Penzioner se pretprošli vikend u Neumu kupo ko veliki
Još nekoliko dana u vašem gradu pa u Brelima
Moderator: anex
Nije--nekad sam ko omladinac redovan bio u TrpnjuMessier wrote: ↑15/06/2025 18:33 Ja na svakom otoku imam omiljeno mjesto.
Sve je lijepo i sve je ok na Peljescu, al ne volim recimo Orebic, volim Lovista i mozda Malu Dubu.
Sreser mi je ok, i Janjina , zbog onih vinarija.
Ima nase raje po Dracama i Sreseru milion , i onda se ispalis u Lovista.
Al isto mali Gradac, Horde Zla naljepnice po trgu .
Muha, jel te vodio Havana kod sebe?
Ne volim mu ime, al obozavam to mjesto.muha_sa wrote: ↑15/06/2025 18:42Nije--nekad sam ko omladinac redovan bio u TrpnjuMessier wrote: ↑15/06/2025 18:33 Ja na svakom otoku imam omiljeno mjesto.
Sve je lijepo i sve je ok na Peljescu, al ne volim recimo Orebic, volim Lovista i mozda Malu Dubu.
Sreser mi je ok, i Janjina , zbog onih vinarija.
Ima nase raje po Dracama i Sreseru milion , i onda se ispalis u Lovista.
Al isto mali Gradac, Horde Zla naljepnice po trgu .
Muha, jel te vodio Havana kod sebe?možda ga ove godine iznenadim pa bahnem
![]()
Sva moja familija imaju kuce u Orebicu--Trstenicka ulicakcerka voli makarsku rivijeru i Brela pa šta cu neg poslušat, udovoljit i istrpit
![]()
Tako mlad napravio kucu?
Meni i ovo previšeMessier wrote: ↑15/06/2025 18:59 Nemam pojma, koji sta?
Znam za ovaj behar, medo mi to nesto proslijedio.
Super, demokracija,
Vise foruma, vise slobodne price, kao novine nekad, daj samo izbora klincima, a ne klix = borba il politika.
Ne znam sta se dogadja u online svijetu, pratim samo ovog lika iz Orasja na tiktoku, sto vrti karte.
To je moj online svijet
Jest’ se nešto naljutio, ima svakakvog svijeta, al’ ne sjećam se zbo čega.
U Grada Čačka je jedan neboder u kojem je "Cepelin" i nema fontane
Sad neko proganjanje, kud i upitah za njega, ja glupan.Edin H. wrote: ↑15/06/2025 19:08Jest’ se nešto naljutio, ima svakakvog svijeta, al’ ne sjećam se zbo čega.
Pošalji na pp na koji je forum prešao da pogledam, da ne ispadne da reklamiramo.
Ovo je stara slika dok se ulica zvala Palmira Toljatija--sad je Gradačačka

Ma nema šanse da je gužva u ta doba... pogotovo sad kad još nije prava sezona godišnjih odmora