gdje na pilates?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
registrovana onako

#1 gdje na pilates?

Post by registrovana onako »

postoji li u sarajevu trener za koga mozete reci da ima malo vise iskustva u pilatesu, koji pri tome prati svakog pojedinacno, a ne samo povrsno objasni vjezbu. Kakva su vam iskustva?
da li je guzva u klubovima gdje idete, koliko vas bude u prosjeku i cijene, hvala :)
sokkia

#2 Re: gdje na pilates?

Post by sokkia »

vjeruj da nemam pojma :D
registrovana onako

#3 Re: gdje na pilates?

u svakom slucaju hvala :D
brown.sugar

#4 Re: gdje na pilates?

Post by brown.sugar »

Znam da su zene hvalile ovaj studio, ja nisam isla pa ne mogu podijeliti svoje iskustvo.

http://gymstretch.co.ba/
registrovana onako

#5 Re: gdje na pilates?

hvala Kastanienallee i sugar :-D
kanocale

#6 Re: gdje na pilates?

Post by kanocale »

ima li gdje yoga u novom sarajevu.nesto mi dunulo da se malo gibam. :)
holowey

#7 Re: gdje na pilates?

Post by holowey »

a ima li gdje pilates za muske? :?
ofirno mi medju zenama a zbog problema sa ledjima mi je preporuceno lagano vjezbanje i istezanje
holowey

#8 Re: gdje na pilates?

Post by holowey »

Kastanienallee wrote:U grupama kod Danijele Dragosavljevic u FI je bivalo ponekad muskaraca. Ja ne bih dozvolila da me ikakva slicna budalastina sprijeci da radim nesto dobro za sebe i svoje zdravlje. Koga briga za tebe realno u tom smislu?!
a gdje je to? imas li pls neki kontakt?
_mufljuz_

#9 Re: gdje na pilates?

Post by _mufljuz_ »

holowey wrote:a ima li gdje pilates za muske? :?
ofirno mi medju zenama a zbog problema sa ledjima mi je preporuceno lagano vjezbanje i istezanje
i meni je preporuceno zbog problema sa vidom da vise idem u vjezbaonice dje su 'vako napucanije zenske :mrgreen:
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#10 Re: gdje na pilates?

Post by I am Happy »

sokkia wrote:vjeruj da nemam pojma :D
:lol: :lol: :lol:
Kad ti je vec ofirno medju zenama onda lagano na youtube i eto...
holowey

#11 Re: gdje na pilates?

Post by holowey »

_mufljuz_ wrote:
i meni je preporuceno zbog problema sa vidom da vise idem u vjezbaonice dje su 'vako napucanije zenske :mrgreen:
Image
holowey

#12 Re: gdje na pilates?

Post by holowey »

Yahel wrote:
Kad ti je vec ofirno medju zenama onda lagano na youtube i eto...
skinuo sam neke dvd-ove sa ovom tematikom ali nisam zadovoljan... nije isto kada snimak kazuje jedno, ja mislim da radim to, a u stvari radim pogresno, i kada ima neko ko me moze u toku vjezbi korigovati ili skrenuti paznju da neke vjezbe ne bih trebao raditi ili bi ih trebao raditi drugacije
holowey

#13 Re: gdje na pilates?

Post by holowey »

Kastanienallee wrote:
holowey wrote:
Kastanienallee wrote:U grupama kod Danijele Dragosavljevic u FI je bivalo ponekad muskaraca. Ja ne bih dozvolila da me ikakva slicna budalastina sprijeci da radim nesto dobro za sebe i svoje zdravlje. Koga briga za tebe realno u tom smislu?!
a gdje je to? imas li pls neki kontakt?
Danijela vodi samo dva puta sedmicno casove yogilatesa u maloj sali u centru Fitness Universe u Importanne centru. Danijela je veoma pazljiva, posvecuje se ljudima pojedinacno koliko stigne, upucena je u poteskoce sa skoliozom i raznim drugim problemima pa ljudima pojedinacno preporucuje na sta da obrate paznju i sta da izbjegavaju. Na njenim casovima se rade jako kvalitetna i temeljita istezanja edukativnog karaktera. Vjerujem da nece imati nista protiv da je kontaktiras na FB profilu (gdje smo je mi brojni kontaktirali bezbroj puta) i pitas da li radi jos negdje drugo i kakve jos casove mozes pohadjati kod nje. Zivot je prekratak da sebi uskracujemo ista razmisljajuci sta o nama misle ljudi kojima se zivo jebe za nama.
mozes li mi pls na pp poslati link na njen fb profil? pokusao sam sad preko fb da je nadjem ali ima vise osoba sa tim imenom...

edit:

@Kastanienallee: hvala mnogo
navedeni

#14 Re: gdje na pilates?

Post by navedeni »

na Piku imaš dobrih oglasa
Post Reply