Gdje se može upisati besplatan kurs engleskog jezika
- kaajma
#1 Gdje se može upisati besplatan kurs engleskog jezika
Bio bih vam jako zahvalan da mi neko odgovori na postavljeno pitanje u naslovu. Hvala.
-
sabina1990
#2 Re: Gdje se može upisati besplatan kurs engleskog jezika
i mene ovo zanima...
- blablla
#3 Re: Gdje se može upisati besplatan kurs engleskog jezika
Ja znam da imaju u Fahdovoj džamiji! I mislim da jedino ima bespaltno po vjerskim organizacijama!kaajma wrote:Bio bih vam jako zahvalan da mi neko odgovori na postavljeno pitanje u naslovu. Hvala.
-
Mr.Penguin
#4 Re: Gdje se može upisati besplatan kurs engleskog jezika
Znas li slucajno kakav se certifikat dobije kada se zavrsi kurs?blablla wrote:Ja znam da imaju u Fahdovoj džamiji! I mislim da jedino ima bespaltno po vjerskim organizacijama!kaajma wrote:Bio bih vam jako zahvalan da mi neko odgovori na postavljeno pitanje u naslovu. Hvala.
- blablla
#5 Re: Gdje se može upisati besplatan kurs engleskog jezika
Hmmmmm sorry ali baš nemam pojma jer ja nisma išla na taj kurs, samo znam da ima i da je upis bio nedavnoMr.Penguin wrote:Znas li slucajno kakav se certifikat dobije kada se zavrsi kurs?blablla wrote:Ja znam da imaju u Fahdovoj džamiji! I mislim da jedino ima bespaltno po vjerskim organizacijama!kaajma wrote:Bio bih vam jako zahvalan da mi neko odgovori na postavljeno pitanje u naslovu. Hvala.
-
sorted
#6 Re: Gdje se može upisati besplatan kurs engleskog jezika
HalalMr.Penguin wrote:Znas li slucajno kakav se certifikat dobije kada se zavrsi kurs?blablla wrote:Ja znam da imaju u Fahdovoj džamiji! I mislim da jedino ima bespaltno po vjerskim organizacijama!kaajma wrote:Bio bih vam jako zahvalan da mi neko odgovori na postavljeno pitanje u naslovu. Hvala.
-
amko76
#7 Re: Gdje se može upisati besplatan kurs engleskog jezika
Znam ja, tj. vidio sam ga, ima u zaglavlju logo džamija s ukrštenim mačevima, jataganima šta li
Uhapsiće vas SFOR i u Guantanamo s tim
Uhapsiće vas SFOR i u Guantanamo s tim