Gdje na plivanje u Sa?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
kokuz_sa

#1 Re: Gdje na plivanje u Sa?

Post by kokuz_sa »

radon plaza ne znam dal se moze platiti sat vremena ili 2..znam d asam ja mislim placao 25Km da..al bilo je i teretana i masaza i svatsa nesto..uglavnom dobar bazen i isplati se ono otic al ne pocesto rad cjene :D
inace haman uvijek je poprazan kazu tako da imas komocije
sofist

#2 Re: Gdje na plivanje u Sa?

Post by sofist »

Ako mislis da plivas Otoka je jedino mesto gdje mozes to "ljudski" da radis. Pogotovo u prijepodnevnim casovima, odnosno negdje do 3-4 popodne. Nakon remonta pa sve do proljeca nece biti puno ljudi. I mene je boljela glava od kape ali ima i za to rjesenje, kupis onu od 5 KM sto ne steže puno. Izgleda seoski ali mene glava više ne boli. :D
Miki123

#3 Re: Gdje na plivanje u Sa?

Post by Miki123 »

sofist wrote:Ako mislis da plivas Otoka je jedino mesto gdje mozes to "ljudski" da radis. Pogotovo u prijepodnevnim casovima, odnosno negdje do 3-4 popodne. Nakon remonta pa sve do proljeca nece biti puno ljudi. I mene je boljela glava od kape ali ima i za to rjesenje, kupis onu od 5 KM sto ne steže puno. Izgleda seoski ali mene glava više ne boli. :D
Ma i kod mene ta od petaka, pa opet boli.. :sad: izgleda da sam vuglaš :D
dottore

#4 Re: Gdje na plivanje u Sa?

Post by dottore »

Poison Ivy wrote:
Aura Perez wrote: ....a ne svidja mi se ni ono pravilo za kapice, mene od toga glava boli, a o srkletu da i ne pricam.
Mislim da je na svakom bazenu obavezna kapa.
u kojem god hotelu sam bio trazili su kapicu :thumbup:
iceman ze

#5 Re: Gdje na plivanje u Sa?

Post by iceman ze »

Otoka definitivno. Imas duzine od 25 i 50 m. Najmanje guzve prijepodne i navece. Samo sto je remont bazena do 13.09. :-D
iceman ze

#6 Re: Gdje na plivanje u Sa?

Post by iceman ze »

Aura Perez wrote:
iceman ze wrote:Otoka definitivno. Imas duzine od 25 i 50 m. Najmanje guzve prijepodne i navece. Samo sto je remont bazena do 13.09. :-D
Radnim danima mi ujutru ne odgovara. A koliko se sjecam, navecer je uvijek bilo dosta ljudi plus treninzi.. Znas li slucajno kakva je situacija vikendom ujutru?
ja dodjem na zadnji termin od 21:30, i nije bilo guzve dosada, mogao sam odraditi kompletan trening. Jedno jutro vikendom naletio sam na DIF-ce, tako da nije bas sigurno. Ujutro dolazim u 7:30, i nema guzve, prvi klubovi su vec od 08:00, ali nema ih puno, tako da se moze trenirati.
Bullet Tooth Tony

#7 Re: Gdje na plivanje u Sa?

Post by Bullet Tooth Tony »

budimo realni aura , tebi trenutno nista ne odgovara , vezano za plivanje naravno
Static-X

#8 Re: Gdje na plivanje u Sa?

Post by Static-X »

miljacka mila majka
Bullet Tooth Tony

#9 Re: Gdje na plivanje u Sa?

Post by Bullet Tooth Tony »

Aura Perez wrote:
Beg_Babic wrote:budimo realni aura , tebi trenutno nista ne odgovara , vezano za plivanje naravno
budimo realni, beže, zasto mi ne bi odgovaralo i otkud bi ti to mogao znati u svakom slucaju :)?
"Na Termama mi ne pada na pamet da placam ulaz radi sat-dva plivanja,"

"vidjela sam da bazen zna biti pravo natrpan"

"a ne svidja mi se ni ono pravilo za kapice"

"mene od toga glava boli, a o srkletu da i ne pricam."

"ali svaki put kad sam bila, vaterpolisti su imali trening" (sta ti smetaju vaterpolisti :roll: , oni imaju ogradjen dio)

navela si dva bazena na kojima se pliva da se pliva , gdje je propisana dubina (2.20 m) , gdje imaju trake , gdje se moze doci da se kao sto ti kazes "otpliva svoje" a po tvom sudu niti jedan ti ne odgovara , malo je kontradiktorno da pitas za radon plazu , central i ostale nazovi elitne bazene a napises da ti skupe terme ..... ja vec treniram na olimpijskom bazenu godinu i po i mogu ti preporuciti taj bazen kao sredstvo da povecas kondiciju ili smrsas (ako vec trebas, to ne znam) ,

odjava :skoljka:
citroen

#10 Re: Gdje na plivanje u Sa?

Post by citroen »

Hotel Aqua,cuo sam da nije lose ,nije skupo,nema guzve :sax: :sax:
fatamorgana

#11 Re: Gdje na plivanje u Sa?

Post by fatamorgana »

Dariva je zakon!
UltrasNaBaterije
Location: Grbavica-zgrade u nizu, u kopu-jedan drugom uvijek blizu

#12 Re: Gdje na plivanje u Sa?

Post by UltrasNaBaterije »

inače, po nekim nepisanim (a možda i negdje napisanim) pravilima, u svakom zatvorenom bazenu je obavezna kapica. To je valjda i logično, jel treba da nečiju dlaku sa glave progutam. Posebno se odnosi na žene koje imaju mahom slabu i ispucalu kosu koja opada i u najmanjem dodiru sa vodom.
iceman ze

#13 Re: Gdje na plivanje u Sa?

Post by iceman ze »

Poison Ivy wrote:
iceman ze wrote: .... Jedno jutro vikendom naletio sam na DIF-ce, tako da nije bas sigurno. ....
Je li bila subota ili nedjelja? :lol: :lol: :lol:
Why? Da nisi i ti bila medju njima.... :D

P.S A.P bio sam na svim bazenima, mislim da ako zelis da treniras, ovaj ti je najbolji. Ako si uz to jos i student imas u pola cijene kartu. Ne reklamiram ih, nisu to zasluzili, imaju moje kritike na njihovu temu, nego nema nista bolje..... :-)
iceman ze

#14 Re: Gdje na plivanje u Sa?

Post by iceman ze »

Samo ti dodji, nije ba svaki vikend ispit........ 8-) :-D
Post Reply