Gdje si Bože?
-
Jonatan
#1 Gdje si Bože?
Nije nedostatak vjere ili neka sumnja, nego samo vapaj za pravdom.
Dokle Bože će toliki ljudi ginuti u Iraku.
Dokle Bože će toliki ljudi ginuti u Iraku.
-
St.Germain
a to ljudi ginu samo u Iraku:? ili se samo za njih molis? sta je sa Sudanom, Cecenijom, Kinom, SAD i svim onima koji su osudjeni na smrt bez mogucnosti da se brane? Afganistan, Pakistan, Rusija? ko ce BOGA za njih moliti? ili te oni ne interesuju?
-
Jonatan
Interesuju, ali recimo da je sada ondje najveće žarište nepravde.St.Germain wrote:a to ljudi ginu samo u Iraku:? ili se samo za njih molis? sta je sa Sudanom, Cecenijom, Kinom, SAD i svim onima koji su osudjeni na smrt bez mogucnosti da se brane? Afganistan, Pakistan, Rusija? ko ce BOGA za njih moliti? ili te oni ne interesuju?
-
Jonatan
Premda je "zveckanje oružja" nadglasalo molitve za mir, ne znači da je donijelo i konačnu pobjedu. Pozvani smo, naprotiv, na još jaču molitvu, kako za žrtve rata, tako i za njegovo okončanje - u Godini krunice - na molitvu Gospi za posredovanje i zaštitu.
Papa Ivan Pavao II
Papa Ivan Pavao II
- DaysleepeR
"Kada sve propadne znaj da Bog ima plan"Jonatan wrote:Ja sam se samo zapitao gdje si i dokada Bože ovo ćeš dopuštati?
Ovo je temelj svakog vjerovanja, i nije umjesno za vjernika da pita Boga dokad ce nesto dopustati, ako vec vjeruje u Njega.
-
progDVB
Da se malo vratimo na teme iz religije...Jonatan wrote:Premda je "zveckanje oružja" nadglasalo molitve za mir, ne znači da je donijelo i konačnu pobjedu. Pozvani smo, naprotiv, na još jaču molitvu, kako za žrtve rata, tako i za njegovo okončanje - u Godini krunice - na molitvu Gospi za posredovanje i zaštitu.
Papa Ivan Pavao II
Jonatan, sta znaci "godina krunice", i zasto se tako zove?
Mozes li nesto napisati o tome?
-
Jonatan
U redu je to Daysleeper, ali čovjek je ipak samo čovjek i normalno je da neke stvari ne shvata, ali kao vjernik ipak vjeruje da je sve vođeno rukom Božjom, ma kako to možda drukčije izgledalo.DaysleepeR wrote:"Kada sve propadne znaj da Bog ima plan"Jonatan wrote:Ja sam se samo zapitao gdje si i dokada Bože ovo ćeš dopuštati?
Ovo je temelj svakog vjerovanja, i nije umjesno za vjernika da pita Boga dokad ce nesto dopustati, ako vec vjeruje u Njega.
-
Jonatan
Površno rečeno;progDVB wrote:
Da se malo vratimo na teme iz religije...
Jonatan, sta znaci "godina krunice", i zasto se tako zove?
Mozes li nesto napisati o tome?
da bi ovu godinu trebali malo više nego obično posvetiti molitvi krunice. I kroz tu krunicu moliti Mariju da bude naša posrednica kod Boga.