Gdje su pare od donacija

sekiracija

#26 Re: Gdje su pare od donacija

Post by sekiracija »

kojsino wrote:Parlamentarna Komisija je utvrdila do sada da od dijela donacija koje su dosle u BiH,
nedostaje 4 milijarde maraka !!!
Sta mislite, gdje su pare nestale ?
Imas li ti vjerodostojnu informaciju,gdje je to objavljenoo?,volio bih da to vidim. :shock:
Fair Life

#27 Re: Gdje su pare od donacija

Post by Fair Life »

sekiracija wrote:
kojsino wrote:Parlamentarna Komisija je utvrdila do sada da od dijela donacija koje su dosle u BiH,
Imas li ti vjerodostojnu informaciju,gdje je to objavljenoo?,volio bih da to vidim. :shock:
Nemoj samo zadnji post...
Da si se vratio malo nazad nasao bi...
sekiracija

Post by sekiracija »

Jedino sto se moze zakljuciti je da niko nema tacnu informaciju ili verifikovanu evidenciju o donacijama javnih i ostalih projekata u BiH.
Bolje bi Nezavisnim bilo da su se upitali zast jos uvijek nema evidencije o ulasku i izlasku para iz zemlje.
buhtelj

Post by buhtelj »

Mr_M wrote:
kojsino wrote:Valjda je sada svima jasno da su pare jamili, vodje koalicije SDS+SDS+HDZ i clanovi njihovih familija, a obicna raja ih ne smije ni pitat otkuda im to...
Otkud 2x SDS :D
A inace slazem se sa tobom, to i govorim citavo vrijeme
Kakav narod takva vlast :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...za utjehu....
kike

Post by kike »

U jednom zapadnoevropskom gradu, pa u ambasadi Saudijske Arabije, tamo, su mi rekli uposleni da su davali za BIH jednu dnevnicu mjesecno nekoliko godina.

Tada sam ih gledao kao da su sa Marsa pali, jer sam se sjecao nase patnje i toga da nismo se bas rasturili od pomoci. Ukratko, nisam ljudima vjerovao.

Hasan Cengic je za rata bio u Becu i tamo je bez bankovnih racuna primao milione dolara, bukvalno, namjenjenih Bosni. U Bosnu nikada nije stiglo ni oruzje ni ta pomoc, ali do Visokog, kuce njegovog oca, jeste, gledam veceras prilog na FTV
Shoba

Post by Shoba »

smirite se ljudi, kod mene su sve pare :) :-D 8-) :P :D
kike

Post by kike »

Shoba wrote:smirite se ljudi, kod mene su sve pare :) :-D 8-) :P :D
:D
Sarafcina

Post by Sarafcina »

kike wrote:U jednom zapadnoevropskom gradu, pa u ambasadi Saudijske Arabije, tamo, su mi rekli uposleni da su davali za BIH jednu dnevnicu mjesecno nekoliko godina.

Tada sam ih gledao kao da su sa Marsa pali, jer sam se sjecao nase patnje i toga da nismo se bas rasturili od pomoci. Ukratko, nisam ljudima vjerovao.

Hasan Cengic je za rata bio u Becu i tamo je bez bankovnih racuna primao milione dolara, bukvalno, namjenjenih Bosni. U Bosnu nikada nije stiglo ni oruzje ni ta pomoc, ali do Visokog, kuce njegovog oca, jeste, gledam veceras prilog na FTV

ni oruzje ni municija ;)
zato je neko pravio sablje ;)
neko ostrio kuhinjski pribor ;)
a u medjuvremenu smo se handrili sa petardama :D :P
kojsino

Post by kojsino »

Valja jos jednom citirati :
kojsino wrote:Valjda je sada svima jasno da su pare jamili, vodje koalicije SDA+SDS+HDZ i clanovi njihovih familija, a obicna raja ih ne smije ni pitat otkuda im to...
kamen

Post by kamen »

informacija o pronevjeri (citaj kradji) donacija koje su u bih stigle iz svijeta, cija se cifra procjenjuje na oko 5,5 milijardi eura, postala je od jucer i glavni hit u zapadnoevropskim medijima - pominje se "nedostatak" od oko 2 milijarde eura...

"pjevaj (moj) narode"
hamza1

Post by hamza1 »

buhtelj wrote:
Krivokapic wrote:
Qwert wrote:Ko uopste garantuje da je 11 milijardi uplaceno. Sitni su nasi misevi u poredjenju sa bjelosvjetskim lopinama.
bravo majstore,

a kolko je oprano novca kroz donacije?????????

o bjelosvjetski lopinama smo se mogli uvjeriti na utakmici Španija - BiH
Cekajte samo na donacije....nemoj DA razmisljati da radite i da idete na job......to je kljuc uspjeha.....koji mentalitet....pa kazaljke na satu se u toj jebenoj zemlji okrecu natrag...pa vi ste u srednjem stoljecu po mentalitetu, organizaciji, nacinu razmisljanu, sredjenosti drustva i okolisa....nije mi jasno kako netko moze ne koristi mozag ni jebene milisekunde...i da zato jer zivi u govnima svi su krivi i zato jer trebate vizume i zato jer radite za 100kM na mjesec, zato jer vas nitko ne voli.....koja filozofija....PROBUDITE SE :x :x :x :x :x
Pricas o pameti a smijesno si povrsan!!
BiH uspijeva ipak nesto napraviti iako ima uvijek i ama bas uvijek dva covjeka u predsjednistvu sto su protiv njenog napredka a vladaju sa tom istom BiH. Na svakom polju se cine opstrukcije a BiH opstaje!!!!
To je za Nobelovu nagradu!
Sve lose osobine BIH su proistekle zbog troclanog predsjednistva. Sve protuhe dodju na vlast upravo iz razloga sto odgovaraju tim ljudima sto koce napredak BiH.

Hajmo sada o Hrvatskoj!
Stete rata u Hrvatskoj se ne mogu porediti sa onima u BIH.
Hrvatska ima najljepse more na svijetu a tek sada uspijevaju da naprave nesto od njega. Cini mi se da ce biti kratkog daha jer sam upoznao puno stranaca koji su se razocarali u cijene, uslugu, aroganciju i snobizam!!!
Pored toga i pored novca sto je Hrvatska nakrala u BiH, jos uvijek ne bijezi puno.
Ko je ovdje glup!!!!?????
Qwert

Post by Qwert »

---dupli post---
Last edited by Qwert on 25/10/2005 13:10, edited 1 time in total.
Qwert

Post by Qwert »

kamen wrote:informacija o pronevjeri (citaj kradji) donacija koje su u bih stigle iz svijeta, cija se cifra procjenjuje na oko 5,5 milijardi eura, postala je od jucer i glavni hit u zapadnoevropskim medijima - pominje se "nedostatak" od oko 2 milijarde eura...

"pjevaj (moj) narode"
Nije to nista cudno. Neko ko placa porez, od kojeg se dio odvaja i za donacije, zeli znati gdje su zavrsile pare. Prije nego se pocne ko je krao i kako se je postupalo s novcem, mora se znati gdje je tacno novac pristizao tj. ko je odgovoran za njihovu daljnju raspodjelu. Nekom poznato??? :?
Mahalac

Post by Mahalac »

Ako je Lagumdzija uzimo kredite onda su to donacije, a ako je uzimo donacije onda su to donacije jbga sta pitas. :D
:oops:
dizZaster

#40 Re: Gdje su pare od donacija

Post by dizZaster »

HAMZI GA HOP :D
kojsino

#41 Re: Gdje su pare od donacija

Post by kojsino »

Prica se da ce koalicija SDS+SDA+HDZ, uskoro vratiti pola para...!!!
kojsino

Post by kojsino »

Pare ce doci po golubu pismonosi...
Vodenjak

Post by Vodenjak »

kojsino wrote:Pare ce doci po golubu pismonosi...
Ja ne vjerujem, a ti kako hoces... :D :D
kojsino

Post by kojsino »

E pa ne vjerujem ni ja, jer
nigdje na svijetu nema takvih lopuza...
Kindzasa

Post by Kindzasa »

Gdje su pare od donacija
pa valjda kod cuvarice trezora.
kojsino

#46 Re: Gdje su pare od donacija

Post by kojsino »

Posto od ponedeljka pocinje demokratija, pare od pokradenih donacija donacija koalicija SDA+SDS+HDZ ,

vraca i to sa kamatama.....
Vodenjak

#47 Re: Gdje su pare od donacija

Post by Vodenjak »

kojsino wrote:
Posto od ponedeljka pocinje demokratija, pare od pokradenih donacija donacija koalicija SDA+SDS+HDZ ,

vraca i to sa kamatama.....
Ja ne vjerujem ni to...
Jasho

Post by Jasho »

Pare od donacija su pokrali visoki dužnosnici SDA, SBIH, HDZ, SDS, PDP i sličnih njima bliskih stranaka!
mr2

Post by mr2 »

hajde makar sam sad za godisnji vidijo dobrih auta u sarajevu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zlata

Post by zlata »

Shoba wrote:smirite se ljudi, kod mene su sve pare :) :-D 8-) :P :D
Ma ako'bog'da...doce oni kod tebe...potro'sti bar nesto! Sad ih jos moraju skrivati u Svici i po Karipskim otocima! Ne smiju odjednom...otvor'ti $$$$$Sahare!
Post Reply