Gdje pijete kafu
- Amazonka27
kod Kike u podrumu
u zimskom periodu(semestru
)...a u ljetnom u basti ispred ekonomije...
Last edited by Amazonka27 on 28/12/2007 02:08, edited 1 time in total.
-
HiBreeD
...ma dje stignem
nego jel' istina da zgrada u kojoj se nalazi kafic Tito treba da se rusi, a kafana ce se kao prebaciti negdje na Marin Dvor?...nije da mi je omiljeno mjesto, vec kontam gdje popit kafu u onom krugu, ako izuzmem akvarius
nego jel' istina da zgrada u kojoj se nalazi kafic Tito treba da se rusi, a kafana ce se kao prebaciti negdje na Marin Dvor?...nije da mi je omiljeno mjesto, vec kontam gdje popit kafu u onom krugu, ako izuzmem akvarius
- cyprus
Ma kakav Zoom ja volim kafu u kućnoj atmosferispijun_KA wrote:Pa sad, ne znam,cyprus wrote:Mogul i ja?spijun_KA wrote:Kod kuceKad budes blizu, naleti da popijemo po jednu
bice guzve ako salko sazna
![]()
![]()
Hajde ti Kod Zooma u kafanu, jel moze tako
-
spijun_KA
Zoom ce se pobrinuti da rekonstrukcija unutrasnjosti same kafane lici na tvoj stancyprus wrote:Ma kakav Zoom ja volim kafu u kućnoj atmosferispijun_KA wrote:Pa sad, ne znam,cyprus wrote: Mogul i ja?bice guzve ako salko sazna
![]()
![]()
Hajde ti Kod Zooma u kafanu, jel moze tako
.
- van Basten
ta zgrada je neki kulturno-historijski spomenik, i friško je ušminkana, tako da od njenog rušenja nema ništa. Upravo zbog te zgrade raskrsnica na Malti je jedina bez trake za skretanje lijevo iz pravca Ilidže prema gradu, jer je nisu mogli ugurati.HiBreeD wrote:...ma dje stignem![]()
Doduše, u planu je onu uličicu iza zgrade da kao prošire na dvije trake i onda bi valjda zaplatio onaj ćošak iza Tite, a koliko bi uticalo na sam kafić... mislim da u najgorem slučaju ne bi imali mjesta za baštu, pa možda zato misle da se sele bliže centru grada
- Amazonka27
samo usmeno stipkanje...imam zajeban gard pa ga valjda hastra. Zna i on koga smije a koga neSkyfox wrote:Stipne'l te kadgod za guzoveAmazonka27 wrote:kod Kike u podrumuu zimskom periodu(semestru
)...a u ljetnom u basti ispred ekonomije...
njegova uza specijalnost
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
I Escobar il kako se vec sada zove Pablo,AlfonsoIrm@ wrote:u Platonu... kad sam na faxu mrsko mi je hodati dalje
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Miki123 wrote:Sad možeš produžiti i do Pravde. Ako ti se ne svidi imaš conditioIrm@ wrote:u Platonu... kad sam na faxu mrsko mi je hodati dalje![]()
Uskoro će se i zahodima oko PF-a početi davati pravnički nazivi
-
Umjetnik a
ladyblue18 wrote:Miki123 wrote:Sad možeš produžiti i do Pravde. Ako ti se ne svidi imaš conditioIrm@ wrote:u Platonu... kad sam na faxu mrsko mi je hodati dalje![]()
Uskoro će se i zahodima oko PF-a početi davati pravnički nazivi![]()
![]()
Da hoce sredit zahode samo pa nek ih nazovu i Ivo Tomic ako hoce
kolegice, u WC na prvom spratu piše "da je meni socilogije sada"
mora da mu je Tomić predavao ili je imao tu nesreću da bude kod Saltage
p.s.
gdje se nalazi ta pravda
- Miki123
hehe piše i čuvaj zdravlje, jebo fakultetUmjetnik a wrote:ladyblue18 wrote:Miki123 wrote: Sad možeš produžiti i do Pravde. Ako ti se ne svidi imaš conditio![]()
Uskoro će se i zahodima oko PF-a početi davati pravnički nazivi![]()
![]()
Da hoce sredit zahode samo pa nek ih nazovu i Ivo Tomic ako hoce
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahahahahaha
kolegice, u WC na prvom spratu piše "da je meni socilogije sada"
mora da mu je Tomić predavao ili je imao tu nesreću da bude kod Saltage
p.s.
gdje se nalazi ta pravda
Pravda se nalazi ispod frizerskog salona Šabić.