Gdje su, sta rade, Zenica?

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Oi

Post by Oi »

hrizantema wrote:AAa,
ovakvog istog macka sam ja imao dok sam jos izivio na Mokusnicama(prije pet godina)...Vjerovatno je posijao sjeme tako da i danas mozete da üzivate" milujuci tog slatkog macka...A sta je sa onim saksofonom iz Bordoa? Tu je nekad bio i pasage , odmah iza, a koliko se sjecam bilo je dobro i u onoj pivnici(stara zeljezara)...KOliko sam ja znao , na motoru je poginuo Indir(Violetin muz), a udario ga je jedan momak iz Sivrina sela(mesar)...Pa je bio i onaj pub gore pri vrhu Mokusnica, preko puta Brunine zgrade , i tamo je bilo dobro...
Iskreno, za mene je Zenica uvijek bila ljepsa od Sarajeva, nekako mirnija i pogotovo u ono vrijeme kad nije bila zagadjena...
p.s.koliko macka moze da zivi? posto , sto vise gledam imam osjecaj da je to bio bas moj macak(ostavio sam ga u ze poslije studija), jedino je imao oba oka...Ako se pechi kad hoda i da imas osjecaj ko da je neki gospodin to je , garant, on..Jer svi su govorili da je nekako elegantan
macak na slici jer star malo vise od godinu dana. udarilo ga auto i oko mu izbilo, a ulicu vise ima jos jedan isti, dosta stariji i najvjerovatnije otac nasem corkanu i evo nedavno uslikanih slika:
Image
Image
taj macak je povelik, samo lezi, ne boji se pasa, da se milovati... ma hadzija pravi :D mozda je to tvoj macak!
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Isti macak kao kod nase forumasice Lace....:D.
sulesavic

Post by sulesavic »

Dajte kakvu kozu ili ovcu radije, od maèke nikakve koristi nema...
break

Post by break »

River_isle wrote:da i ja uljetim (:
poznaje li neko momka po imenu Nedim, rodj. u Ze zivi u Sa, cca 30 ljeta
Hvala :)
mislim da znam, al na pp.
Ingot

Post by Ingot »

gagan je pogino na motoru na vjetrenicama... tropic nije vise na istom mjestu... mislim kafana kao kafana jos uvijek postoji ali nije isti vlasnik...
Sto ukopa Gagana..on je ziv, na Vjetrenicama je poginuo njegov brat Beno.
arze

#31 Re: Gdje su, sta rade, Zenica?

Post by arze »

ja vam tema mocnih
savrseni krug

#32 Re: Gdje su, sta rade, Zenica?

Post by savrseni krug »

zna li ko gdje je sada frontmen grupe nemoguce vruce
mislim da se zvao zlatan
Post Reply