Gdje naci zavjese u SA?

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
encian

#1 Gdje naci zavjese u SA?

Post by encian »

Kad je covjek muhanat onda mu je tesko naci sta hoce. Bili smo u Uniprometu, u radnji izmedju tram. stanice M. Dvor i Skenderije, bili smo i po pijacama, ali nista nisam vidjela da kazem "To je to!!" Imate li kakvih savjeta gdje jos da potrazim?
caniggia

#2 Re: Gdje naci zavjese u SA?

Post by caniggia »

Pijaca na Cengic Vili, ne kod Merkura nego ona druga, u onon zatvorenom dijelu...
Nema sta nema... A takve su i cijene...
caniggia

#3 Re: Gdje naci zavjese u SA?

Post by caniggia »

Kazes da ste bili na M. Dvoru? U Velani ili Eskluzivu? Eksluziv je pravo dobar...
encian

#4 Re: Gdje naci zavjese u SA?

Post by encian »

na cvili sam bila u otvorenom, na marin dvoru hmmm. u prodavnici koja dodje prva sa desne strane kad se ide od skenderije prema marin dvoru. ima jos neka?
slavkoimamodilera

#5 Re: Gdje naci zavjese u SA?

Post by slavkoimamodilera »

Za klasicne zavjese (komunizam majka :mrgreen: ) Velana, na C.Vili, nema dalje... :thumbup:
encian

#6 Re: Gdje naci zavjese u SA?

Post by encian »

slavkoimamodilera wrote:Za klasicne zavjese (komunizam majka :mrgreen: ) Velana, na C.Vili, nema dalje... :thumbup:
a gdje na cvili???
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#7 Re: Gdje naci zavjese u SA?

Post by anjusha »

robot na socijalnom- ja tamo nasla svoje :D
slavkoimamodilera

#8 Re: Gdje naci zavjese u SA?

Post by slavkoimamodilera »

encian wrote:
slavkoimamodilera wrote:Za klasicne zavjese (komunizam majka :mrgreen: ) Velana, na C.Vili, nema dalje... :thumbup:
a gdje na cvili???
Pa u Velaninim neboderima!! :mrgreen:

Kad ides od stanice C.vila prema stanici Otoka, to su neboderi koji su ti s desne strane... u srednjem je prodavnica, ima reklama... ;-)
semmy

#9 Re: Gdje naci zavjese u SA?

Post by semmy »

u sentadi ali ne znam kako se radnja zove, znam samo da imaju izbor boli glava
encian

#10 Re: Gdje naci zavjese u SA?

Post by encian »

hvala ljudi. najbolji izbor sam nasla u robotu. tete su jaaaaaaaaaako ljubazne, cak i vise nego one u uniprometu. u sentadu nismo isli, nismo na vrijeme vidjeli post.

velana vise ne postoji. ne njenom mjestu je prodavnica zavjesa koja je preuzela posao od njih. imaju snizenje 50% i solidan izbor. jedino teta koja prodaje vise lici na psa koji cuva brlog nego na prezentera svoje robe.

svejedno nismo nista kupili, jer sad se treba odluciti koje izabrati. tesko je biti zensko :D .

hvala jos jednom!
cocochanel

#11 Re: Gdje naci zavjese u SA?

Post by cocochanel »

pogledaj na sajmu..interio.. Kana n&n..tako nekako se zove..tekstilna konfekcija.. uglavnom imaju jako finih stvari ako se malo vise zarovis..uvoze neke kvalitetne materijale i zavjese..
papacja

#12 Re: Gdje naci zavjese u SA?

Post by papacja »

encian wrote:hvala ljudi. najbolji izbor sam nasla u robotu. tete su jaaaaaaaaaako ljubazne, cak i vise nego one u uniprometu. u sentadu nismo isli, nismo na vrijeme vidjeli post.

velana vise ne postoji. ne njenom mjestu je prodavnica zavjesa koja je preuzela posao od njih. imaju snizenje 50% i solidan izbor. jedino teta koja prodaje vise lici na psa koji cuva brlog nego na prezentera svoje robe.

svejedno nismo nista kupili, jer sad se treba odluciti koje izabrati. tesko je biti zensko :D .

hvala jos jednom!
Za ovo boldirano znam, imam suprugu i zavjese smo tražili jako duuugo, dok nismo kupili. :thumbup: Mislim ona je tražila, a ja sam samo bio pratnja :lol:
Post Reply