Bilo kakva (vezana za temu
Gdje u SA odlagati papir?!
Moderator: anex
-
Deb's
#1 Gdje u SA odlagati papir?!
Pošto sam student, a uskoro će kraj godine - raspolagat ću određenim "suficitom" papira! Zanima me gdje se dotični može odnijeti na recikliranje u Sarajevu! Ili imaju li određeni "punktovi" odakle se prikuplja papir za reciklažu!!
) informacija bila bi od pomoći! Hvala!
-
mustang_gt_1987
#3 Re: Gdje u SA odlagati papir?!
lol ti si izgleda puno učio čim imaš za reciuklažeDeb's wrote:Pošto sam student, a uskoro će kraj godine - raspolagat ću određenim "suficitom" papira! Zanima me gdje se dotični može odnijeti na recikliranje u Sarajevu! Ili imaju li određeni "punktovi" odakle se prikuplja papir za reciklažu!!
Bilo kakva (vezana za temu) informacija bila bi od pomoći! Hvala!
nego kolko košta kila papira?
ja imam starih medicinskih knjiga...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#4 Re: Gdje u SA odlagati papir?!
iskreno se nadam da se zajebavas za reciklazu knjiga...mustang_gt_1987 wrote:lol ti si izgleda puno učio čim imaš za reciuklažeDeb's wrote:Pošto sam student, a uskoro će kraj godine - raspolagat ću određenim "suficitom" papira! Zanima me gdje se dotični može odnijeti na recikliranje u Sarajevu! Ili imaju li određeni "punktovi" odakle se prikuplja papir za reciklažu!!
Bilo kakva (vezana za temu) informacija bila bi od pomoći! Hvala!
![]()
nego kolko košta kila papira?
ja imam starih medicinskih knjiga...
Sto se papira tice, i ja znam samo za servis papir, a cesto sam znala donirati djeci papire kad imaju akcije skupljanja starog papira u skoli...
samo zadnjih par godina to niko ne radi...
Ja sam svojih 6 kila papira od sintakse reciklirala kod sestre na poslu, list po list kroz sjekac papira, uz pratece pominjanje sire i uze famElije profesoru...taj uzitak ne dam nikome...ni za pare...
-
mustang_gt_1987
ne stvarno imam mnogo medicinske literature na njemačkom jeziku iz 70 tih i 80 tih godina...
je li neko zainteresovan da kupi možda?
samo mi smetaju
ima tu i desetak petnaest brojeva nekog medicinskog časopisa, ima dobar medicinski atlas ima tako nekih knjiga...
sve na njemačkom jeziku (ima i par na našem)...
je li neko zainteresovan da kupi možda?
ima tu i desetak petnaest brojeva nekog medicinskog časopisa, ima dobar medicinski atlas ima tako nekih knjiga...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
mustang_gt_1987 wrote:ne stvarno imam mnogo medicinske literature na njemačkom jeziku iz 70 tih i 80 tih godina...
je li neko zainteresovan da kupi možda?samo mi smetaju
vijecnici, medicinskom faxu, nekome....
-
mustang_gt_1987
vidis mogao bih o tome malo ozbiljnije razmisliti
odoh vidjet šta imam tamo pa na market stavit oglas
odoh vidjet šta imam tamo pa na market stavit oglas
-
darprirode
#8 Re: Gdje u SA odlagati papir?!
Ima li neko novije informacije o reciklaži papira,imam tonu novina htjela bi ih se rijesiti, ali ne znam gdje??
-
StupskaBitanga
#9 Re: Gdje u SA odlagati papir?!
ja imam dosta papira i gdje i kome odnijeti na reciklažu
-
MAN-lion's coach
#10 Re: Gdje u SA odlagati papir?!
Pa u Papir servis,Halilovići 8, trehneš im tamo na onu kamaru kartona papira 
-
shambho
#11 Re: Gdje u SA odlagati papir?!
Ja ostavljam u ove kontejnere za papir.. Sumnjam da svi tako al' eto ja bacam.. 
- Richard Wagner
#12 Re: Gdje u SA odlagati papir?!
Ja tu bacam staklo.shambho wrote:Ja ostavljam u ove kontejnere za papir.. Sumnjam da svi tako al' eto ja bacam..
-
shambho
#13 Re: Gdje u SA odlagati papir?!
Stvarno?Richard Wagner wrote:Ja tu bacam staklo.shambho wrote:Ja ostavljam u ove kontejnere za papir.. Sumnjam da svi tako al' eto ja bacam..
- jyqan
#14 Re: Gdje u SA odlagati papir?!
Imaš od papir servisa one plave kontejnere po gradu, rasporedili ih za papir
Kod nas u Hrasnom su skoro jedan postavili i, iskreno, ne znam je li mi drago ili krivo. Cijela porodica se odmah uselila u taj kontejner, cijeli dan navlače papir i sortiraju, presipaju, zalivaju vodom, jedu, ganjaju se s cukama....
Zar nemaš radove kontejnere za reciklažu negdje blizu? Ako mi ima većeg papanluka kad vidim gospođu kako zadigne poklopac i ubaci kesu smeća u kontejner za papir... još zaglavi flašu plastičnu, da ne mora zadizati poklopac
Kod nas u Hrasnom su skoro jedan postavili i, iskreno, ne znam je li mi drago ili krivo. Cijela porodica se odmah uselila u taj kontejner, cijeli dan navlače papir i sortiraju, presipaju, zalivaju vodom, jedu, ganjaju se s cukama....
Zar nemaš radove kontejnere za reciklažu negdje blizu? Ako mi ima većeg papanluka kad vidim gospođu kako zadigne poklopac i ubaci kesu smeća u kontejner za papir... još zaglavi flašu plastičnu, da ne mora zadizati poklopac
- eluna
#15 Re: Gdje u SA odlagati papir?!
papir servis halilovići - dolaze na adresu kada ih nazovetedarprirode wrote:Ima li neko novije informacije o reciklaži papira,imam tonu novina htjela bi ih se rijesiti, ali ne znam gdje??
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#16 Re: Gdje u SA odlagati papir?!
ja sam odlagao u papir servis i davali su finu lovu jedno vrijeme
ali sad ništa
ali sad ništa
-
Suspenzor
#17 Re: Gdje u SA odlagati papir?!
AIDA COMMERCE - Stup, Pijačna 5.... cijene su od 60 KM/tona za novisnki pa do 90 KM/tona za kancelarijski....