Znaci konkretno sta me interesuje, gdje ovog ljeta otici na more, imaju li ikakve dobre ponude (hotel polupansion) na nekih 7-8 dana a da me to zadovoljstvo kosta do nekih 1000KM (ukljucujuci i djeparac
Da vas cujem, gdje ce ko, prijedlozi...???
Moderator: anex
7-8 dana, za te paretazmaniaBAN wrote:Ne znam da li vec postoji negdje ova tema, ako ima dajte mi link a ako ne onda da vidim sta preporucujete...
Znaci konkretno sta me interesuje, gdje ovog ljeta otici na more, imaju li ikakve dobre ponude (hotel polupansion) na nekih 7-8 dana a da me to zadovoljstvo kosta do nekih 1000KM (ukljucujuci i djeparac)
Da vas cujem, gdje ce ko, prijedlozi...???![]()
tahoma wrote:Eno brate stranica agencije fibula, specijalne ponude: 8 dana, all inclusive, 999 KM, Kemer, Turska ljepota...
Odes tamo masuci rukama, ne treba ti ni 1 euro, da ga vidis svih 8 dana, sve ti ljudi serviraju, samo uzivas...
U svom zasluzenom, dugo ocekivanom odmoru!mima wrote:tahoma wrote:Eno brate stranica agencije fibula, specijalne ponude: 8 dana, all inclusive, 999 KM, Kemer, Turska ljepota...
Odes tamo masuci rukama, ne treba ti ni 1 euro, da ga vidis svih 8 dana, sve ti ljudi serviraju, samo uzivas...
U cemu?