Niko zdravog razuma nece napasti zenu, ma kako da je obucena ,al zivimo u vaktu i drzavi gdje je sve vise i vise ovakvih problema,nazalost to su sve mladza raja,koji su brzi i nepromisljeno spremni svasta uciniti.
A sto se tice one macke ,da me licno poznajes znala bi da sam mozda bolji od te tvoje macke i ja nisam mnozina da spominjes "braca",iskreno ti kazem i slazem se da ih danas ima svakakvih.
U pravu si ima pojedinaca da zagledaju ,zene gore nego momci i pubertetlije,al nemoj mene u taj kos i nemoj na osnovu jedne -dvije osobe da sve ostale bacas u istu vrecu.
Gdje to pise?
-
Šandor
Ali će veliki broj muškaraca žene koje imaju stila, mijenjaju momke....nazivati kurvama. Bogumi, istim će epitetom mnogi počastiti i prevarene i zlostavljane žene. Nema to veze s vaktom u kojem živimo. Tako je vjerovatno od kamenog doba.rmesa wrote:Niko zdravog razuma nece napasti zenu, ma kako da je obucena ,al zivimo u vaktu i drzavi gdje je sve vise i vise ovakvih problema,nazalost to su sve mladza raja,koji su brzi i nepromisljeno spremni svasta uciniti.
Takav ili sličan rezon imaju mnogi. Nema to veze sa starosnom dobi, naobrazbom, statusom u društvu.......a počesto ni sa seksualnim (ne)iskustvom.
Čovjek koji fakat ganja neki moral neće se usuditi da se petlja u tuđa posla. A takvih je jako malo među vjernicima.....a bogumi i među ćafirima.
- danas
niko 'normalan' nece je napasti, a vala je hidzab nece zastititi od nenormalnog... ali ona ipak 'provocira' jel' tako, jer cemu onda spominjanje sudova gdje zrtvu silovanja pitaju kako je bila obucena... i tvoje savjetovanje 'da razmislimo' koja je napastvovana... ne znam da je hidzab spasio ijednu od cetnika, a ti 'razmisli' kome i sta pricas ovdje...
tradicija hidzaba je tu iz sasvim drugih razloga, koji nemaju puno veze sa 'zastitom' od silovatelja. nemojte nas stititi dina vam...
PS kad su pitali augustos-ovu hanumu liviu zasto se zalagala za postedu zivota dvojice nagih muskarca koji su je presreli, ona je rekla -- za cestitu osobu, oni (nage osobe) nisu drugaciji od statua...
tradicija hidzaba je tu iz sasvim drugih razloga, koji nemaju puno veze sa 'zastitom' od silovatelja. nemojte nas stititi dina vam...
PS kad su pitali augustos-ovu hanumu liviu zasto se zalagala za postedu zivota dvojice nagih muskarca koji su je presreli, ona je rekla -- za cestitu osobu, oni (nage osobe) nisu drugaciji od statua...
- Ahmmed
Mislim da livia nije govorila istinudanas wrote:niko 'normalan' nece je napasti, a vala je hidzab nece zastititi od nenormalnog... ali ona ipak 'provocira' jel' tako, jer cemu onda spominjanje sudova gdje zrtvu silovanja pitaju kako je bila obucena... i tvoje savjetovanje 'da razmislimo' koja je napastvovana... ne znam da je hidzab spasio ijednu od cetnika, a ti 'razmisli' kome i sta pricas ovdje...
- danas
ma sta ti znasAhmmed wrote:Mislim da livia nije govorila istinudanas wrote:niko 'normalan' nece je napasti, a vala je hidzab nece zastititi od nenormalnog... ali ona ipak 'provocira' jel' tako, jer cemu onda spominjanje sudova gdje zrtvu silovanja pitaju kako je bila obucena... i tvoje savjetovanje 'da razmislimo' koja je napastvovana... ne znam da je hidzab spasio ijednu od cetnika, a ti 'razmisli' kome i sta pricas ovdje...
- Bosanac sa dna kace
fakat jel istina da se mnoge zene uzbude kad vide musko dupe?encian wrote: i ja se uzbudim kad vidim dobro musko dupe.
samo da kazem da za mıskarce nisu dzabe davno nekad salvare turnjace bez razloga izmisljene
-
sirotanovic
ODLICNOchinese_water wrote: Kad bi mi neko dao posudu punu pijeska i rekao da u njemu ima komadica zeljeza, mozda bi ih poceo traziti pogledom ili nespretnim prstima, te ih ne bih pronasao, no dopusti da uzmem magnet i njime procesljam pijesak, pa ces vidjeti kako bi golom privlacnom silom privukao i najsitnije cestice. Nezahvalno srce,poput mog prsta u pijesku, ne otkriva nikakvu milost,no neka zahvalno srce proceslja dan,i ono ce,poput magneta u potrazi za zeljezom, u svakom satu pronaci neki nebeski dar.Samo sto je zeljezo u Bozjem pijesku zapravo zlato!
- Bosanac sa dna kace
znaci lazu , jel?danas wrote:ma daj... kakvo dupe ba...Bosanac sa dna kace wrote:fakat jel istina da se mnoge zene uzbude kad vide musko dupe?encian wrote: i ja se uzbudim kad vidim dobro musko dupe.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
LSD
Haha sam naziv teme je senzacionalan
...cuj GDJE TO PISE
Eh evo jedna od Šukija Planjanina
pa da vidis gdje to pise