Gdje piju kafu forumasi ? :)
-
NELE_
#1 Gdje piju kafu forumasi ? :)
Evo malo da prodiskutujemo, gdje vi pijete kafu ? 
- tendzera
#2 Re: Gdje piju kafu forumasi ? :)
U kahvicima i kod kuce 
-
vivace
#3 Re: Gdje piju kafu forumasi ? :)
ja kad sam bila u sarajevu pre 3 godine,naletele smo na kafic na kome je postavlje a veb stranica sarajevo x,com,mozda tamo se sastaju.to je bilo blizu hotela evropa nekad bio, na samoj bas carsiji,,,pa jesna poprecna ulica
-
Keiko
#4 Re: Gdje piju kafu forumasi ? :)
Ja uglavnom ili u dvoristu (nema pusenja u kuci
) ili dok vozim, cekam na semaforima,...
-
vivace
#5 Re: Gdje piju kafu forumasi ? :)
pa kako ti pijes kafu i pusis napolju,kako se smrznes...dosta je hladno.irishgirl wrote:Ja uglavnom ili u dvoristu (nema pusenja u kuci) ili dok vozim, cekam na semaforima,...
-
Keiko
#6 Re: Gdje piju kafu forumasi ? :)
Zato i pusimo po 3-4 cigarete dnevnovivace wrote:pa kako ti pijes kafu i pusis napolju,kako se smrznes...dosta je hladno.irishgirl wrote:Ja uglavnom ili u dvoristu (nema pusenja u kuci) ili dok vozim, cekam na semaforima,...
- sema911s
#7 Re: Gdje piju kafu forumasi ? :)
sendy na dobrinji, mada kafu nepijem, al ostatak druzine da,. lukavica kafe art, i jos jedan samo kako se zove neznam znam samo da sviraju klavir cesto pa uzivam ko mahnit,. ljeti je palma, vrelo bosne neka od basti, zmajevac samo malo pogled na groblje nekada utice na sliku al pogled na najljepsi grad na svijetu pobudi osjecaje, al najdraza kafa(caj) je sa suprugom rano ujutro oko 06:40 dok pokusava da progleda,. to mi je najdraze mjesto i doba dana
-
vivace
#8 Re: Gdje piju kafu forumasi ? :)
irishgirl wrote:Zato i pusimo po 3-4 cigarete dnevnovivace wrote:pa kako ti pijes kafu i pusis napolju,kako se smrznes...dosta je hladno.irishgirl wrote:Ja uglavnom ili u dvoristu (nema pusenja u kuci) ili dok vozim, cekam na semaforima,...
. Ovo smo uveli otkad je dijete stiglo u kucu. Inace ovdje nema pusenja u zatvorenim (javnim) prostorijama tako da se svugdje pusi napolju, pod nadstresnicom i u jakni.
zato kazem smrzavate se a ipak pusite...zar to nije cudno ? ja sam juce prestala pusiti. nova sam jos,ali vec lakse disem...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9 Re: Gdje piju kafu forumasi ? :)
Samo u Vatri.
-
FreakyStyley
#10 Re: Gdje piju kafu forumasi ? :)
Vala, ako pusi 3-4 cigare ne mora ni prestajat.vivace wrote:irishgirl wrote:Zato i pusimo po 3-4 cigarete dnevnovivace wrote: pa kako ti pijes kafu i pusis napolju,kako se smrznes...dosta je hladno.. Ovo smo uveli otkad je dijete stiglo u kucu. Inace ovdje nema pusenja u zatvorenim (javnim) prostorijama tako da se svugdje pusi napolju, pod nadstresnicom i u jakni.
zato kazem smrzavate se a ipak pusite...zar to nije cudno ? ja sam juce prestala pusiti. nova sam jos,ali vec lakse disem...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#11 Re: Gdje piju kafu forumasi ? :)
ti svaki dan jučer prestaneš pušit'vivace wrote:irishgirl wrote:Zato i pusimo po 3-4 cigarete dnevnovivace wrote:
pa kako ti pijes kafu i pusis napolju,kako se smrznes...dosta je hladno.. Ovo smo uveli otkad je dijete stiglo u kucu. Inace ovdje nema pusenja u zatvorenim (javnim) prostorijama tako da se svugdje pusi napolju, pod nadstresnicom i u jakni.
- MoSa LjoŽe
#12 Re: Gdje piju kafu forumasi ? :)
Ja sam čuo da već nakon 2 sata od prestanka pluća rade kao da nikada nije zapaljena ni jedna cigareta?vivace wrote:zato kazem smrzavate se a ipak pusite...zar to nije cudno ? ja sam juce prestala pusiti. nova sam jos,ali vec lakse disem...
-
FreakyStyley
#13 Re: Gdje piju kafu forumasi ? :)
leet wrote:Samo u Vatri.
-
FreakyStyley
#14 Re: Gdje piju kafu forumasi ? :)
Inace, pijem je svugdje. Danas u Mashu, dobrih treba bilo.
-
FreakyStyley
#15 Re: Gdje piju kafu forumasi ? :)
Nema sanse nakon dva sata. Mislim da se pluca sama regeneriraju nakon 2-3 sedmice. Naravno, pusenje opet ostavlja posljedice.MoSa LjoŽe wrote:Ja sam čuo da već nakon 2 sata od prestanka pluća rade kao da nikada nije zapaljena ni jedna cigareta?vivace wrote:zato kazem smrzavate se a ipak pusite...zar to nije cudno ? ja sam juce prestala pusiti. nova sam jos,ali vec lakse disem...
- MoSa LjoŽe
#16 Re: Gdje piju kafu forumasi ? :)
Zajebavaš se?FreakyStyley wrote:Nema sanse nakon dva sata. Mislim da se pluca sama regeneriraju nakon 2-3 sedmice. Naravno, pusenje opet ostavlja posljedice.MoSa LjoŽe wrote:Ja sam čuo da već nakon 2 sata od prestanka pluća rade kao da nikada nije zapaljena ni jedna cigareta?vivace wrote:zato kazem smrzavate se a ipak pusite...zar to nije cudno ? ja sam juce prestala pusiti. nova sam jos,ali vec lakse disem...
- Logovan
#17 Re: Gdje piju kafu forumasi ? :)
leet wrote:Samo u Vatri.
-
FreakyStyley
#18 Re: Gdje piju kafu forumasi ? :)
Ne zajebavam jarane.MoSa LjoŽe wrote:Zajebavaš se?FreakyStyley wrote:Nema sanse nakon dva sata. Mislim da se pluca sama regeneriraju nakon 2-3 sedmice. Naravno, pusenje opet ostavlja posljedice.MoSa LjoŽe wrote: Ja sam čuo da već nakon 2 sata od prestanka pluća rade kao da nikada nije zapaljena ni jedna cigareta?
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#20 Re: Gdje piju kafu forumasi ? :)
FreakyStyley wrote:Nema sanse nakon dva sata. Mislim da se pluca sama regeneriraju nakon 2-3 sedmice. Naravno, pusenje opet ostavlja posljedice.MoSa LjoŽe wrote: Ja sam čuo da već nakon 2 sata od prestanka pluća rade kao da nikada nije zapaljena ni jedna cigareta?
Pluća se više NIKADA neće regenerisati - zaboravite to , ona su uništena. Bacanjem cigareta vi prestajete DALJE uništavanje vlastitih pluća a itekako smanjujete rizik za različite vrste karcinoma.
Pozdrav
-
FreakyStyley
#21 Re: Gdje piju kafu forumasi ? :)
"1 do 9 mjeseci - Mjesec dana nakon prestanka pušenja pluća se počinju regenerirati, vrača im se potpuna funkcionalnost, te se drastično smanjuje rizik od infekcija dišnog sustava. Ovaj proces se događa i kod najžešćih pušaća, onih na koje se odnosi: "Pušiš kao Turčin"."
- Kemal Malovčić
#22 Re: Gdje piju kafu forumasi ? :)
malo vatra malo metropolis itd
u principu idem samo tamo gdje je netaš jači od 20 mbps i kafa skuplja od 3 km
ne da mi se nešto sporoće i jeftinoće
-
FreakyStyley
#23 Re: Gdje piju kafu forumasi ? :)
Znam Sabina, hvala ti. Samo se regeneriraju, sad ne znam sta to tacno znaci i u kojem procentu.tvsabina wrote:FreakyStyley wrote:Nema sanse nakon dva sata. Mislim da se pluca sama regeneriraju nakon 2-3 sedmice. Naravno, pusenje opet ostavlja posljedice.MoSa LjoŽe wrote: Ja sam čuo da već nakon 2 sata od prestanka pluća rade kao da nikada nije zapaljena ni jedna cigareta?
Pluća se više NIKADA neće regenerisati - zaboravite to , ona su uništena. Bacanjem cigareta vi prestajete DALJE uništavanje vlastitih pluća a itekako smanjujete rizik za različite vrste karcinoma.
Pozdrav
-
FreakyStyley
#24 Re: Gdje piju kafu forumasi ? :)
To Moke, ljubim te u kurac.Kemal Malovčić wrote:malo vatra malo metropolis itd
- Logovan
#25 Re: Gdje piju kafu forumasi ? :)
tvsabina wrote:FreakyStyley wrote:Nema sanse nakon dva sata. Mislim da se pluca sama regeneriraju nakon 2-3 sedmice. Naravno, pusenje opet ostavlja posljedice.MoSa LjoŽe wrote: Ja sam čuo da već nakon 2 sata od prestanka pluća rade kao da nikada nije zapaljena ni jedna cigareta?
Pozdrav
Ljudi uvijek imaju tu zadnju nadu da će se pluća regenerisati ali jbg...