Gdje u Sa......

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
cnut

#1351 Re: Gdje u Sa......

Post by cnut »

Gdje kupiti linoleum? Znači imitacija pločica ili parketa, svejedno, samo da je jeftin. :)
poznanik

#1352 Re: Gdje u Sa......

Post by poznanik »

derilk wrote:Zna li neko gdje ima kupiti u Sarajevu maske koje dosta podsjećaju na ljudsko lice?
Pitaj u političkim strankama :D
kokuz_sa

#1353 Re: Gdje u Sa......

Post by kokuz_sa »

cnut wrote:Gdje kupiti linoleum? Znači imitacija pločica ili parketa, svejedno, samo da je jeftin. :)
bilo na dobrinji u nekoj radnji za prodaju kao tepiha
muha_sa

#1354 Re: Gdje u Sa......

Post by muha_sa »

cnut wrote:Gdje kupiti linoleum? Znači imitacija pločica ili parketa, svejedno, samo da je jeftin. :)
"Plavo oko" na Grbavici--kod taxi štanda.
cnut

#1355 Re: Gdje u Sa......

Post by cnut »

Hvala lijepo, obiđem sve to ovih dana. :)
muha_sa

#1356 Re: Gdje u Sa......

Post by muha_sa »

cnut wrote:Hvala lijepo, obiđem sve to ovih dana. :)
imaš i kad silaziš s tranzita prema željinom stadionu--odmah na pocetku ulice--u onom nizu ispod praonice--Zvornicka ulica.
poznanik

#1357 Re: Gdje u Sa......

Post by poznanik »

muha_sa wrote:
imaš i kad silaziš s tranzita prema željinom stadionu--odmah na pocetku ulice--u onom nizu ispod praonice--Zvornicka ulica.

To ti je "Plavo oko", a na Grbavici, na taxi štandu je "Elpi commerce" :D

tcccctc, pa ga pusti u Švedsku, čovjek ode i sve pozaboravlja...tako ćeš jednog dana otići na Kosovo umjesto u BiH :D svakako su i zastave slične :D
Last edited by poznanik on 21/11/2011 21:13, edited 1 time in total.
muha_sa

#1358 Re: Gdje u Sa......

Post by muha_sa »

poznanik wrote:
muha_sa wrote:

To ti je "Plavo oko", a na Grbavici, na taxi štandu je "Elpi commerce" :D
:thumbup:
jeste--moja greška :D
cnut

#1359 Re: Gdje u Sa......

Post by cnut »

muha_sa wrote:
Znam, a ono kod taxi štanda je Elpi :) tamo sam gledao, ali su cijene od 8 do 11 KM po kvadratu. Ja bih nešto jeftinije ako ima. :D Hvala još jednom, u svakom slučaju.
mimsy

#1360 Re: Gdje u Sa......

Post by mimsy »

[quote="derilk"]Zna li neko gdje ima kupiti u Sarajevu maske koje dosta podsjećaju na ljudsko lice?[/quote]
uzmes zavoj umocen u gips,navlazis,namazes facu kremom,polijepis zavoj ,sacekas da se suhne....iiii eto ti maske :D
kasnije je ofarbas po zelji :lol:
slabi smo mi sa tim maskama skroz...
MAN-lion's coach

#1361 Re: Gdje u Sa......

Post by MAN-lion's coach »

mimsy wrote:
derilk wrote:Zna li neko gdje ima kupiti u Sarajevu maske koje dosta podsjećaju na ljudsko lice?
uzmes zavoj umocen u gips,navlazis,namazes facu kremom,polijepis zavoj ,sacekas da se suhne....iiii eto ti maske :D
kasnije je ofarbas po zelji :lol:
slabi smo mi sa tim maskama skroz...
Misliš na venecijanske?
Teško.
kokuz_sa

#1362 Re: Gdje u Sa......

Post by kokuz_sa »

maske 1 sprat BBi
acesori ili ovako nekako se radnja zove
mef-dbr

#1363 Re: Gdje u Sa......

Post by mef-dbr »

gdje mogu kupiti kapu, sal, marke fischer, atomic, salomon...isao sam u TOM, u Mercator, Inter Sport, sve sportske radnje po Sarajevu sam obisao...
hvala Vam unaprijed
kameni.spavac

#1364 Re: Gdje u Sa......

Post by kameni.spavac »

Tea lana wrote:
Tea lana wrote:Molim pomoc,zna li neko gdje se ima kupiti privjesak za kljuceve ali kao onaj digiralni okvir za slike idu slajdovi sa slikama,znam da ima na Otoci u Merkuru ali samo u obliku crvenog srca a meni treba za muskarca,hvala
zar niko :zoka:
Gdje ima ovo u obliku srca u Merkuru? Koja radnja?? HITNO je :-D
krompir i riza

#1365 Re: Gdje u Sa......

Post by krompir i riza »

poznanik wrote:
Pitaj u političkim strankama :D
:lol: :thumbup:
nedims

#1366 Re: Gdje u Sa......

Post by nedims »

Treba mi zvono za ulazna vrata...da se sto bolje(jace) cuje. Pretrazujem u Sarajevu sva,meni,dostupna prodajna mjesta ali sve sto sam vidio...poprilicno se slabo cuju. Da li u Sarajevu ima neka specijalizirana prodavnica i gdje...?
kokuz_sa

#1367 Re: Gdje u Sa......

Post by kokuz_sa »

nedims wrote:Treba mi zvono za ulazna vrata...da se sto bolje(jace) cuje. Pretrazujem u Sarajevu sva,meni,dostupna prodajna mjesta ali sve sto sam vidio...poprilicno se slabo cuju. Da li u Sarajevu ima neka specijalizirana prodavnica i gdje...?
odi u obi a imas i radnju u saraj polju..kod apoteke ja tu svoje uzeo..mrtve budi
pravo mi ono komunisticko zvono..u trecoj mahali s ezna kad mi ko na kafu dodje :D
nedims

#1368 Re: Gdje u Sa......

Post by nedims »

kokuz_sa wrote:
nedims wrote:Treba mi zvono za ulazna vrata...da se sto bolje(jace) cuje. Pretrazujem u Sarajevu sva,meni,dostupna prodajna mjesta ali sve sto sam vidio...poprilicno se slabo cuju. Da li u Sarajevu ima neka specijalizirana prodavnica i gdje...?
odi u obi a imas i radnju u saraj polju..kod apoteke ja tu svoje uzeo..mrtve budi
pravo mi ono komunisticko zvono..u trecoj mahali s ezna kad mi ko na kafu dodje :D
Puno ti hvala...
VenomousV

#1369 Re: Gdje u Sa......

Post by VenomousV »

kokuz_sa wrote:
komunisticko zvono :lol: :lol: :lol:
amla

#1370 Re: Gdje u Sa......

Post by amla »

cnut wrote:Znam, a ono kod taxi štanda je Elpi :) tamo sam gledao, ali su cijene od 8 do 11 KM po kvadratu. Ja bih nešto jeftinije ako ima. :D Hvala još jednom, u svakom slučaju.

Ima na Alipasinom A faza, Trg medjunarodnog prijateljstva, sad je valjda neka akcija 3,5 km po metru.
BIONA

#1371 Re: Gdje u Sa......

Post by BIONA »

Gdje mogu naci karton debljine par milimetara ? Nemojte mi spominjati knjizare gdje stoji hamer papir jer tamo kartona nema :D treba mi za pravljenje korica za neke knjige... hvala :)
nedims

#1372 Re: Gdje u Sa......

Post by nedims »

BIONA wrote:Gdje mogu naci karton debljine par milimetara ? Nemojte mi spominjati knjizare gdje stoji hamer papir jer tamo kartona nema :D treba mi za pravljenje korica za neke knjige... hvala :)
Nigdje u maloprodaji...Moras otici u stampariju,valjda se zove OKO-Avazova stamparija(bivsa stamparija Oslobodjenja)...raspitaj se malo za adresu.Oni imaju kartonazu i tu ces zamoliti da ti daju taj komad.Sigurno ces ga dobiti besplatno. Ili ...ima i malih stamparija po gradu. Nazalost, ne znam adrese niti imena...
BIONA

#1373 Re: Gdje u Sa......

Post by BIONA »

Bas ti hvala na odgovoru, nema gdje nisam potrazila da kupim i bezuspjesno...probacu ovo sto si mi predlozio :thumbup:
dakcu

#1374 Re: Gdje u Sa......

Post by dakcu »

Kvalitetna cvjećara sa dostavom?
kameni.spavac

#1375 Re: Gdje u Sa......

Post by kameni.spavac »

dakcu wrote:Kvalitetna cvjećara sa dostavom?
PARK-ov rasadnik kod "otvorene pijace" na ch.willi. 50 metara od pijace.
Post Reply