gdje se nalazi kompanija "Fluor" u Tuzli?

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
dah

#1 gdje se nalazi kompanija "Fluor" u Tuzli?

Post by dah »

molim informacije ako neko ima, unaprijed hvala
kecher II

#2 Re: gdje se nalazi kompanija "Fluor" u Tuzli?

Post by kecher II »

dah wrote:molim informacije ako neko ima, unaprijed hvala
hotel "tuzla", al' mislim da se prvo moras online prijaviti na njihovoj stranici pa da te odaberu i pozovu na intervju.
dah

#3 Re: gdje se nalazi kompanija "Fluor" u Tuzli?

Post by dah »

kecher II wrote:
dah wrote:molim informacije ako neko ima, unaprijed hvala
hotel "tuzla", al' mislim da se prvo moras online prijaviti na njihovoj stranici pa da te odaberu i pozovu na intervju.
hvala druze, znaci nista direktno na intervju, moram aplicirat dok me ne pozovu
shibonja

#4 Re: gdje se nalazi kompanija "Fluor" u Tuzli?

Post by shibonja »

Cujem da je prva tura vec u Africi.
dah

#5 Re: gdje se nalazi kompanija "Fluor" u Tuzli?

Post by dah »

shibonja wrote:Cujem da je prva tura vec u Africi.
niko nista ne zna, a odose u cetama
kecher II

#6 Re: gdje se nalazi kompanija "Fluor" u Tuzli?

Post by kecher II »

dah wrote:
shibonja wrote:Cujem da je prva tura vec u Africi.
niko nista ne zna, a odose u cetama
otvoris stranici fluor.com u gornjem desnom uglu ides na careers pa na logcap IV pa job opportunities. sledeci korak je klik na "submit a candidate profile" tu ces se logovat preko svoje e-mail adrese i pasvorda (naravno ne mora biti kao i za e-mail), sledece ides na "edit your profile" i tu odgovoris na par nekih pitanja, Contact information, Work experience, Education, Attachments, Questions
znaci to si sve zavrsio, prijavio si se i onda ides na resume/CV manager i tu aploudujes svoj rezime/CV, posle toga ides na "search openings" skrolas nize i kliknes "search", barem ja tako, ne specificiram zemlju, job category i datum vec idem na "all" da mi izbaci sve pozicije za LOGCAP IV (projekat se tako zove i tu se "mi" zaposljavamo, mozes ti pokusat aplicirat i na druge projekte al' mislim da su ti manje sanse), kada ti izbaci pozicije koje su otvorene apliciras na neku od njih za koju mislis da je za tebe i koja se slaze sa tvojim rezimeom (ako ti je npr. rezime za IT normalno neces aplicirat za mehanicara), klikom na "submit to job(s)" otvaraju ti se nova neka pitanja na koja moras odgovoriti tipa govoris li engleski, imas li najmanje 18god, jesi li osudjivan, koliko imas iskustva u tom poslu i sl. vidices kad krenes da apliciras i tako druze mozes da apliciras mescini 10 pozocija u mjesec dana a 5 za jedan dan, znaci za dva dana mozes ispucat svoje aplikacije ako ima toliko otovrenih pozicija za tebe. sa srecom
homega

#7 Re: gdje se nalazi kompanija "Fluor" u Tuzli?

Post by homega »

Šta je djelatnost ove "kompanije" "Fluor" iz Tuzle?
Post Reply