Hannibal41 wrote: ↑24/07/2020 14:22 jutros vala skoknuh do bjelava, nije bilo lose. toplo preporucujem
jel' plaza daleko?
Moderator: anex
Hannibal41 wrote: ↑24/07/2020 14:22 jutros vala skoknuh do bjelava, nije bilo lose. toplo preporucujem
nije skup smjestaj brt, al hoce istjerat bez upozorenja i onda smjeste u tvoju sobu zarazene od kovida. a ni plaza nije daleko, samo se spustis dolje na skenderijuparappa wrote: ↑24/07/2020 15:50Hannibal41 wrote: ↑24/07/2020 14:22 jutros vala skoknuh do bjelava, nije bilo lose. toplo preporucujemkoliko kosta smjestaj u studentskom domu npr.?
jel' plaza daleko?
Previse ti blizu, ne broji se
Ma samo pet...nedelja
ti mala zajebavas jel cujes...

Kolegica mi jucer rece da je njena porodica otkazala odmor u Grckoj jer ne mogu ici tamo, ali nisam shvatila da li se uopste ne moze uci u Grcku s BH pasosem ili samo bez negativnog testa. Mada po letimično pregledanim podacima na sajtu MVP Grčke rekla bih da ne možemo nikako turistički.
https://travel.gov.gr/#/Greece is ready once again to welcome the world. Here is how:
1st July onwards
Residents form EU+ countries are allowed to travel to Greece. EU+ consists of the European Union, the United Kingdom, Switzerland, Norway, Lichtenstein and Iceland.
Australia, Canada, Georgia, Japan, Morocco, New Zealand, Rwanda, South Korea, Thailand, Tunisia, Uruguay, China*.
*subject to confirmation of reciprocity.
Other countries citizens are allowed to travel to Greece only for essential travel.
Haj vala ko da sam i ja
More....i sretno...i svevjesticanametli wrote: ↑05/08/2020 12:14 @immunohocu vala
a ti tomo i liberal ne zezajte vec recte srtean puuuutposlacu vam slika i zapalit za vas
![]()
sretan put al te mrzim ...eto samo da znas,vjesticanametli wrote: ↑05/08/2020 12:14 @immunohocu vala
a ti tomo i liberal ne zezajte vec recte srtean puuuutposlacu vam slika i zapalit za vas
![]()
Al sad 1 do mora odoh da se okupamexliberal-ex wrote: ↑05/08/2020 18:41sretan put al te mrzim ...eto samo da znas,vjesticanametli wrote: ↑05/08/2020 12:14 @immunohocu vala
a ti tomo i liberal ne7 zezajte vec recte srtean puuuutposlacu vam slika i zapalit za vas
![]()
meni od godisnjeg izgleda nece biti nista...dok god ove budale sa juga nesmire svoj virus![]()

Grozna si stvarno
strand blijburg ?
lici mi na ovu amsterdamsku plazu,zato upita...uzivaj