Pozdrav svima,
Uskoro cu posjetiti Sarajevo, pa molim za za informaciju gdje se izlazi..koji ...kafici nocni klubovi..i slicno.. (i naravno koje generacije...)
Splićanka
Edu, misli i na nas ugrozene.edu wrote:hvala buraz..sve sto ja ne budem mogao "pokriti" ostavit cu tebi...Stitch__ wrote:pa edu je kapacitet
ako ste sve zenske dobijate poseban bonus![]()
![]()
mislim da ce to biti jos jedan plus i razlog vise da se ode. dosta im je i tamburica i nekog uspavljujuceg housa i hip hopa, malo promjene ne skodi uhu. ko da se i u hrvatskoj takva muzika ne slusa. sinoc mi jaranica iz zagreba stigla, kaze na jarunu sve tresti od narodne muzike a redovi kilometarski da se udje.Lace wrote:zaboravio si im napomenuti da je muzicki pravac koji se njeguje na bazenima...iskljucivo folk
ja sam mrtav-ozbiljanDixie68 wrote: Ekipa je mjesovita,
ali kako se posjet poklapa s koncertom Bijelog dugmeta,
mislim da ce biti masu splićana, necemo "upadati" u oci![]()
Vidim ja da se tu nude neki bonusi ...hm, hm, ...i kapaciteti za njih 10![]()
pa ne znam, preenergične smo mi dalmatinke...mozda bi trebale dobit veci bonus...ovo je vec osnova za pregovaranje
Pa mislim da muski dio ekipe ne bi bio odusevljen da mu ponudiš drugove...a drugarice...e to vec mozeedu wrote:Dixie68 wrote:
..povedite i muskarce..imam ja i za njih nekih drugova...![]()
![]()
![]()
ponudio bih ja i pittu nesto..al' znam da je on izbirljiv..pa bojim se da me ne obruka...![]()
Ne znas ti koji je edu kapacitet.Dixie68 wrote:edu wrote:Dixie..i ja idem na Dugme..pa mozemo zajedno uzivati "na zadnjem sjedistu moga auta"...![]()
![]()
![]()
brz na okidaču, ha?
samo se "ne naginji kroz prozor"
Pa onda pozdrav "profesoru edu ", do sutraZadig wrote:Ne znas ti koji je edu kapacitet.Dixie68 wrote:edu wrote:Dixie..i ja idem na Dugme..pa mozemo zajedno uzivati "na zadnjem sjedistu moga auta"...![]()
![]()
![]()
brz na okidaču, ha?
samo se "ne naginji kroz prozor"
To je jedini coek koji daje casove potencije