Gdje proslaviti rodjendan?
-
zuti_cvijet
#1 Gdje proslaviti rodjendan?
Molim info gdje proslaviti djetetu rodjendan u Sarajevu?
odrasli + djeca ??
nesto tipa Wisa ....
HVALA
odrasli + djeca ??
nesto tipa Wisa ....
HVALA
- daddy_cool
#2 Re: Gdje proslaviti rodjendan?
Za djecu možda igraonica kod Interexa u Pofalićima (oni to redovno organizuju, ali ne znam cijene), a odrasli su valjda u tom "paketu" 
-
zuti_cvijet
#3 Re: Gdje proslaviti rodjendan?
neki link,kontakt tel...???daddy_cool wrote:Za djecu možda igraonica kod Interexa u Pofalićima (oni to redovno organizuju, ali ne znam cijene), a odrasli su valjda u tom "paketu"
- daddy_cool
#4 Re: Gdje proslaviti rodjendan?
eh. sada nemam karticu kod sebe, samo ti mogu reći da se zove CocoLoco (valjda je tačno napisano) i da se nalazi u onom prolazu kod Interexa (zgrada Bagatele)...broj ti ostajem dužan, mada pretpostavljam da se može dobiti na informacijamazuti_cvijet wrote:neki link,kontakt tel...???daddy_cool wrote:Za djecu možda igraonica kod Interexa u Pofalićima (oni to redovno organizuju, ali ne znam cijene), a odrasli su valjda u tom "paketu"
-
zuti_cvijet
#5 Re: Gdje proslaviti rodjendan?
daddy_cool wrote:eh. sada nemam karticu kod sebe, samo ti mogu reći da se zove CocoLoco (valjda je tačno napisano) i da se nalazi u onom prolazu kod Interexa (zgrada Bagatele)...broj ti ostajem dužan, mada pretpostavljam da se može dobiti na informacijamazuti_cvijet wrote:neki link,kontakt tel...???daddy_cool wrote:Za djecu možda igraonica kod Interexa u Pofalićima (oni to redovno organizuju, ali ne znam cijene), a odrasli su valjda u tom "paketu"
- van Basten
#6 Re: Gdje proslaviti rodjendan?
primjetio sam da su kućne proslave rođendana postale prava rijetkost... ja sam u zadnja dva mjeseca bio na 4 dječija rođendana - 1 u kućnoj atmosferi, 1 u igraonici u Trgu Heroja (baš u neboderu) i 2 puta u igraonici na Grbavici u nekom obdaništu (iza slastičarne Jadranka).
O impresijama ne bih...
O impresijama ne bih...
-
zuti_cvijet
#7 Re: Gdje proslaviti rodjendan?
radi se o tom da na proslavu dodje puuuuno ljudi 30tak odraslih +20tak djece,vec smo 2 puta slavili "vani"jednom WISA,jednom VF i bilo je super ono animator usluga bla,blavan Basten wrote:primjetio sam da su kućne proslave rođendana postale prava rijetkost... ja sam u zadnja dva mjeseca bio na 4 dječija rođendana - 1 u kućnoj atmosferi, 1 u igraonici u Trgu Heroja (baš u neboderu) i 2 puta u igraonici na Grbavici u nekom obdaništu (iza slastičarne Jadranka).
O impresijama ne bih...
dosta lijepo,a nema frke u kuci
mislim-nemislim....
- daddy_cool
#8 Re: Gdje proslaviti rodjendan?
ove cijene za CocoLoco nisam znao...zuti_cvijet wrote:radi se o tom da na proslavu dodje puuuuno ljudi 30tak odraslih +20tak djece,vec smo 2 puta slavili "vani"jednom WISA,jednom VF i bilo je super ono animator usluga bla,blavan Basten wrote:primjetio sam da su kućne proslave rođendana postale prava rijetkost... ja sam u zadnja dva mjeseca bio na 4 dječija rođendana - 1 u kućnoj atmosferi, 1 u igraonici u Trgu Heroja (baš u neboderu) i 2 puta u igraonici na Grbavici u nekom obdaništu (iza slastičarne Jadranka).
O impresijama ne bih...
dosta lijepo,a nema frke u kuci,eh ovi vise ne prave proslave tog tipa ....a ostali su haos skupi...evo ovaj CocoLoco 15-18km po djetetu
a odrasli haj caos
mislim-nemislim....
pa ima li bilo šta da je uključeno u tu cijenu osim prostora?
-
zuti_cvijet
#9 Re: Gdje proslaviti rodjendan?
cokolada,sokic eventualno komad pizze,odraslih moze doci do 40 ali nemaju nista.....daddy_cool wrote:ove cijene za CocoLoco nisam znao...zuti_cvijet wrote:radi se o tom da na proslavu dodje puuuuno ljudi 30tak odraslih +20tak djece,vec smo 2 puta slavili "vani"jednom WISA,jednom VF i bilo je super ono animator usluga bla,blavan Basten wrote:primjetio sam da su kućne proslave rođendana postale prava rijetkost... ja sam u zadnja dva mjeseca bio na 4 dječija rođendana - 1 u kućnoj atmosferi, 1 u igraonici u Trgu Heroja (baš u neboderu) i 2 puta u igraonici na Grbavici u nekom obdaništu (iza slastičarne Jadranka).
O impresijama ne bih...
dosta lijepo,a nema frke u kuci,eh ovi vise ne prave proslave tog tipa ....a ostali su haos skupi...evo ovaj CocoLoco 15-18km po djetetu
a odrasli haj caos
mislim-nemislim....![]()
pa ima li bilo šta da je uključeno u tu cijenu osim prostora?
- alica.k
#10 Re: Gdje proslaviti rodjendan?
ja sam vec trecu godinu za redom svojoj maloj sestri u cocolocu slavila i djeca se najbolje tamo izigraju! a oni svi fini, imaju animatora, moze zatvoreni tip i otvoreni tip ma divota i ljepota. od hrane obicno ukljuce snack, npr pizzu, stave svugdje u tanjirice smokija grisinija cipsa, ukljucen je i sokic neki.
ono sto je stvarno tu najzanimljivije djeci je ta igra...
edit: i da, odrasli sve placaju!
ono sto je stvarno tu najzanimljivije djeci je ta igra...
edit: i da, odrasli sve placaju!
- sodom
#11 Re: Gdje proslaviti rodjendan?
na malti u atili jarane
frik šou nemores fulit i lud provod lol
-
Maštaonica
#12 Re: Gdje proslaviti rodjendan?
Pročitajte proglas, nije bez veze, važna obavijest za prinčeve i princeze:
Čarobni kovčeg, iz bajki likovi, kostimiranje, predstava, mađioničarski trikovi...
U Alexen bajci, vi ste glavni likovi!
"Alexen" kreativna radionica
Čarobni kovčeg, iz bajki likovi, kostimiranje, predstava, mađioničarski trikovi...
U Alexen bajci, vi ste glavni likovi!
"Alexen" kreativna radionica