Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Muuky wrote:Najbrzii nacin da se dostavi paket iz Tz u Sa stim da se taj paket treba platit,njegova vrednost ? Ko je najboljii i najbrzii ,Euroexpress,in time,24vip?
A2B, i euorexpress, nekih 10 KM ce uzeti za normalan paket, do nekih 5.-10kg
U posljednje vrijeme vidjam djevojke i zene sa divnim kisobranima. Rijec je o modelu koji je dosta dubok, najcesce crna boja ili neka tamna, sa cipkom po rubovima.
Zeljela bih imati jedan takav, pa ako neko zna gdje mogu kupiti...
Model je kao na slici, s tim da bih ja taj retro fazon.
Brat wrote:
I od mene sve pohvale za the brewe pub, fantastičan. Mana jedino što do ponoći samo rade, al' možda je to samo radnim danima, vikendom vjerovatno duže rade..
Rade vikendom sve dok ima raje
Meni licno jedan od najboljih pubova u gradu.
Brat wrote:
I od mene sve pohvale za the brewe pub, fantastičan. Mana jedino što do ponoći samo rade, al' možda je to samo radnim danima, vikendom vjerovatno duže rade..
Rade vikendom sve dok ima raje
Meni licno jedan od najboljih pubova u gradu.
Nisam znao da rade do ponoći, kada na svojoj fb stranici reklamiraju gledanje NFL-a u kasnima satima
VenomousV wrote:Gdje sve ima kupiti odjecu za bebe?
osim spec prodavnica, ima u ovim trznim centrima. ne znam postoji li vise orcestra. bili su odlicni al malo poskupi.
robot izmedju ostalog drzi pcelica maja proizvode iz bilece, odlicne, kvalitetne stvari. ima izbora i u bingu u hadzicima. ima i neka radnja kod gazprom pumpe na stupu... to je sto mi na brzaka pade na pamet
a kad kazes te specijalizirane, na koje mislis?
bili smo u bambini mondo, imaju neko snizenje, ali nam se nista nije dopalo, a u onoj prodavnici baby opreme u BBI-u nema nista :/
just so we're clear, trazimo nesto za babine, nisam trudna
a kad kazes te specijalizirane, na koje mislis?
bili smo u bambini mondo, imaju neko snizenje, ali nam se nista nije dopalo, a u onoj prodavnici baby opreme u BBI-u nema nista :/
just so we're clear, trazimo nesto za babine, nisam trudna
Lindex, Waikiki, Zara, Tiffany HM stvari, Original Marines, Beba Kids