Gdje slavite novu godinu?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

mala-i

Post by mala-i »

rikardoreis wrote:
anais_nin wrote:
nevjestA wrote:
muju santica mi dobro izbali :D znaces dobro na kojeg mislim cim ga vidis :oops: :D
ma bice muski, pa safatajte prvo sto vam pod ruku dodje :lol: po mogucnosti nesto u rangu deda mraza :lol:
evo ja se vratila kuci prije 20tak minuta....bili su kao i uvijek- legendarni....
Biljana, Ilijas...onaj gitarist im je legenda-covjek zna podici atmosferu k'o niko drugi...e kako se zove onaj ciko sto im svira violinu?
Muju sam izbalila- ono ljudski, casno i posteno i prenijela mu selam iz hladne Kanade :D bila odmah u prvim redovima iza obezbijedjenja...bilo je malo onako cudno sto je bilo puno policije okolo, kao da su se bojali kakvog belaja...bilo je raje s "one" strane, iz drugih gradova..pa smo se na novu izljubili sa neznancima...
Bilo je nevjerovatno dobro- toliko sam skakala i plesala da mi je puk'o kais od nove torbe :D
tako mi je drago :D jos draze jer vec zamisljam kako si Muju u nesvijest "poslala" u moje ime :lol: :lol: :lol: ciko koji dere violinu se zove nedjo (kovacevic), a na gitari je vjerovatno Sandi (ili Misho, obadvojica su super)...eh fina ekipica :oops:
hej, Anais, Jomu mi je malo smrznut izgled'o, mozda ga je plaho izbalila na onom ledu :)
a najbolji momenat mi je bio kad su otprasili Another Brick In the Wall...sve dotad sam bio smireni gradjanin ove zemlje...od sad se vrijeme ne racuna od krista vec od MSR :)[/quote]

bila i ja,bila i ja... :)
tech10

Post by tech10 »

Jos mi je rano da kontam gdje cu za Novu 2008. :D
rikardoreis

Post by rikardoreis »

mala-i wrote:
rikardoreis wrote:
anais_nin wrote: evo ja se vratila kuci prije 20tak minuta....bili su kao i uvijek- legendarni....
Biljana, Ilijas...onaj gitarist im je legenda-covjek zna podici atmosferu k'o niko drugi...e kako se zove onaj ciko sto im svira violinu?
Muju sam izbalila- ono ljudski, casno i posteno i prenijela mu selam iz hladne Kanade :D bila odmah u prvim redovima iza obezbijedjenja...bilo je malo onako cudno sto je bilo puno policije okolo, kao da su se bojali kakvog belaja...bilo je raje s "one" strane, iz drugih gradova..pa smo se na novu izljubili sa neznancima...
Bilo je nevjerovatno dobro- toliko sam skakala i plesala da mi je puk'o kais od nove torbe :D
tako mi je drago :D jos draze jer vec zamisljam kako si Muju u nesvijest "poslala" u moje ime :lol: :lol: :lol: ciko koji dere violinu se zove nedjo (kovacevic), a na gitari je vjerovatno Sandi (ili Misho, obadvojica su super)...eh fina ekipica :oops:
hej, Anais, Jomu mi je malo smrznut izgled'o, mozda ga je plaho izbalila na onom ledu :)
a najbolji momenat mi je bio kad su otprasili Another Brick In the Wall...sve dotad sam bio smireni gradjanin ove zemlje...od sad se vrijeme ne racuna od krista vec od MSR :)
bila i ja,bila i ja... :)[/quote]

ti, mala, suti...ja te nisam vidio :)

salim se...ocito i tebi bilo dobro.
anais_nin

Post by anais_nin »

rikardoreis wrote: hej, Anais, Jomu mi je malo smrznut izgled'o, mozda ga je plaho izbalila na onom ledu :)
a najbolji momenat mi je bio kad su otprasili Another Brick In the Wall...sve dotad sam bio smireni gradjanin ove zemlje...od sad se vrijeme ne racuna od krista vec od MSR :)
:D ja nisam imala Muju za Novu :sad: ali me je Cudna jada od Mostara grada dohvatila i na drugom kontinentu :D ah :oops:
Post Reply