inace haman uvijek je poprazan kazu tako da imas komocije
Gdje na plivanje u Sa?
- kokuz_sa
#1 Re: Gdje na plivanje u Sa?
radon plaza ne znam dal se moze platiti sat vremena ili 2..znam d asam ja mislim placao 25Km da..al bilo je i teretana i masaza i svatsa nesto..uglavnom dobar bazen i isplati se ono otic al ne pocesto rad cjene 
-
sofist
#2 Re: Gdje na plivanje u Sa?
Ako mislis da plivas Otoka je jedino mesto gdje mozes to "ljudski" da radis. Pogotovo u prijepodnevnim casovima, odnosno negdje do 3-4 popodne. Nakon remonta pa sve do proljeca nece biti puno ljudi. I mene je boljela glava od kape ali ima i za to rjesenje, kupis onu od 5 KM sto ne steže puno. Izgleda seoski ali mene glava više ne boli. 
- Miki123
#3 Re: Gdje na plivanje u Sa?
Ma i kod mene ta od petaka, pa opet boli..sofist wrote:Ako mislis da plivas Otoka je jedino mesto gdje mozes to "ljudski" da radis. Pogotovo u prijepodnevnim casovima, odnosno negdje do 3-4 popodne. Nakon remonta pa sve do proljeca nece biti puno ljudi. I mene je boljela glava od kape ali ima i za to rjesenje, kupis onu od 5 KM sto ne steže puno. Izgleda seoski ali mene glava više ne boli.
- dottore
#4 Re: Gdje na plivanje u Sa?
u kojem god hotelu sam bio trazili su kapicuPoison Ivy wrote:Mislim da je na svakom bazenu obavezna kapa.Aura Perez wrote: ....a ne svidja mi se ni ono pravilo za kapice, mene od toga glava boli, a o srkletu da i ne pricam.
- iceman ze
#5 Re: Gdje na plivanje u Sa?
Otoka definitivno. Imas duzine od 25 i 50 m. Najmanje guzve prijepodne i navece. Samo sto je remont bazena do 13.09. 
- iceman ze
#6 Re: Gdje na plivanje u Sa?
ja dodjem na zadnji termin od 21:30, i nije bilo guzve dosada, mogao sam odraditi kompletan trening. Jedno jutro vikendom naletio sam na DIF-ce, tako da nije bas sigurno. Ujutro dolazim u 7:30, i nema guzve, prvi klubovi su vec od 08:00, ali nema ih puno, tako da se moze trenirati.Aura Perez wrote:Radnim danima mi ujutru ne odgovara. A koliko se sjecam, navecer je uvijek bilo dosta ljudi plus treninzi.. Znas li slucajno kakva je situacija vikendom ujutru?iceman ze wrote:Otoka definitivno. Imas duzine od 25 i 50 m. Najmanje guzve prijepodne i navece. Samo sto je remont bazena do 13.09.
- Bullet Tooth Tony
#7 Re: Gdje na plivanje u Sa?
budimo realni aura , tebi trenutno nista ne odgovara , vezano za plivanje naravno
- Bullet Tooth Tony
#9 Re: Gdje na plivanje u Sa?
"Na Termama mi ne pada na pamet da placam ulaz radi sat-dva plivanja,"Aura Perez wrote:budimo realni, beže, zasto mi ne bi odgovaralo i otkud bi ti to mogao znati u svakom slucajuBeg_Babic wrote:budimo realni aura , tebi trenutno nista ne odgovara , vezano za plivanje naravno?
"vidjela sam da bazen zna biti pravo natrpan"
"a ne svidja mi se ni ono pravilo za kapice"
"mene od toga glava boli, a o srkletu da i ne pricam."
"ali svaki put kad sam bila, vaterpolisti su imali trening" (sta ti smetaju vaterpolisti
navela si dva bazena na kojima se pliva da se pliva , gdje je propisana dubina (2.20 m) , gdje imaju trake , gdje se moze doci da se kao sto ti kazes "otpliva svoje" a po tvom sudu niti jedan ti ne odgovara , malo je kontradiktorno da pitas za radon plazu , central i ostale nazovi elitne bazene a napises da ti skupe terme ..... ja vec treniram na olimpijskom bazenu godinu i po i mogu ti preporuciti taj bazen kao sredstvo da povecas kondiciju ili smrsas (ako vec trebas, to ne znam) ,
odjava
- citroen
#10 Re: Gdje na plivanje u Sa?
Hotel Aqua,cuo sam da nije lose ,nije skupo,nema guzve

- fatamorgana
#11 Re: Gdje na plivanje u Sa?
Dariva je zakon!
- UltrasNaBaterije
- Location: Grbavica-zgrade u nizu, u kopu-jedan drugom uvijek blizu
#12 Re: Gdje na plivanje u Sa?
inače, po nekim nepisanim (a možda i negdje napisanim) pravilima, u svakom zatvorenom bazenu je obavezna kapica. To je valjda i logično, jel treba da nečiju dlaku sa glave progutam. Posebno se odnosi na žene koje imaju mahom slabu i ispucalu kosu koja opada i u najmanjem dodiru sa vodom.
- iceman ze
#13 Re: Gdje na plivanje u Sa?
Why? Da nisi i ti bila medju njima....Poison Ivy wrote:Je li bila subota ili nedjelja?iceman ze wrote: .... Jedno jutro vikendom naletio sam na DIF-ce, tako da nije bas sigurno. ....![]()
![]()
P.S A.P bio sam na svim bazenima, mislim da ako zelis da treniras, ovaj ti je najbolji. Ako si uz to jos i student imas u pola cijene kartu. Ne reklamiram ih, nisu to zasluzili, imaju moje kritike na njihovu temu, nego nema nista bolje.....
- iceman ze
#14 Re: Gdje na plivanje u Sa?
Samo ti dodji, nije ba svaki vikend ispit........