Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Uz Logavinu gore, prva desno, zatim prva lijevo.
Auto ostavi negdje drugdje.
Cuj zakomplikovali, ja identicno napisao, cak sa jednim bitnim detaljem koji si ti izostavila.
Ma manite se muzeja, nisu to djeca k'o sto smo mi prije bili ... a nije ni da smo i mi voljeli obilaziti muzeje. Njima ce najinteresantnije biti na skijanju, klizanju, odvedes ih u kino na neki dobar film (eventualno animirani 3D) pa kasnije na sokic, one igre u BBI na -1 spratu i eto vec prodjose 2 dana.
Treci dan ih odvedes u McDonalds, do Svrzine kuce (samo se raspitaj kada je otvorena za posjete), provozas ih po gradu i posaljes nazad kuci!
NeyDan wrote:
Cuj zakomplikovali, ja identicno napisao, cak sa jednim bitnim detaljem koji si ti izostavila.
Ma manite se muzeja, nisu to djeca k'o sto smo mi prije bili ... a nije ni da smo i mi voljeli obilaziti muzeje. Njima ce najinteresantnije biti na skijanju, klizanju, odvedes ih u kino na neki dobar film (eventualno animirani 3D) pa kasnije na sokic, one igre u BBI na -1 spratu i eto vec prodjose 2 dana.
Treci dan ih odvedes u McDonalds, do Svrzine kuce (samo se raspitaj kada je otvorena za posjete), provozas ih po gradu i posaljes nazad kuci!
Detalj česme i džamije bila napisala i krenula postat kad sam vidjela da si ti napisao, pa sam ih izbrisala.
Zapravo sam trebala sve izbrisati, ali mi bilo mrsko.
Gdje kupiti zenski rokovnik? Inace ga proizvode u Hrvatskoj, a za BiH ima neka gdja.Mirsada koja se nikad ne javlja na mob. Je li neko mozda uocio ovo malo cudo negdje?
Hvala.
Dr.Cuddy wrote:Gdje kupiti veća pakovanja malih magneta (bilo kojeg oblika, okrugli, četvrtasti, magnetne trake za rezanje?):
Nađoh ti link...sjećam se da sam nedavno sllučajno nabasao na njihovu stranicu.
Ne vjerujem da u Sa postoji neko ko radi sa magnetima (daj BOže da griješim), ali u susjedstvu ima, imaju i telefon pa ih zvrcni...
tufahija18 wrote:Gdje kupiti zenski rokovnik? Inace ga proizvode u Hrvatskoj, a za BiH ima neka gdja.Mirsada koja se nikad ne javlja na mob. Je li neko mozda uocio ovo malo cudo negdje?
Hvala.
imaš to u knjižarama Svjetlost - preslatkih. Viđala sam u zgradi Svjetlosti u knjižari.