Gdje se ima u Sarajevu kupiti akusticna gitara i koliko para
Moderator: _BataZiv_0809
-
witcher
#1 Gdje se ima u Sarajevu kupiti akusticna gitara i koliko para
Gdje se ima u Sarajevu kupiti akusticna gitara i koliko para ? Btw da li ima neki prirucnik za pocetnike ?
- bez_ideje
#2 Re: Gdje se ima u Sarajevu kupiti akusticna gitara i koliko para
E vala toga ima ......Ako neces da uzimas gitare po trznim centrima(to ne bi ni ja
)
Imas Magazu na Bascarsiji ,ja sam tamo uzela svoju......cijene su od nekih 160 ......pa na gore
Imas i u zgradi Papagajka,cijene slicne ko u Magazi (mozda malo veci izbor)
Bilo je i u skenderiji,odmah na ulazu pored Coloseuma....ne znam jel ta radnja jos aktuelna
Ima i na Stupu velika radnja muzicke opreme,ne znam kako se zove
imas i Yamahu na Vilsonovom
Prirucnika mozes s neta skinut brdo i na youtubu imas vjezbica za pocetnike.....a vidim i svako malo neka skola gitarre u mjesnoj zajednici pa se prikaČi

Imas Magazu na Bascarsiji ,ja sam tamo uzela svoju......cijene su od nekih 160 ......pa na gore
Bilo je i u skenderiji,odmah na ulazu pored Coloseuma....ne znam jel ta radnja jos aktuelna
Prirucnika mozes s neta skinut brdo i na youtubu imas vjezbica za pocetnike.....a vidim i svako malo neka skola gitarre u mjesnoj zajednici pa se prikaČi
-
witcher
#3 Re: Gdje se ima u Sarajevu kupiti akusticna gitara i koliko para
Nemam para, pa ce gitara pricekati. Imam prijatelja koji sviraju pa se mozda njima prikacim kad kupimbez_ideje wrote:E vala toga ima ......Ako neces da uzimas gitare po trznim centrima(to ne bi ni ja)
Prirucnika mozes s neta skinut brdo i na youtubu imas vjezbica za pocetnike.....a vidim i svako malo neka skola gitarre u mjesnoj zajednici pa se prikaČi![]()
- bez_ideje
#4 Re: Gdje se ima u Sarajevu kupiti akusticna gitara i koliko para
Pa ne znam koliko si mislio izdvojiti za gitaru......witcher wrote:Nemam para, pa ce gitara pricekati. Imam prijatelja koji sviraju pa se mozda njima prikacim kad kupimbez_ideje wrote:E vala toga ima ......Ako neces da uzimas gitare po trznim centrima(to ne bi ni ja)
Prirucnika mozes s neta skinut brdo i na youtubu imas vjezbica za pocetnike.....a vidim i svako malo neka skola gitarre u mjesnoj zajednici pa se prikaČi![]()
Imas i jeftinijih varijanti,FIS vitez cini mi se 50-70 KM.....a imas i raje po oglasima sto prodaju gitare,te akusticne mozes pravo jeftino naci .......
-
witcher
#5 Re: Gdje se ima u Sarajevu kupiti akusticna gitara i koliko para
Potrazit cu. Hvala ti puno.bez_ideje wrote:Pa ne znam koliko si mislio izdvojiti za gitaru......witcher wrote:Nemam para, pa ce gitara pricekati. Imam prijatelja koji sviraju pa se mozda njima prikacim kad kupimbez_ideje wrote:E vala toga ima ......Ako neces da uzimas gitare po trznim centrima(to ne bi ni ja)
Imas i jeftinijih varijanti,FIS vitez cini mi se 50-70 KM.....a imas i raje po oglasima sto prodaju gitare,te akusticne mozes pravo jeftino naci .......
- bez_ideje
- mayab
#7 Re: Gdje se ima u Sarajevu kupiti akusticna gitara i koliko para
Evo bas maloprije vidjeh Konzumov prospekt, gitara sa futrolom 54,99 KM! 
- HAVANA
#8 Re: Gdje se ima u Sarajevu kupiti akusticna gitara i koliko para
mayab wrote:Evo bas maloprije vidjeh Konzumov prospekt, gitara sa futrolom 54,99 KM!
Ove bolje nemoj ni kupovati.
Bolje ti je nađi po oglasima polovnu a kvalitetnu gitaru,za 100km možeš solidnu kupiti.
Za početak sasvim dovoljno.
- terapija
#9 Re: Gdje se ima u Sarajevu kupiti akusticna gitara i koliko para
http://www.brothers-music.com/html/katalog2.html
Radnja je kod tramvajske "Energoinvest" jedna stanica prije Ilidze kod benzinske braca Mujic.
Jako su povoljni, rade profesionalno, a imaju i izbora, posavjetovace te, mozes probati....
Radnja je kod tramvajske "Energoinvest" jedna stanica prije Ilidze kod benzinske braca Mujic.
Jako su povoljni, rade profesionalno, a imaju i izbora, posavjetovace te, mozes probati....