gdje se radi laserska (d)epilacija?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
makondo

#1 gdje se radi laserska (d)epilacija?

Post by makondo »

Dakle, znate li gdje u Sarajevu rade lasersku depilaciju?
Zanima me kvalitet i cijene.
Moze li neko pomoci. ;-)
encian

Post by encian »

kod bibe. nemam pojma za cijenu, ali znam da je bilo ziza.
debela

Post by debela »

http://www.bibastudio.com/

cijena sitnica.. :roll:
I

Post by I »

Na malti ima dermolaser. Cula sam da su oni dobri. Za cijenu se direktno dogovaras (ovisno o vrsti kvaliteti dlake) kada odes na prvi pregled koji je besplatan.
surajaa

Post by surajaa »

Ja isto mislim da taj tretman obavljaju u kozmetickom salonu "Biba". Isto mislim da mu je cijena :-) :-)

Naravno da je za ovaj vid efektivnog trajnog uklanjanja dlacica potrebno obaviti nekoliko tretmana laserom.

Pomnozi stvarnu cijenu s brojem odlazaka na tretman...ukoliko mnogo kosta, a ima efektivan ucinak, onda i nije mnogo, obzirom da ionako svi trosimo novac na depilacijske kreme, voskove ili sta vec neko koristi za uklanjanje dlakurina, koje mene mnogo nerviraju :x :x :x :x

P.S. zaboravih reci da cijena ovisi i o dijelu tijela ili lica, dakle povrsine, koja se tretira laserom...
debela

Post by debela »

I wrote:Na malti ima dermolaser. Cula sam da su oni dobri. Za cijenu se direktno dogovaras (ovisno o vrsti kvaliteti dlake) kada odes na prvi pregled koji je besplatan.

malta je sirok pojam.
medda

Post by medda »

I ja sam se jedno vrijeme bila zagrijala za laser iako su cijene ubitacne, pogotovo na zapadu.
Dok nisam saznala da nije trajno.
Jednom mi je dosao prospekt u posti od jednog salona koji to radi.
Oni preporucuju da se tretman obnavlja svake godine sto znaci bacanje para ali ne malih.
Neka meni brijaca i voska. Zimi onako ofrlje, al ljeto kad dodje citava ceremonija...
:x
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

mrzim dlake i izaspim se od njih,,ali kao sto neko reco,neka meni voska ,brijaca ...da je trajno pa hajde de,nebi mi bilo zao dati feninga....

namazi se voskom i cupaj,vuci,deri,vrisCHi :D
surajaa

Post by surajaa »

Ukoliko to "trajno" uklanjanje dlacica nije stvarno trajno, onda ne vrijedi ni misliti o tome 8)
I

Post by I »

debela wrote:
I wrote:Na malti ima dermolaser. Cula sam da su oni dobri. Za cijenu se direktno dogovaras (ovisno o vrsti kvaliteti dlake) kada odes na prvi pregled koji je besplatan.

malta je sirok pojam.

U Paromlinskoj u onom novom neboderu.
Post Reply