Gdje na more - Hrvatska

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Op3r4t0r

#1 Gdje na more - Hrvatska

Post by Op3r4t0r »

Nadjoh ovih nekih tema o egiptu, pa i jednu na kojoj se najvise pise o crnogorskom moru ali nista ne nadjoh konkretno o jadranu i hrvatskoj, bar ne ono sto mene zanima pa bi ja ovdje malo o tome :)

Eh ovako, sa hrvatskim plazama sam jako slabo upoznat, nekad bio kao dijete i bio prosle godine po prvi put kao odrasla osoba :) ja i zena bili u makarskoj jer smo prosle godine culi da je jedna od boljih destinacija i bilo nam je jako lijepo, vecinom bili na nekoj buba plazi ili tako nesto jer , more cisto, lijep grad, bili u privatnom smjestaju, apartman, 30 eura za nas oboje po danu

Eh mi bi i ove godine u hrvatsku, ali posto ne volimo ici na ista mjesta onda bi umjesto makarske negdje drugo :)

Zanima nas koja mjesta su ako ne bolja makar slicna kao makarska, mi smo mladi i bez djecurlije, ne treba nam miran odmor nego odmor sa lijepom plazom i dobrim nocnim zivotom, dolazimo autom.

Posto cu na more krenuti iz srednje bosne a sa mora idem u austriju volio bih da mi preporucite neka mjesta koju su sto vise na sjeveru, krk, rijeka, opatija, losinj, novi vinodolski, rab, crkvenica, ovo ja malo gledam na karti sta je sjeverno pa nabrajam :))

Npr Opatija, kako je tamo? U opatiji sam bio prije 15 godina kao dijete i kao djetetu mi je bilo super ali se nicega ne sjecam :). Blizu je rijeke, velikog grada tako da se ima gdje i izaci, sta i vidjeti, skroz je prema sjeveru sto je super.

Uh jesam se raspisao, hajd ako sta predlozite onda cu nekad kasnije pitati za smjestaj i ostalo :) na godisnjem sam prve dvije sedmice avgusta pa imam jos vremena :)
AF81

#2 Re: Gdje na more - Hrvatska

Post by AF81 »

Dobro ti je u Vodicama. Imaš diskoteku '' Hacijendu '' gdje je svako veče različito. Na plaži ti se nalazi '' Hookah '' bar (ne znam kako se tačno zove i piše, valjda je ovako :D ), gdje poslijepodne nastupa D.J i neke plesačice :dance: .Samo rezerviši prije ako bi išao tamo, jer bude sve popunjeno. A one ti se nalaze između Šibenika i Zadra. Nadam se da sam malo pomogla :-D
Op3r4t0r

#3 Re: Gdje na more - Hrvatska

Post by Op3r4t0r »

Ima li ko da je u zadnjih 2-3 godine bio u Opatiji, Crkvenici i gore negdje oko Rijeke?

Iskustva?
Post Reply