Naime zanima me da li neko zna gdje u Sarajevu imaju da se kupe revlonovi preparati za kosu jer sam cula da su jako dobri za obnavljanje ostecene kose a moja kosa je plava i jaaako ostecena pa bih htjela kupiti nesto za obnavljanje ostecene kose... i ako neko zna za neki preparat za obnavljanje jako ostecene kose neka napise... heeeelp
Gdje u Sa imaju revlon preparati za kosu???
Moderator: anex
-
angy
#1 Gdje u Sa imaju revlon preparati za kosu???
Nisam znala gdje da stavim ovu temu, pa ako sam pogrijesila podforum neka je moderatori premjeste ali eto upitanju je zdravlje kose pa sam temu ovdje stavila
Naime zanima me da li neko zna gdje u Sarajevu imaju da se kupe revlonovi preparati za kosu jer sam cula da su jako dobri za obnavljanje ostecene kose a moja kosa je plava i jaaako ostecena pa bih htjela kupiti nesto za obnavljanje ostecene kose... i ako neko zna za neki preparat za obnavljanje jako ostecene kose neka napise... heeeelp
-
♥ Julianna ♥
#2 Re: Gdje u Sa imaju revlon preparati za kosu???
Frizerski salon prekoputa Burger Kinga na Malti, obavezno isprobaj Revlonove ampule za njegu..
-
angy
#3 Re: Gdje u Sa imaju revlon preparati za kosu???
Ej hvala puno Julianna... jel mislis na onaj "fresh" frizerski salon ili neki drugi???
-
♥ Julianna ♥
#4 Re: Gdje u Sa imaju revlon preparati za kosu???
Da, da na taj sam mislila 
-
angy
#5 Re: Gdje u Sa imaju revlon preparati za kosu???
Ok hvala ti puno...
-
maajaa
#6 Re: Gdje u Sa imaju revlon preparati za kosu???
Julianna, znas li mozda cijenu tih ampula?
Je li neko probao L'Oreal Professionnel preparate za ostecenu / suhu kosu?
Je li neko probao L'Oreal Professionnel preparate za ostecenu / suhu kosu?
-
♥ Julianna ♥
#7 Re: Gdje u Sa imaju revlon preparati za kosu???
Kod njih je tretman s njima bio 5 KM, a kad kupuješ na komad 10 KM, koliko se sjećam.
Koristila sam i L'oreal, kupovala u Šabićevim salonima, ali jako su skupi, a efekat zanemariv. Svi se ti preparati mogu naručiti preko neta i Tigi i L'oreal i drugi. Ne vrijedi davati pare našim lopovima, gulikožama..
Koristila sam i L'oreal, kupovala u Šabićevim salonima, ali jako su skupi, a efekat zanemariv. Svi se ti preparati mogu naručiti preko neta i Tigi i L'oreal i drugi. Ne vrijedi davati pare našim lopovima, gulikožama..
-
♥ Julianna ♥
#8 Re: Gdje u Sa imaju revlon preparati za kosu???
Inače, Revlon preparati za kosu su odlični, bar za plavu kosu. Ni Tigi, ni L'oreal se ne mogu uporediti s Revlonom..
-
angy
#9 Re: Gdje u Sa imaju revlon preparati za kosu???
Ej Julianna koji si ti preparat tacno koristila od revlona i jeli ti ista obnovilo kosu??? posto i ja imam plavu kosu i jaaaako ostecenu ali ne znam tacno sta da uzmem od revlona... 
-
angy
#10 Re: Gdje u Sa imaju revlon preparati za kosu???
Procitala sam da je revlon hydra redcue repair jako dobar ali ne znam koliko je dobar za plavu kosu pa sad ne znam sta da uzmem 
-
♥ Julianna ♥
#11 Re: Gdje u Sa imaju revlon preparati za kosu???
Ne znam tačno reći imena preparata, ali traži ampule za obnavljanje i preparate za suhu kosu. Imali su i ljubičasti šampon za plavu kosu, ali ga nisam koristila, jer od njega kosa poprimi ono pepeljasto sivilo, a kod mene je kosa drugačije plave nijanse...
-
angy
#12 Re: Gdje u Sa imaju revlon preparati za kosu???
hvala puno Julianna, otici cu do salona pa cu vidjeti sta mi preporucuju za plavu i ostecenu kosu...
-
nera18
#13 Re: Gdje u Sa imaju revlon preparati za kosu???
Salon na Dobrinji takodjer ako je vec nekom blize:)
C5
Arsa se zove mislim
C5
Arsa se zove mislim