Gdje to pise?

Rasprave o vjerskim temama.
rmesa

Post by rmesa »

Niko zdravog razuma nece napasti zenu, ma kako da je obucena ,al zivimo u vaktu i drzavi gdje je sve vise i vise ovakvih problema,nazalost to su sve mladza raja,koji su brzi i nepromisljeno spremni svasta uciniti.
A sto se tice one macke ,da me licno poznajes znala bi da sam mozda bolji od te tvoje macke i ja nisam mnozina da spominjes "braca",iskreno ti kazem i slazem se da ih danas ima svakakvih.
U pravu si ima pojedinaca da zagledaju ,zene gore nego momci i pubertetlije,al nemoj mene u taj kos i nemoj na osnovu jedne -dvije osobe da sve ostale bacas u istu vrecu.
Šandor

Post by Šandor »

rmesa wrote:Niko zdravog razuma nece napasti zenu, ma kako da je obucena ,al zivimo u vaktu i drzavi gdje je sve vise i vise ovakvih problema,nazalost to su sve mladza raja,koji su brzi i nepromisljeno spremni svasta uciniti.
Ali će veliki broj muškaraca žene koje imaju stila, mijenjaju momke....nazivati kurvama. Bogumi, istim će epitetom mnogi počastiti i prevarene i zlostavljane žene. Nema to veze s vaktom u kojem živimo. Tako je vjerovatno od kamenog doba. :D

Takav ili sličan rezon imaju mnogi. Nema to veze sa starosnom dobi, naobrazbom, statusom u društvu.......a počesto ni sa seksualnim (ne)iskustvom.

Čovjek koji fakat ganja neki moral neće se usuditi da se petlja u tuđa posla. A takvih je jako malo među vjernicima.....a bogumi i među ćafirima. :D
danas

Post by danas »

niko 'normalan' nece je napasti, a vala je hidzab nece zastititi od nenormalnog... ali ona ipak 'provocira' jel' tako, jer cemu onda spominjanje sudova gdje zrtvu silovanja pitaju kako je bila obucena... i tvoje savjetovanje 'da razmislimo' koja je napastvovana... ne znam da je hidzab spasio ijednu od cetnika, a ti 'razmisli' kome i sta pricas ovdje...

tradicija hidzaba je tu iz sasvim drugih razloga, koji nemaju puno veze sa 'zastitom' od silovatelja. nemojte nas stititi dina vam...

PS kad su pitali augustos-ovu hanumu liviu zasto se zalagala za postedu zivota dvojice nagih muskarca koji su je presreli, ona je rekla -- za cestitu osobu, oni (nage osobe) nisu drugaciji od statua... :wink:
Ahmmed

Post by Ahmmed »

danas wrote:niko 'normalan' nece je napasti, a vala je hidzab nece zastititi od nenormalnog... ali ona ipak 'provocira' jel' tako, jer cemu onda spominjanje sudova gdje zrtvu silovanja pitaju kako je bila obucena... i tvoje savjetovanje 'da razmislimo' koja je napastvovana... ne znam da je hidzab spasio ijednu od cetnika, a ti 'razmisli' kome i sta pricas ovdje...

tradicija hidzaba je tu iz sasvim drugih razloga, koji nemaju puno veze sa 'zastitom' od silovatelja. nemojte nas stititi dina vam...

PS kad su pitali augustos-ovu hanumu liviu zasto se zalagala za postedu zivota dvojice nagih muskarca koji su je presreli, ona je rekla -- za cestitu osobu, oni (nage osobe) nisu drugaciji od statua... :wink:
Mislim da livia nije govorila istinu :D
danas

Post by danas »

Ahmmed wrote:
danas wrote:niko 'normalan' nece je napasti, a vala je hidzab nece zastititi od nenormalnog... ali ona ipak 'provocira' jel' tako, jer cemu onda spominjanje sudova gdje zrtvu silovanja pitaju kako je bila obucena... i tvoje savjetovanje 'da razmislimo' koja je napastvovana... ne znam da je hidzab spasio ijednu od cetnika, a ti 'razmisli' kome i sta pricas ovdje...

Mislim da livia nije govorila istinu :D
ma sta ti znas :lol: :lol: :lol:
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

encian wrote: i ja se uzbudim kad vidim dobro musko dupe.
fakat jel istina da se mnoge zene uzbude kad vide musko dupe? :roll: :-? :? :shock: :D

samo da kazem da za mıskarce nisu dzabe davno nekad salvare turnjace bez razloga izmisljene :D
danas

Post by danas »

Bosanac sa dna kace wrote:
fakat jel istina da se mnoge zene uzbude kad vide musko dupe? :roll: :-? :? :shock: :D
ma daj... kakvo dupe ba... :-) :-) :D
sirotanovic

Post by sirotanovic »

chinese_water wrote: Kad bi mi neko dao posudu punu pijeska i rekao da u njemu ima komadica zeljeza, mozda bi ih poceo traziti pogledom ili nespretnim prstima, te ih ne bih pronasao, no dopusti da uzmem magnet i njime procesljam pijesak, pa ces vidjeti kako bi golom privlacnom silom privukao i najsitnije cestice. Nezahvalno srce,poput mog prsta u pijesku, ne otkriva nikakvu milost,no neka zahvalno srce proceslja dan,i ono ce,poput magneta u potrazi za zeljezom, u svakom satu pronaci neki nebeski dar.Samo sto je zeljezo u Bozjem pijesku zapravo zlato!
ODLICNO :-D
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

danas wrote:
Bosanac sa dna kace wrote:
ma daj... kakvo dupe ba... :-) :-) :D
znaci lazu , jel? :D
LSD

Post by LSD »

Haha sam naziv teme je senzacionalan :lol: :lol:...cuj GDJE TO PISE
Eh evo jedna od Šukija Planjanina :lol: pa da vidis gdje to pise :lol:
Moja je ljubav otvoreno more
A ti samo brojiš svoje tajne
Uvijek bježiš minut prije zore
Ja i dalje volim tvoje oči sjajne
A ti me pitaš, gdje to piše ?

Zagonetke vadiš ko iz džepa