Gdje naci sezonski posao u sarajevu?
-
leJa
#1 Gdje naci sezonski posao u sarajevu?
Vozdra raja, evo malo samo gledo po netu trazio listo i tako to, pa eto da nema neko slucajno da je upucen oko sezonskih poslova, srednjoskolac sam, potreban neki sezonski posao, bitno je da je u sarajevu, nesto tipa dijeljenje letaka, ankete, fizicki poslovi i tako to, ako neko ima bilo kakve informacije oko toga nek oplete 
- Butmiran
#2 Re: Gdje naci sezonski posao u sarajevu?
Konobariši. Mjera pos'o u toku raspusta.
- gnjev
#3 Re: Gdje naci sezonski posao u sarajevu?
Zadji poso je tacna . Gosti te jebu u zdrav mozak po citav dan za mizernu platu .Butmiran wrote:Konobariši. Mjera pos'o u toku raspusta.
Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
- Butmiran
#4 Re: Gdje naci sezonski posao u sarajevu?
Šta jednom srednjoškolcu treba više od 15-20 maraka dnevnice + bakšiš? U srednjoškolskim godinama je to pos'o iz snova za ta dva-tri mjeseca raspusta. Ja sam i sam radio k'o konobar preko raspusta, uvijek im'o para, nisam mor'o od staraca tražiti, tih par mjeseci mi je uživancija bila, još uštediš sebi šta para pa kupiš nešto i imaš i kad krene škola da oslobodiš starce nekih troškova.gnjev wrote:Zadji poso je tacna . Gosti te jebu u zdrav mozak po citav dan za mizernu platu .Butmiran wrote:Konobariši. Mjera pos'o u toku raspusta.
A sve se to podnese, i jebavanje gostiju u mozak i sve ostalo.
- gnjev
#5 Re: Gdje naci sezonski posao u sarajevu?
Ajd samo priznaj jesil psovo kad ti kaze ne valja mi kafa ?Butmiran wrote:Šta jednom srednjoškolcu treba više od 15-20 maraka dnevnice + bakšiš? U srednjoškolskim godinama je to pos'o iz snova za ta dva-tri mjeseca raspusta. Ja sam i sam radio k'o konobar preko raspusta, uvijek im'o para, nisam mor'o od staraca tražiti, tih par mjeseci mi je uživancija bila, još uštediš sebi šta para pa kupiš nešto i imaš i kad krene škola da oslobodiš starce nekih troškova.gnjev wrote:Zadji poso je tacna . Gosti te jebu u zdrav mozak po citav dan za mizernu platu .Butmiran wrote:Konobariši. Mjera pos'o u toku raspusta.
- mobile9
#6 Re: Gdje naci sezonski posao u sarajevu?
kupi oglase i odmah ces naci za konobara iako bi ti ja preporucio bolje svasta nego to! iz iskustva govorim.. jakog iskustva.
cuvaj ovce plata 1000km plata plus odmoris mozak aa imas vremena i da učiš.

- Butmiran
#7 Re: Gdje naci sezonski posao u sarajevu?
Nije da nisam, al' eto sve je to ljudski.Butmiran wrote:Ajd samo priznaj jesil psovo kad ti kaze ne valja mi kafa ?gnjev wrote:Šta jednom srednjoškolcu treba više od 15-20 maraka dnevnice + bakšiš? U srednjoškolskim godinama je to pos'o iz snova za ta dva-tri mjeseca raspusta. Ja sam i sam radio k'o konobar preko raspusta, uvijek im'o para, nisam mor'o od staraca tražiti, tih par mjeseci mi je uživancija bila, još uštediš sebi šta para pa kupiš nešto i imaš i kad krene škola da oslobodiš starce nekih troškova.Butmiran wrote:Konobariši. Mjera pos'o u toku raspusta.
- de facto.
- Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.
#8 Re: Gdje naci sezonski posao u sarajevu?
Dečko traži posao u Sarajevu,a kod nas se ne čuvaju ovce.Nije dozvoljeno.mobile9 wrote:kupi oglase i odmah ces naci za konobara iako bi ti ja preporucio bolje svasta nego to! iz iskustva govorim.. jakog iskustva.cuvaj ovce plata 1000km plata plus odmoris mozak aa imas vremena i da učiš.
![]()
-
todd_smith
#9 Re: Gdje naci sezonski posao u sarajevu?
cekaj, gdje se to ovce cuvaju za 1,000KM? 
- mobile9
#10 Re: Gdje naci sezonski posao u sarajevu?
na planinama a ja koliko znam u sarajevu odnosno na okolnim planinama se najčešce i nalaze takvi poslovi.todd_smith wrote:cekaj, gdje se to ovce cuvaju za 1,000KM?
-
Djubre_
#11 Re: Gdje naci sezonski posao u sarajevu?
Nije 1.000 km. Nego jedna ovca = 1 km.
Pa ti vidi..
Od tacne i pekare bjezi..
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Pa ti vidi..
Od tacne i pekare bjezi..
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
-
todd_smith
#12 Re: Gdje naci sezonski posao u sarajevu?
Za 1,000KM cuvao bih i tebekiki-miki wrote:todd_smith wrote:cekaj, gdje se to ovce cuvaju za 1,000KM?
![]()
Nije valjda da ćeš ovce čuvati?
-
v a t r a
#13 Re: Gdje naci sezonski posao u sarajevu?
Svaki dan imas listu oglasa u Avazu, a petkom izlaze Super oglasi, 1.5KM. Tu imas veci izbor, ali vecinom se svodi na konobarisanje, cuvanje djece, traze se radnici za rad za rostiljem ( fast-food, cevabdzinica, itd ), mozda neki fizicki poslovi, promocije... Ja sam se iznenadila kad sam Vidjela da se trazi dosta frizera i djevojaka za manikir, nadogradnju, s obzirom na to da frizerskih salona u Srajevu ima na pretek... Super je sto hoces da radis, samo dvaput provjeri koliko je sigurno, provjereno, da li stvarno isplacuju.. A djevojke, pogotovo ! Sretno ! 
-
MadridiisTa
#14 Re: Gdje naci sezonski posao u sarajevu?
ima li negdje u okolini tuzle honorarni/sezonski posao? 
- supercali
#15 Re: Gdje naci sezonski posao u sarajevu?
a to je neko ponizenje cuvati ovce ako nemas posla?kiki-miki wrote:todd_smith wrote:cekaj, gdje se to ovce cuvaju za 1,000KM?
![]()
Nije valjda da ćeš ovce čuvati?
- dobojlija81
#16 Re: Gdje naci sezonski posao u sarajevu?
uhvati se ba mješalice,mozak na pašu,tri lopate kreča.a cementa dvije,uz kakvog majstora
- motorna_pila
#17 Re: Gdje naci sezonski posao u sarajevu?
Posla, i para jednostavno NEMA! 
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
Sent from my LT18i using Tapatalk 2