gdje u sa. ima kupiti masinu za pletenje
Moderator: anex
- jutarnja zvijezda
#1 gdje u sa. ima kupiti masinu za pletenje
dragi forumasi ,pomozite ako mozete.zna li iko gdje u sarajevu mogu kupiti masinu za pletenje ,sa pripadajucim priborom?(npr :motalice za vunu,rezervne igle ,dekerice itd).moze i polovna naravno u ODLICNOM stanju ,ali u tom slucaju samo PASSAP DUOMATIC .nekad je bilo predstavnistvo PFAF,SINGER itd,postoji li to jos uvijek?svaka bi mi pomoc dobro dosla. unaprijed hvala. 
- wewa
#2 Re: gdje u sa. ima kupiti masinu za pletenje
probaj bagatovu radnju izmedju m. dvora i skenderije, blizu kafica davor ili servis sivacih masina na carsiji kod mrkve, oni i prodaju masine i mogli bi ih imati za prodajujutarnja zvijezda wrote:dragi forumasi ,pomozite ako mozete.zna li iko gdje u sarajevu mogu kupiti masinu za pletenje ,sa pripadajucim priborom?(npr :motalice za vunu,rezervne igle ,dekerice itd).moze i polovna naravno u ODLICNOM stanju ,ali u tom slucaju samo PASSAP DUOMATIC .nekad je bilo predstavnistvo PFAF,SINGER itd,postoji li to jos uvijek?svaka bi mi pomoc dobro dosla. unaprijed hvala.
- jutarnja zvijezda
#3 Re: gdje u sa. ima kupiti masinu za pletenje
probaj bagatovu radnju izmedju m. dvora i skenderije, blizu kafica davor ili servis sivacih masina na carsiji kod mrkve, oni i prodaju masine i mogli bi ih imati za prodaju[/quote]
hvala puno ,mozda znas kako se radnja zove ?
hvala puno ,mozda znas kako se radnja zove ?
- wewa
#4 Re: gdje u sa. ima kupiti masinu za pletenje
hvala puno ,mozda znas kako se radnja zove ?jutarnja zvijezda wrote:probaj bagatovu radnju izmedju m. dvora i skenderije, blizu kafica davor ili servis sivacih masina na carsiji kod mrkve, oni i prodaju masine i mogli bi ih imati za prodaju
fakat ne znam - vidim je iz tramvaja
ali zna google, vidi http://bagat-sarajevo.com/masine.html