gdje nabaviti kobilje mlijeko (potrebno kao lijek)
Moderator: anex
-
spe
#1 gdje nabaviti kobilje mlijeko (potrebno kao lijek)
dakle ako neko zna gdje u Bosni nabaviti mlijeko od kobile neka javi bio bih zahvalan!
- insomnia78
#2 Re: gdje nabaviti kobilje mlijeko (potrebno kao lijek)
Imas na FB stranicu Kobilje Mlijeko i tamo pise da je dostupno i u Sa pa ih kontaktiraj
Zar nije lakse prvo upisati u google pa onda otvarati temu na forumu?
Zar nije lakse prvo upisati u google pa onda otvarati temu na forumu?
-
smack
#3 Re: gdje nabaviti kobilje mlijeko (potrebno kao lijek)
U stali. Pazi da ne pomuzes zdrijebca samo.spe wrote:dakle ako neko zna gdje u Bosni nabaviti mlijeko od kobile neka javi bio bih zahvalan!
-
harchoni
#4 Re: gdje nabaviti kobilje mlijeko (potrebno kao lijek)
samo pazi kada uyimas nesmije biti mlijeko dok je mlado ydrijebe....tek kada napuni odredjeni broj dana mjeseci nisam 100% sig. tek je tada ya piti i extra je dobro i hranjivo.......
a sto se tice broja ako vam jos treba u mene mama pije od nekog covjeka kupuje domace sto se bavi s time....."ona je ovisinik o domacim stvarima" tako da i jja nesto sam upucen........uglavnom ima ona br. tel. covjeka samo sto je valda to mlijeko skupo od kobile naravno da nebi doslo do yabuna nekih......
od mene.....
a sto se tice broja ako vam jos treba u mene mama pije od nekog covjeka kupuje domace sto se bavi s time....."ona je ovisinik o domacim stvarima" tako da i jja nesto sam upucen........uglavnom ima ona br. tel. covjeka samo sto je valda to mlijeko skupo od kobile naravno da nebi doslo do yabuna nekih......
od mene.....