macak na slici jer star malo vise od godinu dana. udarilo ga auto i oko mu izbilo, a ulicu vise ima jos jedan isti, dosta stariji i najvjerovatnije otac nasem corkanu i evo nedavno uslikanih slika:hrizantema wrote:AAa,
ovakvog istog macka sam ja imao dok sam jos izivio na Mokusnicama(prije pet godina)...Vjerovatno je posijao sjeme tako da i danas mozete da üzivate" milujuci tog slatkog macka...A sta je sa onim saksofonom iz Bordoa? Tu je nekad bio i pasage , odmah iza, a koliko se sjecam bilo je dobro i u onoj pivnici(stara zeljezara)...KOliko sam ja znao , na motoru je poginuo Indir(Violetin muz), a udario ga je jedan momak iz Sivrina sela(mesar)...Pa je bio i onaj pub gore pri vrhu Mokusnica, preko puta Brunine zgrade , i tamo je bilo dobro...
Iskreno, za mene je Zenica uvijek bila ljepsa od Sarajeva, nekako mirnija i pogotovo u ono vrijeme kad nije bila zagadjena...
p.s.koliko macka moze da zivi? posto , sto vise gledam imam osjecaj da je to bio bas moj macak(ostavio sam ga u ze poslije studija), jedino je imao oba oka...Ako se pechi kad hoda i da imas osjecaj ko da je neki gospodin to je , garant, on..Jer svi su govorili da je nekako elegantan

taj macak je povelik, samo lezi, ne boji se pasa, da se milovati... ma hadzija pravi