Gdje proslaviti rodjendan?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
zuti_cvijet

#1 Gdje proslaviti rodjendan?

Post by zuti_cvijet »

Molim info gdje proslaviti djetetu rodjendan u Sarajevu?
odrasli + djeca ??
nesto tipa Wisa ....

HVALA
daddy_cool

#2 Re: Gdje proslaviti rodjendan?

Post by daddy_cool »

Za djecu možda igraonica kod Interexa u Pofalićima (oni to redovno organizuju, ali ne znam cijene), a odrasli su valjda u tom "paketu" :D
zuti_cvijet

#3 Re: Gdje proslaviti rodjendan?

Post by zuti_cvijet »

daddy_cool wrote:Za djecu možda igraonica kod Interexa u Pofalićima (oni to redovno organizuju, ali ne znam cijene), a odrasli su valjda u tom "paketu" :D
neki link,kontakt tel...??? :)
daddy_cool

#4 Re: Gdje proslaviti rodjendan?

Post by daddy_cool »

zuti_cvijet wrote:
daddy_cool wrote:Za djecu možda igraonica kod Interexa u Pofalićima (oni to redovno organizuju, ali ne znam cijene), a odrasli su valjda u tom "paketu" :D
eh. sada nemam karticu kod sebe, samo ti mogu reći da se zove CocoLoco (valjda je tačno napisano) i da se nalazi u onom prolazu kod Interexa (zgrada Bagatele)...broj ti ostajem dužan, mada pretpostavljam da se može dobiti na informacijama
zuti_cvijet

#5 Re: Gdje proslaviti rodjendan?

Post by zuti_cvijet »

daddy_cool wrote:
zuti_cvijet wrote:
eh. sada nemam karticu kod sebe, samo ti mogu reći da se zove CocoLoco (valjda je tačno napisano) i da se nalazi u onom prolazu kod Interexa (zgrada Bagatele)...broj ti ostajem dužan, mada pretpostavljam da se može dobiti na informacijama

:-D hvala!!
van Basten

#6 Re: Gdje proslaviti rodjendan?

Post by van Basten »

primjetio sam da su kućne proslave rođendana postale prava rijetkost... ja sam u zadnja dva mjeseca bio na 4 dječija rođendana - 1 u kućnoj atmosferi, 1 u igraonici u Trgu Heroja (baš u neboderu) i 2 puta u igraonici na Grbavici u nekom obdaništu (iza slastičarne Jadranka).
O impresijama ne bih...
zuti_cvijet

#7 Re: Gdje proslaviti rodjendan?

Post by zuti_cvijet »

van Basten wrote:primjetio sam da su kućne proslave rođendana postale prava rijetkost... ja sam u zadnja dva mjeseca bio na 4 dječija rođendana - 1 u kućnoj atmosferi, 1 u igraonici u Trgu Heroja (baš u neboderu) i 2 puta u igraonici na Grbavici u nekom obdaništu (iza slastičarne Jadranka).
O impresijama ne bih...
radi se o tom da na proslavu dodje puuuuno ljudi 30tak odraslih +20tak djece,vec smo 2 puta slavili "vani"jednom WISA,jednom VF i bilo je super ono animator usluga bla,bla
dosta lijepo,a nema frke u kuci :D ,eh ovi vise ne prave proslave tog tipa ....a ostali su haos skupi...evo ovaj CocoLoco 15-18km po djetetu :-) a odrasli haj caos
mislim-nemislim....
daddy_cool

#8 Re: Gdje proslaviti rodjendan?

Post by daddy_cool »

zuti_cvijet wrote:
van Basten wrote:primjetio sam da su kućne proslave rođendana postale prava rijetkost... ja sam u zadnja dva mjeseca bio na 4 dječija rođendana - 1 u kućnoj atmosferi, 1 u igraonici u Trgu Heroja (baš u neboderu) i 2 puta u igraonici na Grbavici u nekom obdaništu (iza slastičarne Jadranka).
O impresijama ne bih...
radi se o tom da na proslavu dodje puuuuno ljudi 30tak odraslih +20tak djece,vec smo 2 puta slavili "vani"jednom WISA,jednom VF i bilo je super ono animator usluga bla,bla
dosta lijepo,a nema frke u kuci :D ,eh ovi vise ne prave proslave tog tipa ....a ostali su haos skupi...evo ovaj CocoLoco 15-18km po djetetu :-) a odrasli haj caos
mislim-nemislim....
ove cijene za CocoLoco nisam znao... :shock:

pa ima li bilo šta da je uključeno u tu cijenu osim prostora? :?
zuti_cvijet

#9 Re: Gdje proslaviti rodjendan?

Post by zuti_cvijet »

daddy_cool wrote:
zuti_cvijet wrote:
O impresijama ne bih...
mislim-nemislim....
ove cijene za CocoLoco nisam znao... :shock:

pa ima li bilo šta da je uključeno u tu cijenu osim prostora? :?
cokolada,sokic eventualno komad pizze,odraslih moze doci do 40 ali nemaju nista.....
alica.k

#10 Re: Gdje proslaviti rodjendan?

Post by alica.k »

ja sam vec trecu godinu za redom svojoj maloj sestri u cocolocu slavila i djeca se najbolje tamo izigraju! a oni svi fini, imaju animatora, moze zatvoreni tip i otvoreni tip ma divota i ljepota. od hrane obicno ukljuce snack, npr pizzu, stave svugdje u tanjirice smokija grisinija cipsa, ukljucen je i sokic neki.

ono sto je stvarno tu najzanimljivije djeci je ta igra...

edit: i da, odrasli sve placaju!
sodom

#11 Re: Gdje proslaviti rodjendan?

Post by sodom »

na malti u atili jarane :) frik šou nemores fulit i lud provod lol
Maštaonica

#12 Re: Gdje proslaviti rodjendan?

Post by Maštaonica »

Pročitajte proglas, nije bez veze, važna obavijest za prinčeve i princeze:
Čarobni kovčeg, iz bajki likovi, kostimiranje, predstava, mađioničarski trikovi...
U Alexen bajci, vi ste glavni likovi!
"Alexen" kreativna radionica
Post Reply