnji
Gdje je tacno
montirati cu sator pa cu ga cekati.
Kad iz Saraca (od Sebilja) skrenes desno u prote Bakovića, pa imas onu nargilu s desne strane, pa odmah skrenes desno u onu ulicicu kao da se vracas prema sebilju i imas tu prvu ili drugu radnju s desne strane, odmah na pocetku. Obicno stoji naljepljen papir "vracam se brzo"
Ako ti nije jasno, google,ulica Ćulhan...
...naći i kupiti dječije novine , kao što je bila prije Vesela sveska i Politikin zabavnik? Kod nas valjda ima (ili je bilo) nekih novina koje je izdavao Sezam ali ja danas ni na jednoj trafici ne nadjoh.
CherryLips wrote:...naći i kupiti dječije novine , kao što je bila prije Vesela sveska i Politikin zabavnik? Kod nas valjda ima (ili je bilo) nekih novina koje je izdavao Sezam ali ja danas ni na jednoj trafici ne nadjoh.
DaffyDuck wrote:
Kad iz Saraca (od Sebilja) skrenes desno u prote Bakovića, pa imas onu nargilu s desne strane, pa odmah skrenes desno u onu ulicicu kao da se vracas prema sebilju i imas tu prvu ili drugu radnju s desne strane, odmah na pocetku. Obicno stoji naljepljen papir "vracam se brzo"
Nasao
Ali, radnja zapečačena od strane nekakve inspekcije. Na savjet likova iz susjedne radnje odem kod lika pored trznice. Nikad vis ne bih kod njega otisao pa kad bih bacio noz.
Odnio mu noz i britvu(staru britvu za brijanje).
Joj ne mogu ja to, ne mogu ja to. Pa reko probaj, nisam donio samurajsku katanu. Ne mogu ja ne mogu ja. Pa isto da nuklearni reaktor treba da ukljuci i to nesto zajebano.
Okrenem se i izadjem.
Davno nekad sam mu isto tako odnio noz i trazio da mi svuce ostricu citavom sirinom a ne da mi pravi ostricu na ostrici jer sam vidio jednom sta uradi.... Joj ne moze to tako, znas ne ide....isto nuklearni fizicar da je.
Nikad vise.
DaffyDuck wrote:
Nasao
Ali, radnja zapečačena od strane nekakve inspekcije. Na savjet likova iz susjedne radnje odem kod lika pored trznice. Nikad vis ne bih kod njega otisao pa kad bih bacio noz.
Odnio mu noz i britvu(staru britvu za brijanje).
Joj ne mogu ja to, ne mogu ja to. Pa reko probaj, nisam donio samurajsku katanu. Ne mogu ja ne mogu ja. Pa isto da nuklearni reaktor treba da ukljuci i to nesto zajebano.
Okrenem se i izadjem.
Davno nekad sam mu isto tako odnio noz i trazio da mi svuce ostricu citavom sirinom a ne da mi pravi ostricu na ostrici jer sam vidio jednom sta uradi.... Joj ne moze to tako, znas ne ide....isto nuklearni fizicar da je.
Nikad vise.
carsija
Ne znam za tog kod trznice, a ocito i bolje da ne znam
vješalica wrote:
kupovala ja prije 2-3 godine te ostrace ali ne za noz nego za kosu da se trava kosi
pa zato sam kontala
Ahaaaa
znaci da se zna ko kosi a ko vodu nosi.
U narodu poznatija kao "belegija".
mozda malo gruba "alatka" ali svakako moze pruziti ruku u ovom slucaju.
Imao sam ja nekad davno i to je bila bas "njezna" skroz.
nozeve bilo milina ostriti sa tim. Medjutim ispala mi je jednom na pod i pukla. krte svari skroz i kad ispadne bas se razlomi. nikad vise nisam uspio naci takve gradacije.