Gdje ste sve bili...

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Jara

Post by Jara »

@Nosferatu,
hvala na iscrpnom odgovoru, zanimalo me samo informativno kako je sada, jer znam da smo mi nekad mogli putovati u mnogo više zemalja bez vize nego USA građani.
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Jara wrote:@Nosferatu,
hvala na iscrpnom odgovoru, zanimalo me samo informativno kako je sada, jer znam da smo mi nekad mogli putovati u mnogo više zemalja bez vize nego USA građani.
Ama sta da ti kazem - sad samo para vrti gdje burgija nece. Cak postoji klauzula - ako investiras odredjenu sumu novca u Americke kompanije - mislim da je $250.000 da mozes se prijaviti za green card - tj. za papire.
davis.ba

Post by davis.ba »

@Nosferatu

Trudim se poštovati zakon, ali hvala na savjetima.
Jara

Post by Jara »

Nosferatu wrote:
Jara wrote:@Nosferatu,
Ama sta da ti kazem - sad samo para vrti gdje burgija nece. Cak postoji klauzula - ako investiras odredjenu sumu novca u Americke kompanije - mislim da je $250.000 da mozes se prijaviti za green card - tj. za papire.
U Sloveniji daju drzavljanstvo svakome ko može investirati u njihovu privredu, uvećati im budžet itd.
BTW, Gerard Depardieu i Andie MacDowell u filmu "Zelena karta" su mala janjad za ove iz tvojih priča . :-D
alda

Post by alda »

bila sam u lijepoj p..... m....., tad mi je bilo najbolje.Rahatluk brate!
:-x :roll: :roll: :zzzz:
Post Reply