Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mademoisselle wrote:Sa rajom u Sarajevo, malo prošetati pa na party u Dom mladih... Btw, zna li neko radi li ijedan kafić u Sarajevu bez rezervacija, čisto da se ode na "kafu"?
ima ... u Sovi se moze popit kafa:) (to ti je ono mjesto na carsiji nesto kao book cafe... )
i ne treba ti rezervacija.
Meni je to vala dan kao i svaki drugi, evo tek sam maloprije skontala gdje cu i sta cu, samo glup covjek veceras moze izlatiti puno para i sutra se probuditi mahmuran i veci kokuz nego sto je sinoc bio
U svakom slucaju, svima nam zelim bolju 2010, da nam se svima sve zelje ostvare, puno zdravlja, ljubavi i para.
Gdje se slavi? Izgleda kod kuce Javio mi Mr SenSen da ce zakasniti, pa necemo stici na party. Propustio je connecting flight, jer je neki tip na njegovom letu napao nekog drugog tipa jer mu je ovaj "dirao nogu" Morali su sletiti u Toronto, da bi ovaj (napadac, ne kazanova ) bio uhapsen. Zato kasne skoro 12 sati..
Svima na forumu zelim Sretnu Novu Godinu! Nadam se da cete biti bolje srece od mene
Gospoda Ministarka wrote:samo glup covjek veceras moze izlatiti puno para i sutra se probuditi mahmuran i veci kokuz nego sto je sinoc bio
Pa dode s vremenom Probudis se 01.01. , gdje si bio, sta si radio, gdje su pare, i automatski dozivis prosvjetljenje.
I skontas da od vec prvog dana lose je krenula i ova 2010.
Pa zato presjedis kod kuce uz odlicni novogodisni program na TVu
Jeste vi bili sujevjerni kad je NG u pitanju?
Bilo je ono, koga prvog poljubite u NG takvi cete i Vi biti, pa je bilo u kakvom stanju je docekas takva ce ti sva biti???
Nisam sujevjeran nepadam na te fazone
Samo cuo sam koga prvog poljubis toga ces i ljubiti citavu godinu
tako raja gledajete kome prvom cestitate veceras
SenSen wrote:Gdje se slavi? Izgleda kod kuce Javio mi Mr SenSen da ce zakasniti, pa necemo stici na party. Propustio je connecting flight, jer je neki tip na njegovom letu napao nekog drugog tipa jer mu je ovaj "dirao nogu" Morali su sletiti u Toronto, da bi ovaj (napadac, ne kazanova ) bio uhapsen. Zato kasne skoro 12 sati..
Svima na forumu zelim Sretnu Novu Godinu! Nadam se da cete biti bolje srece od mene
Ma haj bolje i to nego da je bio kakav tip iz Nigerije!
SenSen wrote:Gdje se slavi? Izgleda kod kuce Javio mi Mr SenSen da ce zakasniti, pa necemo stici na party. Propustio je connecting flight, jer je neki tip na njegovom letu napao nekog drugog tipa jer mu je ovaj "dirao nogu" Morali su sletiti u Toronto, da bi ovaj (napadac, ne kazanova ) bio uhapsen. Zato kasne skoro 12 sati..
De nemoj tako o njemu. Fin je to momak, znam mu oca.. Njegov stari ce mi pomoci da zaradim love. Samo treba da ga asistiram oko nekih internacionalnih tranzakcija
De nemoj tako o njemu. Fin je to momak, znam mu oca.. Njegov stari ce mi pomoci da zaradim love. Samo treba da ga asistiram oko nekih internacionalnih tranzakcija
Neki su vec sebi zacrtali ozbiljne planove za narednu godinu.