Skolu sam zavrsio 10.6.2018 i trenutno sam u fazi trazenja posla, mogu raditi i kao volonter a mogu i operater mogu sve samo da nisu neki bas teski poslovi. I da. Su priblizno u mojoj struci. Ako znate neke firme koji traze operatere i volontere javite mi.
Zamolio bi vas, da mi ukoliko znate naravno date preporuku gdje i kako bi se mogao zaposliti. Zavrsio sam SSS smjer operatera za unos podataka, ukoliko znate neke firme kojima trebaju operateri molim vas javite mi.
Takodjer za sebe cu reci da sam jako komunikativan ljubazan i izuzetno lijepo odgojen, i imam dobro pozanstvo sa racunarom.
gdje u Bosni pronaći posao za operatera/ili volontera
Moderator: anex
-
duffy_duck
- alibaba_i_30_godina
#2 Re: gdje u Bosni pronaći posao za operatera/ili volontera
Koja je to srednja škola sa tim smjerom? Možeš li malo pojasniti na šta se to tačno odnosi, kakav unos podataka? Obično za ovakve stvari se u kompanijama angažuju djeca ili studenti na part time osnovi gdje kada završe sa npr. unosom neke baze podataka u novi sistem onda i prestaje radni odnos.
Kakav si sa stranim jezicima? Na posao.ba ima više oglasa gdje se traži call agenti, dok na stranicama banaka imaš sekciju za karijere gdje se svakako možeš prijaviti za pripravnički rad ili kao volonter.
Kakav si sa stranim jezicima? Na posao.ba ima više oglasa gdje se traži call agenti, dok na stranicama banaka imaš sekciju za karijere gdje se svakako možeš prijaviti za pripravnički rad ili kao volonter.