Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jel ima mozda neka radnja, ili mozda na autopijaci da se mogu nabaviti kakve naljepnice za auto... neka orlamentika, neki logo ili natpis? Javite ukoliko znate...
Obicno u stamparijama ili slicnim radnjama gdje imaju 'kater'
Vjerovatno oni imaju neki izbor, a mozes i ti donijeti u vektorskom formatu i oni to izrezu na foliji, a tvoje je da nalijepis na auto
Imas radnju u zgradi izmedju Zeljinog stadiona i Palme, tacno s parkinga ulaz, mislim da se radnja zove Oxygen. Imas i na stupskoj petlji kad krenes prema aerodromskom naselju isto. A najjednostavnije ti je naci onu stampariju dole u Skenderiji
Zavisi na kakve naljepnice cilja. Neke diskretne mogu super leci na auto kad se potrefi odgovarajuca boja i dimenzije. Mislim na sportski look uglavnom.
ima ona na carsiji blizu banjalucke cevabdzinice ima onih registracija P.I.M.P pa ako naletis na neku P.A.P.A.K uzmi.... i jos one retrovizore sa plavim led diodama i na prskalicama i bit ces galvni u raji
bianconero wrote:što ne staviš one prste što vire iz gepeka?
ili onaj jezik djeteta mi bio bi najluđi
još ako voziš golfa 2 gti, bit ćeš zajeban ko Ismet