Gdje se najesti za cenera??

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

naja22

#76 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by naja22 »

Sunrise00 wrote:
MUNAFIK wrote:
XEROx wrote:Chipas kod katedrale :) Za 10KM ostat' ces da prespavas koliko ces se prejest' D: Izbor manje vise po "svacijem" ukusu :) :D

Nema goreg mjesta za jest u gradu definitivno... Hrana jednostavno bljutava i bez kusa...

nego postavljac teme Fino ti njih odvedi u MRKVU na veliku pljeskavicu u cijelom somunu, ja ti garantujem da takvi skrtci sigurno zadgo nece pojest nista bolje od te pljeskavice... Inace to ce te doci 7 KM...
chipas meni ima odlicnu hranu :D fan ferhatovic je super, ja sam nedavno bila, uspjela sam pojesti pola pileceg sendvica koji sam narucila :D fazon je sto ja nisam bas od tih stejkova, tako da za to ne znam :D pizza mi je svugdje ok (cak i kod age) :D sto se tice sendvica, pingvin sendvic u pingvinu kod vjecne vatre uuu :D i pasta u barhani :D
Slazem se, fan ferhatovic odlican, pileci smazem za sekundu i jos mi nije dosta :D
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#77 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by Entropio »

Sunrise00 wrote: chipas meni ima odlicnu hranu :D fan ferhatovic je super, ja sam nedavno bila, uspjela sam pojesti pola pileceg sendvica koji sam narucila :D fazon je sto ja nisam bas od tih stejkova, tako da za to ne znam :D pizza mi je svugdje ok (cak i kod age) :D sto se tice sendvica, pingvin sendvic u pingvinu kod vjecne vatre uuu :D i pasta u barhani :D
Pa zar FAN Ferhatović još radi? Pod istim imenom? Nakon onog masovnog trovanja? :shock:
Sunrise00

#78 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by Sunrise00 »

Entropio wrote:
Sunrise00 wrote: chipas meni ima odlicnu hranu :D fan ferhatovic je super, ja sam nedavno bila, uspjela sam pojesti pola pileceg sendvica koji sam narucila :D fazon je sto ja nisam bas od tih stejkova, tako da za to ne znam :D pizza mi je svugdje ok (cak i kod age) :D sto se tice sendvica, pingvin sendvic u pingvinu kod vjecne vatre uuu :D i pasta u barhani :D
Pa zar FAN Ferhatović još radi? Pod istim imenom? Nakon onog masovnog trovanja? :shock:
evo ovaj :D
http://www.ferhatovic.ba/fast-food-fan/
tako da radi... ja prezivjela :D
pametolog

#79 Re: Gdje se najesti za cenera??

Post by pametolog »

HaHaHa2 wrote:
holowey wrote:moscanica :D
nema dalje :D :D
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih:
Post Reply