Hehhehe, ja idem na Bjelasnicu
Gdje provesti najluđu noć??Doček nove godine
-
Mamma Mia
#26 Re: Gdje provesti najluđu noć??Doček nove godine
Ma najbolje je negdje u planine, iznajmiti vikendicu (ako ju imas jos bolje
), odabrana raja i dragi...

- chuchumbamayumbe
#27 Re: Gdje provesti najluđu noć??Doček nove godine
Bice muzika uzivo u Incognitu, uz neizostavnu pucachinu tacno u ponoch!

- otherside
#29 Re: Gdje provesti najluđu noć??Doček nove godine
na pinkumima wrote:Dje pjeva Seka Aleksic?
-
♥ Julianna ♥
#30 Re: Gdje provesti najluđu noć??Doček nove godine
Bato, Bato evo ozbiljno, čula sam da su Beč i Budimpešta lijepi za N.G...nema petardi što je najvažnijebato99 wrote:julianna daj neku dobru lokaciju majke tiJulianna wrote:madner wrote:Loshe je ako te ruzno gledaju dan poslje, dobro je ako se ne sjecas zasto.![]()
![]()
@bato, samo se kloni homoseksualaca, travestita i ponesi skijašku opremu, sve će ti biti ok![]()
- madner
#31 Re: Gdje provesti najluđu noć??Doček nove godine
Nije to to bez petardi.
Kako da isprobam kalasnikov ako niko ne puca iz petardi?
-
♥ Julianna ♥
#32 Re: Gdje provesti najluđu noć??Doček nove godine
madner wrote:Nije to to bez petardi.
- zgembo_sa
#33 Re: Gdje provesti najluđu noć??Doček nove godine
Joj kako mene iritira ovaj naziv "najludja noc". Onog ko ga je smislio treba bicevat
Cuj najludja noc, noc ludjaka...
Inace ne slavim je nesto posebno, ali se ne bunim kad treba iskoristiti neradne dane
Obzirom na nerazumne cijene bilo kakvih novogodisnjih provoda, putovanja, vikendica i sl, vjerovatno ce sve ostati na nekoj kucnoj varijanti.
Nadam se samo da ce ove godine policija nece, kao sto je to radila uvijek, zazmiriti na nekontrolisanu prodaju pirotehnickih sredstava na sred ulice, ugrozavanje sigurnosti gradjana ovog grada i da se na kraju nece potruditi kao sto ima obicaj, da se prikriju podaci o stvarnom broju povrijedjenih od vatrenog oruzja, pirotehnike i sl. u novogodisnjoj noci. Svake godine je sve gore. Jednostavno svaki izlazak u grad u periodu +/- 15 dana od nove godine predstavlja rizik. Je li iko ikad uhapsen zbog ilegalne prodaje eksplozivnih sredstava, zbog zloupotrebe istih, zbog napada na prolaznike, narusavanja javnog reda i mira i sl. jest al...
Inace ne slavim je nesto posebno, ali se ne bunim kad treba iskoristiti neradne dane
Nadam se samo da ce ove godine policija nece, kao sto je to radila uvijek, zazmiriti na nekontrolisanu prodaju pirotehnickih sredstava na sred ulice, ugrozavanje sigurnosti gradjana ovog grada i da se na kraju nece potruditi kao sto ima obicaj, da se prikriju podaci o stvarnom broju povrijedjenih od vatrenog oruzja, pirotehnike i sl. u novogodisnjoj noci. Svake godine je sve gore. Jednostavno svaki izlazak u grad u periodu +/- 15 dana od nove godine predstavlja rizik. Je li iko ikad uhapsen zbog ilegalne prodaje eksplozivnih sredstava, zbog zloupotrebe istih, zbog napada na prolaznike, narusavanja javnog reda i mira i sl. jest al...
-
♥ Julianna ♥
#34 Re: Gdje provesti najluđu noć??Doček nove godine
Treba probati nabaciti šljem, pancir i naoružat se istim materijalom...takvu najluđu noć gdje sam aktivni učesnik,još nisam probala...
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#35 Re: Gdje provesti najluđu noć??Doček nove godine
Ja odavno zagovaram povratak kokuzli proslavama Nove godine gdje svi od svoje kuće donose mezu i piće, a plaća se ulaz zbog muzike i sličnih manjih troškova.atom62 wrote:Mjesna zajednica Bjelave organizuje docek Nove godine u svojim prostorijama!
Probaj tamo iako mislim da je najveci dio mjesta vec zauzet!
Da hoće ove manje dvorane organizovati šta kokuzli,...eh,..!?
Najgore je kokuzima kada ostanemo sami sa tv.-om u novogodišnjoj noći,...Nigdje nikog,...
- Compact
#36 Re: Gdje provesti najluđu noć??Doček nove godine
Nije mi potreban neki datum da bih se dobro osjećao, već mi je potreban duhovni mir, dobrog zdravlja, a i malo para da priuštim sebi i svojim najmilijim neke ćejfove. Kada mi je sve potaman, onda mi ne treba "najluđa noć".
p.s. oraganiziraju se najluđe noći svim danima u sedmici u terminu od 19:00 - 24:00, mjesto Koševo, klinika Nedo Zec, pa kome je do ludih noći besplatan ulaz!
p.s. oraganiziraju se najluđe noći svim danima u sedmici u terminu od 19:00 - 24:00, mjesto Koševo, klinika Nedo Zec, pa kome je do ludih noći besplatan ulaz!
- metal_rules_cura
#37 Re: Gdje provesti najluđu noć??Doček nove godine
Te neke kvalifikacije nisu ni potrebne. Veselim ljudima nije potreban nikakav poseban dan da bi se dobro proveli. Posebno im ne treba prilika da bi nekom nesto poklonili i sl. Ali, tema nije o tome
Buduci da nisam u periodu zivota kada raspolazem svojom nekom zaradom to ce, kao i svake prethodne godine, vjerovatno biti neka kucna varijanta sa bliskim ljudima.
Buduci da nisam u periodu zivota kada raspolazem svojom nekom zaradom to ce, kao i svake prethodne godine, vjerovatno biti neka kucna varijanta sa bliskim ljudima.
- x0z0y0
#38 Re: Gdje provesti najluđu noć??Doček nove godine
nego...ko "pjeva" na spanskom (trgu) ???