Gdje se svira?
Moderator: _BataZiv_0809
-
Unbeliever
#1 Gdje se svira?
Pozdrav svima!
Novi sam na ovom forumu i zanima me da li postoji u SA prostor gdje sviraju neafirmisani-demo bendovi...
Mjesto gdje ljudi dolaze radi muzike i bendova, gdje se može svirati autorska muzika, a ne samo cover hitovi.
Imamo bend i htjeli bi da sviramo, nije u pitanju tezga i dal' će se gazda pokriti sa pićem ako muzika pogodi pjesmom u srce gostiju, nego ozbljno sviranje radi sviranja, u pitanju je žešći zvuk, autorska muzika koju želimo predstaviti narodu.
Ako neko ima nekakav prijedlog, bili bi zahvalni, ako neko ima nekakav kontakt, može putem privatne poruke.
Imamo facebook, myspace, yt linkove, sve što tražimo je pokrivanje putnih troškova, a i tu se možemo dogovoriti, na kraju krajeva.
NOLIFERS
Novi sam na ovom forumu i zanima me da li postoji u SA prostor gdje sviraju neafirmisani-demo bendovi...
Mjesto gdje ljudi dolaze radi muzike i bendova, gdje se može svirati autorska muzika, a ne samo cover hitovi.
Imamo bend i htjeli bi da sviramo, nije u pitanju tezga i dal' će se gazda pokriti sa pićem ako muzika pogodi pjesmom u srce gostiju, nego ozbljno sviranje radi sviranja, u pitanju je žešći zvuk, autorska muzika koju želimo predstaviti narodu.
Ako neko ima nekakav prijedlog, bili bi zahvalni, ako neko ima nekakav kontakt, može putem privatne poruke.
Imamo facebook, myspace, yt linkove, sve što tražimo je pokrivanje putnih troškova, a i tu se možemo dogovoriti, na kraju krajeva.
NOLIFERS
- Nisrin
#2 Re: Gdje se svira?
Novi Underground - City pub- Cheers, nadjite kontakte na internetu i kontaktirajte ljude!

-
Unbeliever
#3 Re: Gdje se svira?
Hvala!
Pokušaćemo, možda nešto bude.
Pokušaćemo, možda nešto bude.
-
pin-up
#6 Re: Gdje se svira?
Rekoh, svira se i u AG-u, pa pokušajte i tamo 
-
PR-player
#7 Re: Gdje se svira?
Daj linkove sa myspace bandcampa ili nesto pa da vidimo. Mozes u AG nesto skontati uvijek. Mogu i ja Neše pitati kako sta...
-
Unbeliever
-
PR-player
#9 Re: Gdje se svira?
Hej pa dobor zvuci. Kakvi bendovi sviraju u AGu pa vi ste zvijezde 
Kad odem do AGa sutra nekad i vidim Nešu pitati cu ga kako ide to za svirke. Tu vam je i underground pa i tamo gazdu mozete priupitati.
Kad odem do AGa sutra nekad i vidim Nešu pitati cu ga kako ide to za svirke. Tu vam je i underground pa i tamo gazdu mozete priupitati.
-
Unbeliever
#10 Re: Gdje se svira?
Hehe, hvala, snimano je u februaru, štaviše, dobro smo se popravili od tada.PR-player wrote:Hej pa dobor zvuci. Kakvi bendovi sviraju u AGu pa vi ste zvijezde
Hvala druže, bili bi ti zahvalni, možda upali pa se i sretnemo!
-
PR-player
#11 Re: Gdje se svira?
Ne vidim sto bi tu bio neki problem, svakavi su bendovi gore svirali. Nešo je ok lik pa etoUnbeliever wrote:Hehe, hvala, snimano je u februaru, štaviše, dobro smo se popravili od tada.PR-player wrote:Hej pa dobor zvuci. Kakvi bendovi sviraju u AGu pa vi ste zvijezde
Hvala druže, bili bi ti zahvalni, možda upali pa se i sretnemo!
-
PR-player
#13 Re: Gdje se svira?
E nisam nesu vidio, bio sam sa drugom koji konobarise tu. Kaze mi on da ko god hoce svirati treba Nesu nazvaati pa sa njim se dogovarati. Eh ja ti nemam njegov broj pa zato cekam da ga vidim. 
-
Unbeliever
#14 Re: Gdje se svira?
Važi druže.PR-player wrote:E nisam nesu vidio, bio sam sa drugom koji konobarise tu. Kaze mi on da ko god hoce svirati treba Nesu nazvaati pa sa njim se dogovarati. Eh ja ti nemam njegov broj pa zato cekam da ga vidim.
Pošalji putem pp kad ga se domogneš
- cava
#15 Re: Gdje se svira?
The PUB na Malti, Čupo je super lik, ima i profil na FB pa ga možeš tamo pitati 
-
LSD
#16 Re: Gdje se svira?
Sa ovom svirkom u PUB-u na Malti ce te naci angažman, sigurno...dobro štemate, dobra ritmika - samo engleski jezik bi ja zakonom zabranio svakom našem bendu....ni englezi (ameri) ne pjevaju na našemUnbeliever wrote:Evo linkova:
http://www.youtube.com/watch?v=TLapCBeDQoU
http://www.youtube.com/watch?v=HGQXHwdnzss
http://www.youtube.com/watch?v=-nrc5P3FjSg
http://www.myspace.com/558821160
http://www.facebook.com/pages/Nolifers/ ... 330?ref=ts
to smo mi
Hvala unaprijed!
-
PR-player
#17 Re: Gdje se svira?
Zar nije onaj pub na malti vise u fazonu neke kofol-sminke?
Takav sam dojam stekao, mozda je do mene
-
LSD
#18 Re: Gdje se svira?
Ma može i AG, tamo se svira samo rock n roll.PR-player wrote:Zar nije onaj pub na malti vise u fazonu neke kofol-sminke?![]()
- cava
#19 Re: Gdje se svira?
Ma kakva šminka ba, ja se nikad ne sminkam kad idem u PUBPR-player wrote:Zar nije onaj pub na malti vise u fazonu neke kofol-sminke?![]()
Šala mala, meni je PUB nekako najbolji od svih nabrojanih klubova. Kod Neše ozvučenje zna biti loše.
A UNDERGROUND kako je preselio na novu adresu, nikako da se vrati u staru formu, da li je prostor prevelik, pa se ista količina gostiju raspline, ne znam, ali meni fali stari UNDER
- Ateista
#20 Re: Gdje se svira?
Ovo meni bas i ne zvuci kao rock 'n roll, vec kao neka od milion vrsta metala.LSD wrote:Ma može i AG, tamo se svira samo rock n roll.PR-player wrote:Zar nije onaj pub na malti vise u fazonu neke kofol-sminke?![]()
Iako licno ne volim tu vrstu muzike, to danas najbolje prolazi i mislim da se moze skoro svugdje svirati, mislim da bi proslo u pub-u, AG-u, Undergroundu, bivsem Bock-u u Fisu (ne znam kako se ono sad zove), Sloga i slicno.
-
PR-player
#21 Re: Gdje se svira?
Ma smrdi mi na pozere u PUBu...nanjusim ih na kilometarcava wrote:Ma kakva šminka ba, ja se nikad ne sminkam kad idem u PUBPR-player wrote:Zar nije onaj pub na malti vise u fazonu neke kofol-sminke?![]()
Takav sam dojam stekao, mozda je do mene![]()
![]()
![]()
![]()
Šala mala, meni je PUB nekako najbolji od svih nabrojanih klubova. Kod Neše ozvučenje zna biti loše.
A UNDERGROUND kako je preselio na novu adresu, nikako da se vrati u staru formu, da li je prostor prevelik, pa se ista količina gostiju raspline, ne znam, ali meni fali stari UNDER
- cava
#22 Re: Gdje se svira?
PR-player wrote:Ma smrdi mi na pozere u PUBu...nanjusim ih na kilometarcava wrote:Ma kakva šminka ba, ja se nikad ne sminkam kad idem u PUBPR-player wrote:Zar nije onaj pub na malti vise u fazonu neke kofol-sminke?![]()
Takav sam dojam stekao, mozda je do mene![]()
![]()
![]()
![]()
Čitam "smrdi mi na poreze" pa ne kontam
Ne kažem da ih nema, ali meni dole atmosfera nekako odgovara, a i kad zasvira Vrtlog, Anchi & Moondogs Bend ili Pakt pet, oni su nebitni
-
PR-player
#23 Re: Gdje se svira?
Zadnji put sam bio kad je Gruhak sviro, bezveze onako posmatro raju okolo, zapese mi za oko 4 "trebe" za jednim stolom, e one su cijelu svirku provele pozirajuci, ona jedna mlati kosom lijevo desno a druga je slika, treca se opet upecila i ne pomjera se isto kip. Ova sto mlati kosom ubi nekakvu curu iza sebe, sve je puca kosom u glavu al nista ona.cava wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čitam "smrdi mi na poreze" pa ne kontam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zamor materijala
![]()
![]()
![]()
Ne kažem da ih nema, ali meni dole atmosfera nekako odgovara, a i kad zasvira Vrtlog, Anchi & Moondogs Bend ili Pakt pet, oni su nebitni![]()
A na telefonima su sve 4 na fejsbuku, slikaju se i valjda komentarisu slike.
Mislim nije moja stvar sta one rade al uzivali to i u cemu u zivotu. Meni ko jednom coeku koji je ovako malo alternativan one su bas pozeri i frikovi. Al hajd i ja sam nekome isto
- cava
#24 Re: Gdje se svira?
Ma toga je uvijek bilo i biće, na žalost među ženskom populacijom puno više
Žao mi samo što bez veze zauzimaju sto
-
PR-player
#25 Re: Gdje se svira?
fkt moro sam stajati cijelu noc onaku pripit i naduvencava wrote:![]()
![]()
![]()
Ja valjda oguglala na njih
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma toga je uvijek bilo i biće, na žalost među ženskom populacijom puno više![]()
![]()
![]()
Žao mi samo što bez veze zauzimaju sto![]()
![]()