Dobro večer, mislio sam početi trenirati neku dobru borilačku vještinu, tipa k1,MMA, boks i tako dalje pa želio bi da mi preporučite gdje ima u Sarajevu to trenirati, kakvi su treninzi, kolika članarina(čuo sam da uz mma se mora i teretana obezbjedit). Volio bi negdje u Okolini ja sam sa Stupa, čuo sam da ima na Mojmilu negdje k1 da se trenira ako neko zna da mi dadne sve potrebne informacije.
hvala
Gdje početi trenirat
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Kinaski
#2 Re: Gdje početi trenirat
Ja bih ti streljanu preporucio
- S4mpion
#4 Re: Gdje početi trenirat
Moja preporuka ti je da pocnes sa nekim malo laksim borilackim vjestinama kako bi usavrsio tehniku(ukoliko ne poznajes borilacke vjestine).Pokusaj sa karateom gdje ces nauciti u borbama koristiti ruke i noge,nema full kontakta,pa ces se vise skoncentrisat na tehniku.Mozes pokusati i sa tkd gdje je naglasak na noznoj tehnici,uglavnom,tu ces nauciti dosta atraktivih tehnika.Nakon toga bi trebao preci na ove agresivnije sportove.reon1 wrote:Dobro večer, mislio sam početi trenirati neku dobru borilačku vještinu, tipa k1,MMA, boks i tako dalje pa želio bi da mi preporučite gdje ima u Sarajevu to trenirati, kakvi su treninzi, kolika članarina(čuo sam da uz mma se mora i teretana obezbjedit). Volio bi negdje u Okolini ja sam sa Stupa, čuo sam da ima na Mojmilu negdje k1 da se trenira ako neko zna da mi dadne sve potrebne informacije.
hvala
-
miki.ba
#5 Re: Gdje početi trenirat
Prvo bi trebao poceti sa Jiujicom i K1, nakon 1-2 god možeš poceti sa mma.
Fakticki nema ni jedan klub koji se baš profesionalno bavi samo sa mma.
Znam samo za ovaj klub KBV Sparta, ima neki broj telefona ispod videa.
http://www.youtube.com/watch?v=CQqzuvoG ... ature=plcp
Fakticki nema ni jedan klub koji se baš profesionalno bavi samo sa mma.
Znam samo za ovaj klub KBV Sparta, ima neki broj telefona ispod videa.
http://www.youtube.com/watch?v=CQqzuvoG ... ature=plcp