u radon plazi i hollywoodu postoje displeji koji pokazuju score, sa imenima
imena su, naravno, lazna
u rp je prostranije, ljepse uradjeno, ali i skuplje. nije bilo guzve nikad, kad god sam isao bilo je slobodnih staza.

ja mislim da brkate pojmove, jedno je "kuglanje", to je to u zetri, a jedno je "bowling " to je ovo u rp i hollywoodNeelix wrote:ja preferiram ovaj "americki" nacin, laksi je i zabavniji
u rp je prostranije, ljepse uradjeno, ali i skuplje. nije bilo guzve nikad, kad god sam isao bilo je slobodnih staza.
Bowling=kuglanje, uzmi rijecnik ako ne poznajes engleskifatality wrote:ja mislim da brkate pojmove, jedno je "kuglanje", to je to u zetri, a jedno je "bowling " to je ovo u rp i hollywoodNeelix wrote:ja preferiram ovaj "americki" nacin, laksi je i zabavniji
a drugo, ja mislim da je ipak skuplje u hollywood-u, poslije 8 je tamo 25 KM a u rp je 20, bar ako se dobro sjecam
nadam se da ces pustit da ja tebi nesto objasnim posto si jako pametan/pametnacute poison wrote:Bowling=kuglanje, uzmi rijecnik ako ne poznajes engleskifatality wrote:ja mislim da brkate pojmove, jedno je "kuglanje", to je to u zetri, a jedno je "bowling " to je ovo u rp i hollywoodNeelix wrote:ja preferiram ovaj "americki" nacin, laksi je i zabavniji
a drugo, ja mislim da je ipak skuplje u hollywood-u, poslije 8 je tamo 25 KM a u rp je 20, bar ako se dobro sjecam
Znam da sam jako pametanfatality wrote:nadam se da ces pustit da ja tebi nesto objasnim posto si jako pametan/pametnacute poison wrote:Bowling=kuglanje, uzmi rijecnik ako ne poznajes engleskifatality wrote: ja mislim da brkate pojmove, jedno je "kuglanje", to je to u zetri, a jedno je "bowling " to je ovo u rp i hollywood
prvo ne znam kakve to veze ima sa poznavanjem odnosno ne poznavanjem engleskog jezika, no to cu shvatiti kao da zelis da mene degradiras i da sebe uzdignes te se necu osvrtati na to ( uh vidi ja se ipak osvrnuo , shame on me)
a kuglanje potice od rijeci "kegeln" (gle slicnosti)sto je njemacka rijec (ne znam jel njemackog porijekla al ja je poznajem kao njemacku rijec) i znaci to sto znaci , tj. nije "bowling" , e sad sto je neko nas nasao za shodno to pogresno da prevede to nije moj problem
al ti se i dalje drzi tog rjecnika i uci engleski, trebat ce ti u zivotu
@MIMA sto si tak'a, reci co'ekumima wrote:sakop wrote:samo da te pitam nick ti je mima (MIMA) ili mirna(MIRNA)?mima wrote:Odkad nije bila tema o kuglanju.
Zini da ti kazem.
fatality wrote:idem i u radon i u hollywood, i nema neke razlike, desavalo mi se i na jednom i na drugom da se staze ugase samo sto u hollywood-u je onaj ciko blizu staze pa relativno brzo to regulise a u avazu je onaj lik sto vodi kuglanu ujedno i konobar i zaduzen je i za bilijar vjerovatno je i menadzerpa mu treba malo vise vremena da to sredi
al sve u svemu fina zanimacija ko se odluci na ovo
...koliko ti plava avaz za reklamu?Neelix wrote:![]()
sinoc u avazu, nas 4ero, igrali sat i 10 minuta + 4 kafe - 36 km
... isto i u Zetri, samo imas broj (bolje da te ne zahebavaju radi skoraNeelix wrote:ja preferiram ovaj "americki" nacin, laksi je i zabavnijiisao sam i u zetru, mogu reci da se nisam bas zabavio, puno je teze pogodit ista
a i ona tabla sa rezultatima je konfuzna
![]()
u radon plazi i hollywoodu postoje displeji koji pokazuju score, sa imenima
imena su, naravno, lazna
jennisjoplin wrote:
@MIMA sto si tak'a, reci co'eku:):) a i mogla bi ponekad na kuglanje u Zetri
:):) pozz
dobro, polako se aktiviram, u nedelju i subotu (prosle heftemima wrote:jennisjoplin wrote:
@MIMA sto si tak'a, reci co'eku:):) a i mogla bi ponekad na kuglanje u Zetri
:):) pozz
Pa dje si covjece.......odkad tebe ne vidjoh.......Pa kako si mi?
Cini mi se da je 5km po osobi partija...drndalo wrote:Posto je u SCC? Ja kad sam zadnji put bio u Radon Plazi bilo je mislim 20 KM, pa me nije cudilo sto smo bili jedini... Pozitivno je sto 1 zaposlenom nije dugo trebalo da nam donese pivu...