Gdje se mogu kupiti DVD originali nasih filmova?

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
slice

#1 Gdje se mogu kupiti DVD originali nasih filmova?

Post by slice »

kao sto veli subject line: Gdje u Sarajevu se mogu kupiti DVD originali nasih filmova? Npr. bh filmovi iz zadnjih nekoliko godina? Znam da refresh i artcompany i tropik nesto rade, ali gdje su njihove prodavnice? ili proizvodi za kupit???

prije nego sto odgovorite "na buvljaku, bleso blesavi" - znam. imam hrpu divx-a i pirat dvd-a. ovaj put mi fakat treba original i to neotvorena kutija, tj. iz neke prodavnice, ali koje?... treba mi za nekog drugog i to prilicno hitno, stoga bilo koji savjet je dobrodosao... javite se BRZO BRZO please! :)
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Ima gori vatra original u celofanu kupit u Mercatoru, za ostala neznam
zili

Post by zili »

vidi, i meni isto treba!

jel' i tebi baš gori vatra?

hmmmm

i ja sam kontala u mercatoru potražiti

bložemesačuvaj, kad sam samo skontala da imam hrpu filmova kod kuće a pojma nemam gdje kupiti original :-)
The_Fluid

Post by The_Fluid »

teshko da tjesh to uspjeti natji, shto se tiche art company, potrazhi ih na webu
slice

Post by slice »

ok, kad sam vec otvorio temu, evo da zakljucim sta sam nasao ako se neko bude nasao u istoj situaciji:

osim mercatora, VF, visa, interex, SK i jos par mjesta imaju dvd originale razlicitih filmova (ukljucujuci bh), ali je izbor prilicno oskudan za sada.

ako ne nadjete nesto na tim mjestima, probajte nazvat tropik, bili su vrlo usluzni: 033 466 990

nisam nasao njihov site ni artcompany, ali svi imaju brojeve u imeniku.
Post Reply