Gdje prodati polovan laptop u Sa?
Moderator: Benq
-
kio01
#1 Gdje prodati polovan laptop u Sa?
Pozdrav svima, prije nekoliko mjeseci sam kupio novi racunar, i sada vise ne koristim svoj laptop. Laptop nije u perfektnom stanju, ima neki problem sa fanovima( veoma je glasan). Zanima me kako ga sto prije prodati, ne da mi se cekati mjesecima na olx-u. Hvala unaprijed 
-
tnt-tunja
#2 Re: Gdje prodati polovan laptop u Sa?
karakteristike u pp. Hvalakio01 wrote:Pozdrav svima, prije nekoliko mjeseci sam kupio novi racunar, i sada vise ne koristim svoj laptop. Laptop nije u perfektnom stanju, ima neki problem sa fanovima( veoma je glasan). Zanima me kako ga sto prije prodati, ne da mi se cekati mjesecima na olx-u. Hvala unaprijed
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#3 Re: Gdje prodati polovan laptop u Sa?
Pa gledaj, ako laptop prodaješ za visoku cijenu, neces ga nigdje prodati. Ako je normalna cijena, prodat ce se za par sedmica na OLX-u, ako je neka standardna verzija. Ako spustis ispod cijene ostalih prodavac, prodati ce se unutar sedam dana.
Ako prodaš nekoj radnji, prodati ces duplo ispod cijene, jer niko nece uzeti, ako ne moze zaraditi.
Ako prodaš nekoj radnji, prodati ces duplo ispod cijene, jer niko nece uzeti, ako ne moze zaraditi.