Gdje naci zavjese u SA?
Moderator: anex
-
encian
#1 Gdje naci zavjese u SA?
Kad je covjek muhanat onda mu je tesko naci sta hoce. Bili smo u Uniprometu, u radnji izmedju tram. stanice M. Dvor i Skenderije, bili smo i po pijacama, ali nista nisam vidjela da kazem "To je to!!" Imate li kakvih savjeta gdje jos da potrazim?
-
caniggia
#2 Re: Gdje naci zavjese u SA?
Pijaca na Cengic Vili, ne kod Merkura nego ona druga, u onon zatvorenom dijelu...
Nema sta nema... A takve su i cijene...
Nema sta nema... A takve su i cijene...
-
caniggia
#3 Re: Gdje naci zavjese u SA?
Kazes da ste bili na M. Dvoru? U Velani ili Eskluzivu? Eksluziv je pravo dobar...
-
encian
#4 Re: Gdje naci zavjese u SA?
na cvili sam bila u otvorenom, na marin dvoru hmmm. u prodavnici koja dodje prva sa desne strane kad se ide od skenderije prema marin dvoru. ima jos neka?
- slavkoimamodilera
#5 Re: Gdje naci zavjese u SA?
Za klasicne zavjese (komunizam majka
) Velana, na C.Vili, nema dalje... 
-
encian
#6 Re: Gdje naci zavjese u SA?
a gdje na cvili???slavkoimamodilera wrote:Za klasicne zavjese (komunizam majka) Velana, na C.Vili, nema dalje...
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#7 Re: Gdje naci zavjese u SA?
robot na socijalnom- ja tamo nasla svoje 
- slavkoimamodilera
#8 Re: Gdje naci zavjese u SA?
Pa u Velaninim neboderima!!encian wrote:a gdje na cvili???slavkoimamodilera wrote:Za klasicne zavjese (komunizam majka) Velana, na C.Vili, nema dalje...
Kad ides od stanice C.vila prema stanici Otoka, to su neboderi koji su ti s desne strane... u srednjem je prodavnica, ima reklama...
- semmy
#9 Re: Gdje naci zavjese u SA?
u sentadi ali ne znam kako se radnja zove, znam samo da imaju izbor boli glava
-
encian
#10 Re: Gdje naci zavjese u SA?
hvala ljudi. najbolji izbor sam nasla u robotu. tete su jaaaaaaaaaako ljubazne, cak i vise nego one u uniprometu. u sentadu nismo isli, nismo na vrijeme vidjeli post.
velana vise ne postoji. ne njenom mjestu je prodavnica zavjesa koja je preuzela posao od njih. imaju snizenje 50% i solidan izbor. jedino teta koja prodaje vise lici na psa koji cuva brlog nego na prezentera svoje robe.
svejedno nismo nista kupili, jer sad se treba odluciti koje izabrati. tesko je biti zensko
.
hvala jos jednom!
velana vise ne postoji. ne njenom mjestu je prodavnica zavjesa koja je preuzela posao od njih. imaju snizenje 50% i solidan izbor. jedino teta koja prodaje vise lici na psa koji cuva brlog nego na prezentera svoje robe.
svejedno nismo nista kupili, jer sad se treba odluciti koje izabrati. tesko je biti zensko
hvala jos jednom!
-
cocochanel
#11 Re: Gdje naci zavjese u SA?
pogledaj na sajmu..interio.. Kana n&n..tako nekako se zove..tekstilna konfekcija.. uglavnom imaju jako finih stvari ako se malo vise zarovis..uvoze neke kvalitetne materijale i zavjese..
-
papacja
#12 Re: Gdje naci zavjese u SA?
Za ovo boldirano znam, imam suprugu i zavjese smo tražili jako duuugo, dok nismo kupili.encian wrote:hvala ljudi. najbolji izbor sam nasla u robotu. tete su jaaaaaaaaaako ljubazne, cak i vise nego one u uniprometu. u sentadu nismo isli, nismo na vrijeme vidjeli post.
svejedno nismo nista kupili, jer sad se treba odluciti koje izabrati. tesko je biti zensko.
hvala jos jednom!